Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Buna ..
Sunt nou pe forum si numa ce mi.am achizitionat si eu un micul alexander. L.am luat de la un pet shop din Anglia cei de acolo mi.au spus ca are undeva la 5.6 luni si sunt primul propietar. Il am de 1 saptamana si inca nu sa acomodat cu noii.am dat de 3 zile drumu din colivie si am vazut ca a inceput sa exploreze se urca zboara peste tot..se catara..dar cand ma apropi de el fuge cand intra in cusca lui merg si i inchid usa la colivie asa se sperie e foarte speriat cand bag mana in cusca fuge de mine ....oare il mai pot dresa? Se va obisnui cu noi? Acum am vazut ca azi ia mers burta ce pot sa fac ? Ce sa.i dau ca sunt foarte ingrijorat....fecalele sunt ca apa...
dupa o sapatamana tu ai vrea sa fie cu tine cum ar fi de ani, in primul rand ai gresit k i-ai dat drumul, asta trebuia sa o faci dupa ce-l putin doua sapamani,. nu-i mai invada spatiul bagand mana in colivie toata ziua, limiteazate primele sapatamani sa-l hrnesti printre grati,. face apos k poate fi speriat, in primul rand renunta sa-i dai fructe si legume .