da eu l-am gandit,am scris motivul,loc pt 4 recipiente,momentan e doar din sarma de 3mm sudata cu tig argon,dar vreau sa o fac din inox ,bara de fi 6,si atunci nu mai necesita atatea intariri,va fi mai simpla si mai frumaosa,vreau sa fac ajustabile betele din fata recipientelor,ca depinde de la pasare la pasare distanta,si da scarita este facuta de mine din lemn de mar,treptele sunt prinse cu holzsuruburi mici si fine,cu gaura inainte in prealabil sa nu crape lemnul,efect rustic natural,este facuta special pt greti care nu poate sa zboare,ea coboara pe zabrele pana jos si apoi urca pe scarita pana la mancare,ia luat 5 minute sa invete asta,maine pe lumina poate o surprind si ii fac ceva poze
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2015 22:58[/merge_posts_bbcode]
costymoraru wrote:Nu sa atins de nimc de ce a fost in bol..a fost dovlecel frunze spanac cu coada ardei rosu dar nici nu le.o atins le.am si aruncat din bol acum i.am umplut noul bol cu mix de seminte si i.am schimbat si apa si gata ...i cam tremura coada e speriat..sau ce are de tremura?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2015 22:42[/merge_posts_bbcode]
Frumoasa inventie..daca ar fi sa fie prototipu tau in magazin aici la ce preturi sunt ar fi undeva la 20 de lire...erau niste papagali intr.o colivie marisoara aici in petshop si am vazut ca aveau asa un castronas de apa unu de mix de seminte ce.i dau si eu la al meu si un castronas ce era in el un fel de nisip pietris fin asa nu stiu
mananca asa ceva?
Am vazut ca era punga de 1 kg 2.5 lire...eu i.as cumpara daca as sti ca e bun...i.am cumparatt doar blocul mineral sau nici nu stiu daca e bloc mineral :sanatate: 
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2015 22:44[/merge_posts_bbcode]
Am vazut ca aveau si ceilalti papagali e un cub alb cu un prinzator de plastic ala de a colo din cusca era ros de papagali acum sa vad daca la al meu i place...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2015 22:46[/merge_posts_bbcode]
Tot tremura
stiti din ce cauza?
mai man ,lasa-l si tu inauntru o saptamana si punel undeva sa invete acel loc,nu ii mai da drumul,se sperie,nu stie ce decizia sa ia,va sta asa pana va cadea de foame sau de sete pe jos,se va hrani doar cand nu e nimeni in incapere,acordai timp,nu forta ca frica va fi ireversibila,pana nu devine din colivie mai bland nu mai incerca sa ii dai drumul,doar incearca daca vrei sa mai faci ceva cu el ,daca eram aproape iti dadeam eu un pui de anul acesta crescut la mana garantat si super bland si til luam la schimb eu,la mine e un hobby nu o afacere din asta
imi plac pasarile,in mod special papagalii,ador sa ii privesc,imi place sa ii ingrijesc,ma uimeste inteligenta lor