Re: Intrebari
vreau sa-mi schimb imaginea de la semnatura si nu reusesc,sterg imaginea actuala apoi incarc una noua si imi apare tot poza veche
Am reusit pana la urma :bang:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari
vreau sa-mi schimb imaginea de la semnatura si nu reusesc,sterg imaginea actuala apoi incarc una noua si imi apare tot poza veche
Am reusit pana la urma :bang:
Problema cu mesajele.
Cum pot sa sterg mesajele pe care le-am trimis si nu au fost citite, deoarece nu le pot selecta ca sa le sterg ca si pe celelalte?
Adaugat: 15-11-2011 17:31
Problema cu mesajele.
Cum pot sa sterg mesajele pe care le-am trimis si nu au fost citite, deoarece nu le pot selecta ca sa le sterg ca si pe celelalte?
Dai click pe mesajul din outbox, apoi pe "editeaza mesaj" si pe "sterge ciorna".
Adaugat: 15-11-2011 23:05
Multumesc mult Latifa :elefant:
pot sa pun o poza la avatar care e luata de pe net ? de exemplu asta :
o salvezi in PC ( click dreapta save as) si o incarci de acolo la avatar
o am deja salvata ms de raspuns
Adaugat: 29-11-2011 22:12
Sigur ca da.
Adaugat: 30-11-2011 00:43
Multumesc de raspuns dar inca nu l-am pus ca nu stiu sa tai imaginea ca e prea mare
http://www.4animale.ro/forum/topic14-labrador-p5.html
Mai am o intrebare,sper ca nu-i nimic :rusine:
Utizatorul suerte_soft are reputatie 0...cum se pune aceasta reputati sau pt ce?Ca eu am vazut reputatie de la 1-79 ...Adica,stiu ca dai click acolo jos si mai apare +1 reputatia,dar 0 nu-mi vine prin cap
...Sper ca nu-i nimic c-am intrebat...
Adaugat: 09-12-2011 17:16
Problema la versiunea mobila!
Deseori cand intru de pe iPhone 4(prin Opera)nu ma pot loga. Imi arata cele 2 spatii pentru nume si parola dar nu pot scri in spatii.S-a mai confruntat cineva cu problema aceasta sau iPhone-ul meu are probleme?
Problema la versiunea mobila!
Deseori cand intru de pe iPhone 4(prin Opera)nu ma pot loga.Imi arata cele 2 spatii pentru nume si parola dar nu pot scri in spatii.S-a mai confruntat cineva cu problema aceasta sau iPhone-ul meu are probleme?
Deocamdata site-ul nostru nu are versiune de mobil, o sa incercam sa o facem si atunci nu vor mai fi probleme.
As dori sa-mi schimb adresa de e-mail de pe cont. Nu mai activez pe adresa samantha96_iu@yahoo.com. Ma poti ajuta Latifa? :rusine:
Adaugat: 05-02-2012 14:17
As dori sa-mi schimb adresa de e-mail de pe cont. Nu mai activez pe adresa samantha96_iu@yahoo.com. Ma poti ajuta Latifa? :rusine:
Sigur. Trimite-mi un email de pe noul tau email, la adresa webmaster [at] latifa [dot] ro si ti-l schimb.
Adaugat: 05-02-2012 20:39
Gata, ti-am schimbat emailul.
Adaugat: 06-02-2012 16:34
Iusty wrote:As dori sa-mi schimb adresa de e-mail de pe cont. Nu mai activez pe adresa samantha96_iu@yahoo.com. Ma poti ajuta Latifa? :rusine:
Gata, ti-am schimbat emailul.
Va multumesc :pup: .
Am si eu o intrebare...
Am incercat sa-mi schimb imaginea la avatar,dar mi-a aparut tot aceea veche.
Am tot incercat dde cateva ori,dar tot la fel...
Ce pot face?
Asa patesc si eu cu imaginea de la semnatura.. pe moment nu mi-o schimba dar dupa ce renunt imi apare la semnatura eu cred ca e din cauza netului..
Am reusit! Yipeee :hihi:
tot la capitolul intrebari..ce inseamna DELIVERED[e scris langa mp]..am chiulit la orele de engleza si cu ajutorul net-ului nu deslusesc :bang: [read=citit,,sent=trimis,,delivered=????] [sa insemne poate IGNORAT,,NECITIT ]??
= livrat.
Adica e trimis (sent) si e delivered (a ajuns la destinatie).
Sper sa va fiu de folos, ca sa nu va mai chinuiti sa taiati pozele pt avatar. Click dreapta pe poza --microsoft picture--picture---resize si marimile dorite.
Am si eu o nelamurire....am pus un filmulet si catei si cand am dat pe filmele mele nu era nimic.Si nici la filme cu animale nu era?S-al mai pun odata?
Am si eu o nelamurire....am pus un filmulet si catei si cand am dat pe filmele mele nu era nimic.Si nici la filme cu animale nu era?S-al mai pun odata?
Pai acela nu este un film, este un set de colaje fotografii insotite de text.
Buna dimineata!
In urma modernizari forumului,nu mai avem butonul" browse".
Eu nu mai stiu cu ce sa pun poze! Va rog sa ma ajutati!
este un buton unde scrie adauga imagine apasa pe el si poti adauga imagini
Apropo de intrebari...de cateva zile forumul arata foarte ciudat...toate datele sunt amestecate,au disparut culorile,apar unele articole de pe site...e din cauza modernizarii?
Gata,s-a rezolvat!
Multumesc,dar tot nu-mi dau seama ce vrei sa zici. . .
Am sub mesaj un buton verde pe care scrie" adauga".Cind apas pe el apare mesajul,nicidecum nu pune poza cum faceam cu browse.
Unde e acel buton?
unde scri mesajul chiar sub este un buton unde scrie " +Adauga imagine "
La mine sub locul unde scriu mesajul sunt 2 butoane:
unul verde pe care scrie "adauga" si in dreapta lui ,unul pe care scrie "vezi".
Atunci inseammna ca ceva e in neregula. .
Ajutor!Ce trebuie sa fac? Nu am nici un buton pe care sa scrie"+ Adauga imagine"
Incercati combinatia de taste Control + F5 (Ctrl+F5) in browser, se va actualiza cache-ul browserului cu noile fisiere ale forumului ca sa arate cum trebuie.
Am incercat. Am dat Control+F5,a facut refresh si tot nu a aparut butonul necesar!
E la fel! Am jos butonul ADAUGA,la apasarea caruia postez mesajul pe forum si butonul VEZI care duce la previzualizarea mesajului scris.
Am dat si log out si apoi la conectare,tot nu a aparut cum trebuie
La mine sub locul unde scriu mesajul sunt 2 butoane:
unul verde pe care scrie "adauga" si in dreapta lui ,unul pe care scrie "vezi".
Atunci inseammna ca ceva e in neregula. .
Ajutor!Ce trebuie sa fac? Nu am nici un buton pe care sa scrie"+ Adauga imagine"
Ce browser folosesti? Incearca sa apesi un ctrl+f5.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari