Re: Comparatie de greutate :D
mam gandit si la sfatul lui suana si sa imi iau o femela tot caucazian ...plus ca mai am tovarsi si veri care vor si ei asa un caine ca al meu ,,,,si as putea sa le dau peste o vreme :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Comparatie de greutate :D
mam gandit si la sfatul lui suana si sa imi iau o femela tot caucazian ...plus ca mai am tovarsi si veri care vor si ei asa un caine ca al meu ,,,,si as putea sa le dau peste o vreme :k:
bine i-ati un caucazian daca vrei dar totusi nu crezi ca 4 caini ii mult prea mult?
chiar daca ala e metis de mioritic sigur are blana maricica? eu am avut o problema ff mare cu al meu dar nu este metis, blana ff incurcata, baniesc ca si al tau o are catelul ala trebuie pieptanat si tuns poti pune o poza cu el? nu este chiar atat de adevara ca nu creste cand este legat al meu de ce a crescut?
creste(poate nu asa de mare)......nu se dezvolta daca se imperecheat prea repede dar de crescut creste si legat
chiar akm ma duc sa il masor sunt curios cat are ....masa era alba...dar nu semana nici de cum cu asta....era mioritic adevarat nu asa...spunea varamiu ca de la el il am ....spunea ca mai sarea din cand in cand un caine pe la el prin curte si k ar fi cu ala ...asta al meu
din cauza ca este metis nu a crescut nu stiu cat este celalat caine(tatal) dar sigur era mai micut
cred ca seamana mult cu tatal lui....o sa tin mult sa il cunosc ...pe masa o stiu sigur...chiar era sa o pun de o muscatura...
seamana cu tasu si are blana pe picioare din fata si spate prin parti pe sira nu a avut par asa mare....pe la coada si prin pparti este incurcat rau parca ar fi oaie:)):bravo:
poi e normal sa fie incurcata daca nu este pieptanat trebuie tunsa blana incurcata si apoi pieptanata
e metis cu siguranta dar e super frumos
ms..
de boby ce spuneti are bine 58 la 4 luni??
Angelin, in poza pe care ai postat-o, nu este un pit, ci un ambull.
Cum sa fie acel caine ambul(American Bulldog)??? :wow: :wow:
Cel din poza postata de angelin este un Pitbull toata ziua, varianta Bully, adica ceva mai mic de statura si mai lat, mai muschiulos.
Asa arata un ambull( American Bulldog) si nu seamana deloc cu Pitbullul din poza postata de angelin.American Bulldogul are capul mai mare, mai rotund, botul mai lat si putin turtit, si este mult mai inalt decat Pitbullul.
Federatia Canina Internationala la care este afiliata si A Ch R nu are recunoaste rasa pitbull. Ca atare nu vei gasi pitbull cu pedigree, nu-l vei putea prezenta la expozitii. Doar AKC de care zici tu recunoaste rasa si se gasesc si pui cu pedigree din strainatate dar care nu au nici o valabilitate in Romania.Dar nici AKC`ul nu cred ca o recunoaste.Ai dovada ceva ca eu nu am gasit nicaieri.Deci degeaba aduci in Romania un pitbull cu Pedigree daca acel Pedigree nu e decat o foaie de hartie, nu valoreza nimic, nu te poti duce in expozitii deoarece nu exista expozitii de pitbulli.
Marea Britanie nu este in FCI si recunoaste si rasa American Pitbull Terrier ca rasa. La englezi exista United Kennel Club care nu este inscrisa la Federatia Chinologica Internationala.Se pare ca ei elibereaza Pedigree`ul rasei de pitbull.
Uhm, ai zis acelasi lucru, ca si mine (pit bulli au pedigree recunoscute de akc), cu alte cuvinte, cu o mica completare- pedigreele pit bullilor akc, nu sunt recunoscute de fci. Nu stiu de ce am impresia ca in postul meu, unde i-am raspuns lui Suana, am zis ca pit bullii nu pot participa la expozitii in Romania. Pentru pit bulli exista alt gen de competitii weight pulling si inca ceva, dar imi scapa denumirea.
Adaugat: 12-06-2009 21:20
irinuks89 wrote:Angelin, in poza pe care ai postat-o, nu este un pit, ci un ambull.
Cum sa fie acel caine ambul(American Bulldog)??? :wow: :wow:
Cel din poza postata de angelin este un Pitbull toata ziua, varianta Bully, adica ceva mai mic de statura si mai lat, mai muschiulos.
Asa arata un ambull( American Bulldog) si nu seamana deloc cu Pitbullul din poza postata de angelin.American Bulldogul are capul mai mare, mai rotund, botul mai lat si putin turtit, si este mult mai inalt decat Pitbullul.
aici, da am gresit, denumirea "prescurtata" era ambully- american bully, nu ambull-american bulldog.
Care are botu mai lung, mai gros, mai colorat, pot sa citesc in standardul rasei.
Uhm, ai zis acelasi lucru, ca si mine (pit bulli au pedigree recunoscute de akc), cu alte cuvinte, cu o mica completare- pedigreele pit bullilor akc, nu sunt recunoscute de fci. Nu stiu de ce am impresia ca in postul meu, unde i-am raspuns lui Suana, am zis ca pit bullii nu pot participa la expozitii in Romania. Pentru pit bulli exista alt gen de competitii weight pulling..si inca ceva, imi scapa denumirea.
Am dat eu pe topic la Mesaje noi si mi`a aparut doar de unde n`am mai citit eu.Si am citit pana in josul paginii, dar nu am vazut ca s`au mai scris 2 pagini.Acum am citit ce s`a scris.scz
intrati pe id nicol_angelin ca sa va dau un filmulet sa il puneti si voi aici k este foarte frumos cu catelul meu caucazian nu stiu daca lam pus bine
Adaugat: 12-06-2009 22:01
pentru a se vedea mai bine dati full size se se vede parca ai fi langa el..
latra ca langa mine manca si cei 2 motanei...
Adaugat: 12-06-2009 22:05
acum niste poze cu boby:
aici facea pe el... chiar la cate luni nu mai face pe el ...adica sa ridice piciorusul sus..
pozele sunt facute asta seara si nu sunt clare din cauza ca se inoptase..si nui nici telefon bun are camera de 2 mp
si asta sa vedeti catai vila iam facut :k:
Adaugat: 12-06-2009 22:16
si niste poze cu mioriticul ursu,,,asa il cheama:
si ca sa nu mai scriu odata am si 2 poze cu pichineaza aia care vam pus poza dupa net...
subt gat parul ala trebuia sa fie mai alb dar nu am mai spalato de ceva timp ca se murdareste repede si era si pe inserate deaia nu se vede bine ....ce sa zic ma bucur cand o prind si pe ia in poza ca nu sta deloc...
telefonul tau este de 2 mp? si al meu la fel dar le scoate mult mai bine :wis: ff frumosi catzeii tai :bravo:
foarte frumosi.... sa-ti traiasca multi multi ani :pup:
suana wrote:Daca nu vrei sa-l iei pentru concurs e inutil sa-l faci sa treaca prin chinuri degeaba.
Nu are la ce concurs sa mearga cu pit bull-ul. Este o rasa interzisa. Doar la weight pulling sa mearga..dar nici concursurile astea nu se organizeaza in Romania. :ironic:
PS: A fost un simplu raspuns, fara "incitare la cearta".
Ai dreptate,m-a luat valul .......Nu are ce sa caute un pittbul la concurs.Dar vroiam sa evidentiez ca nu are rost sa chinui animalul pentru cuparea urechilor sau taierea cozii ,cand oricum in expozitii nici celelalte rase nu mai au nevoie.
Adaugat: 13-06-2009 11:10
angelin.....parerea mea:ai un caucazian,ai un metis ciobanesc ,ai un catel de talie mica si 2 pisoiasi din cate am inteles,sper sa nu fi omis nimic.Pentru toti acestia iti trebuie timp,afectiune,mancare,bani pentru deparazitari,vaccinuri etc.Stiu cum e sindromul,,vreu si eu ''.Eu iubesc toate animalele si,crede-ma daca as putea ,as tine 1000.Dar ,daca mi-am luat un animal,indiferent de care,eu il ingrijesc si ma asigur ca are conditiile optime de trai.De ce sa ai multi si sa imparti ,cand poti sa ai mai putine si sa le fie mult mai bine.Oricum pittbul-ul este o rasa foarte dificila, si chiar crescut ca un caine de familie ,poate da ,,erori'' de cele mai multe ori.Acum stand si la tara,mi-am umplut si acolo ograda,dar m-am asigurat ca pot sa le intretin in conditii excelente pe toate.Gandeste-te de 100 de ori si daca imi dai dreptate,m-as bucura.
nu mai vrea pit bull............dar vrea sa-si ia inca un caucazian din cate stiu.....femela.......angelin ar trebuii sa te gandesti aceste animale nu sunt bibelouri ca unde le pui acolo stau,trebesa ii duci la plimbare si daca nu zilnic dar trebuie,nu poti sa ti legat un caine toata viata,caucazianul e un caine mare si mananca mult cand va creste mare.....cu ce o sal hranesti?Gandeste-te bine cum spune si suana gandeste de 100 de ori inainte sa iti iei altul(inca unu)
asa e mai am 2 motanei
ati vazut video ce se da potaia mea:sol: sunt mandru de el ....
ca se da si el asa face cand il duc la plimbare daca aude voci care nu le cunoaste ma trage dupa el .....pana unde se aude latra si face urat.....mai ales cand vede alti caini cum face rupe lesa......
pe boby il duc aproape zilnic la plimbare ii place sa alerge.....fuge si ma trage dupa el este un nebunatic,,,,
dar eu totusi evit sa il scot chiar in fiecare zi ca am vazut ca lau cam luat in seama toti vecini si toata strada si cand ies cu el il imblanzeste si .....nu vreau sa faca asa si cand o fi mare......
mai des il duc pe camp sa alerge si sa il plimb.....
Adaugat: 13-06-2009 17:05
pe catelusa aia mica merge mai mereu cu mine la magazin se tine dupa mine,,,,,a invatat traseul inca de la a 3-4 plimbare.... daca o suparam venea singura acasa........=)
cat ai dat pe Boby?are pedigree?
nu are pedigree.....am dat 200euro..
stapanul cu asa ceva se ocupa nu are vreo ocupatie......are 2 masculi si 3 femele,,,,,...
din pacate atunci cand lam cumparat pe boby a dato si pe masa lu boby cu 1000euro....
tatal lu boby este imens.,,,,,nu am vazut pana acum pe net un caucazian cum e tatal lu boby,,,,este mare rau si gras,,,,,,
dca am ocazia o sa ii fac o poza sa vedeti cat e de mare...
cand lam luat pe boby la scos pe tasu afara ca sa il vad si avea 2 ani si ceva.... spunea el si era mare rau ma vazut ca am intrat in casa de frica si sarea pe geam..sa il sparga si mai multe nu ...dar noroc ca era termopan...
cand statea in patru labe imi ajungea cu capul pana la piept si eu am 180...ala cat avea 140???? :blb:
spunea ca la cantarit si avea peste 110kg,,,,nu mi sa parut multe kg la catai bivolul era.....
Adaugat: 13-06-2009 17:25
cand lam luat pe boby eram cu unchiu sa isi mai ia si el unu ca are 2 caucazieni,,,dar vezi ca nu si-a luat catelusa ...nus ce a fost in mintea lui....spunea ca ii place ca masculi cresc mai mari....
si cum am spus eram sa imi aleg ,,,unchiu statea d vb cu stapanul....avea 9 catei albi si unu negru.....
ma uitam sa irma am luat unu din ei ma uitam care era mai sprinten ,,,,si cand sa plec ma mai uit prin ei si cand ma uit ca al meu era cel mai mere dintre ei...ii parea rau lu unchiu ca nu si-a luat el primu ,,,,si moare acuma dupa al meu cand il vede,.,,,,ca este mai mare ca al lui....
al meu cand avea 3 luni si mam dus la vaccin era si el cu al lui si era de o luna si jumate cam asa se vedea ca ar fi diferenta...
am spus ca al meu are acuma la 4 luni 58cm.....si sunt mandru de el...
Adaugat: 13-06-2009 17:31
maama am vazut pit bully care sare 2m si 90cm.....moama aproape 3m...
adevarat....pe bune....
nu ai cum sa vezi un caine atat de mare pentru ca nu exista, tu sti cat ii aa 2m si 90 cm?
luky-muky, angelin a zis ca a vazut un ambully ce a sarit 3 metri in sus.Ce ai inteles tu?
eu am citit fara s
Adaugat: 14-06-2009 13:01
scuze angelin
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7eOQ_YWgLr8[/youtube]
cred ca e pit bull....
si nu bully...cred ...........ca nu prea se vede bine....
Forum 4animale → Caini → Comparatie de greutate :D