Re: Bichon Havanese
Nici eu nu am mai intrat de foarte mult timp, sunt foarte ocupata cu scoala fiind pe clasa a XII-a. Va pun cateva poze cu Teddy sa il vedeti cum a crescut, face 5 luni in 24
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese
Nici eu nu am mai intrat de foarte mult timp, sunt foarte ocupata cu scoala fiind pe clasa a XII-a. Va pun cateva poze cu Teddy sa il vedeti cum a crescut, face 5 luni in 24
E o scumpete Estera. :heart: Ca o jucarie de plus.
Multumesc, Ramona :pup:
Buna seara! De 2 saptamani avem si noi un nou membru in familie: Sera. Face 3 luni pe 2 aprilie si are 1,5 kg. Este foarte desteapta, isi face nevoile numai pe covorasul ei si doarme numai in cosuletul ei. Ne cam capseaza cand are chef de joaca, dar e si foarte lipicioasa.
ce dragalesenie....amandoi cateii, lui Estera si lui Andreeatita....
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-04-2013 16:41[/merge_posts_bbcode]
Hei,salut! :merci: N-am mai intrat de mult.......dar de acum o sa-mi reincep activitatile! :caine:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-04-2013 16:42[/merge_posts_bbcode]
Lady a implinit 9 luni de curand...........
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-04-2013 10:54[/merge_posts_bbcode]
Nu mai e nimeni activ?
Mai jos cateva poze cu Lady.........
dydydea multumesc! Si tu ai o scumpete de catel :pup:
Teddy a facut 5 luni si are 5 kg si umpic. Aveti idee cat o sa mai creasca?
Pana in 10 kg... se zice ca ar creste pana la 8 luni,dar Shiny al meu a stagnat in greutate la varsta de 10 luni
Aoleu, asa de mult? Nu ma asteptam sa creasca asa de mare. :wow:
Aaa si am uitat sa va intreb voi cum curatati cainele cand veniti de la plimbare? Eu cand il duc afara se murdareste ingrozitor, labele sunt negre, e murdar si pe burta si fund cum se mai aseaza pe jos si pe fata in jurul gurii e iarasi tot inegrit de la murdarie. Asta ar insemna ca aproape trebuie sa ii fac baie complet de fiecare data . Mentionez ca stau la bloc si se urca si in paturi si daca nu il spal va dati seama ce iasa.
Asa mi se intampla si mie,cateodata!eu nu stau la bloc,dar o tin in casa...De fiecare data cand se murdareste si pe labe,pe blanita,o spal! :ironic:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-04-2013 07:57[/merge_posts_bbcode]
Va rog s-o votatihttp://www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=8706&fb_action_ids=439851219431750&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-04-2013 07:58[/merge_posts_bbcode]
http://www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=8706&fb_action_ids=439851219431750&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Aoleu, asa de mult? Nu ma asteptam sa creasca asa de mare. :wow:
Aaa si am uitat sa va intreb voi cum curatati cainele cand veniti de la plimbare? Eu cand il duc afara se murdareste ingrozitor, labele sunt negre, e murdar si pe burta si fund cum se mai aseaza pe jos si pe fata in jurul gurii e iarasi tot inegrit de la murdarie. Asta ar insemna ca aproape trebuie sa ii fac baie complet de fiecare data . Mentionez ca stau la bloc si se urca si in paturi si daca nu il spal va dati seama ce iasa.
Normal ca va mai creste!Asta e riscul cand va cumparati caini fara acte de origine(pedigree)!
Pai ziceam ca nu ma asteptam sa creasca atat avand in vedere ca parintii lui au 4-5 kg amandoi. Asta e oricum il iubesc.
:nani: Somnic......... :nani:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-04-2013 13:28[/merge_posts_bbcode]
:nani: :nani: :nani: :nani: :nani:
Am zis "pana" deci se poate opri si la 6 si la 7 ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o7kQss4ejjI[/youtube]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 10-04-2013 13:57[/merge_posts_bbcode]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o7kQss4ejjI&list=WLPDQHnRqw5iE1PJVolVrMK9PNDV7gkJPC&feature=mh_lolz[/youtube]
Aaa ok Bianca Sper sa nu mai creasca mult, dar oricum nu asta e cel mai important , ci sa fie sanatos. Multumesc ca mi-ai spus :pup:
:caine: :caine: :caine:
Heiii,eu sunt Jessy,o fetita Bichon Havanez de 3 luni
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:19[/merge_posts_bbcode]
:k:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:19[/merge_posts_bbcode]
Inca cateva poze :k:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:21[/merge_posts_bbcode]
:k:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:21[/merge_posts_bbcode]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:23[/merge_posts_bbcode]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-04-2013 16:24[/merge_posts_bbcode]
Foarte frumosi cateii!Sa va traiasca!
Multumim! :bravo:
multumim
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 20-04-2013 19:12[/merge_posts_bbcode]
in oraş şi in camera mea
in oraş şi in camera mea
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-05-2013 13:26[/merge_posts_bbcode]
Hei!Nu mai e nimeni activ pe-aici?
"M-am tuns"
Venim si noi cu poze noi. A facut de cateva zile 7 luni. E baiat mare! :bravo:
Foarte frumos baietelul! :heart: Lady are ochelari!!
Hihi ce simpatica e :hihi:
Multumesc
multumim
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 20-04-2013 19:12[/merge_posts_bbcode]in oraş şi in camera mea
in oraş şi in camera mea
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-05-2013 13:26[/merge_posts_bbcode]
Hei!Nu mai e nimeni activ pe-aici?
![]()
"M-am tuns"
Foarte simpatic pufosul :pup:
Buna. Vreau si eu sa va intreb ceva...Puiuii de bichon havanez se nasc direct cu parul ceva maricel sau le creste pe parcurs?
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese