576

Re: Metisi (Corcituri)

Am vorbit deja de asta cu vecinii si vor sa doneze.Nu am colege de joaca.Noi suntem impartiti in tabere si eu stau doar cu colegele de la cateva strazi distanta neutral .

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

577

Va prezint doua dintre animalele "salvate" de mine,mama si fratele lor sunt la noile familii. smile
I-am gasit pe malul Somesului,3pui,mama tekel. posibil abandonata pentru ca era  gestanta.Mi-a fost foarte mila de ei,i-am luat,i-am tratat(aveau raie,paraziti interni si externi),fiind de talie mica,le-am gasit repede stapani.
O fetita am pastrat-o la bunici,sora ei este la o familie din aceeasi sat,se vad aproape zilnic.Peste doua luni,urmeaza sa le sterilizam pe cele doua. smile

-Ioana-

578

Foarte frumosi :heart: .Ce bine ca i-ati gasit.Si eu am sterilizat-o pe Bursucita.

Off topic:ioana99 bunicii mei sunt din salaj de pe malul Somesului.Nu stiu daca ai auzit de Fodora.Si noi avem o casa in satul alaturat Barsau mare.Ai trecut pe acolo?

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

579

Sunt foarte frumosi :heart:

580

multumesc,asemenea! :pup:
@patriciuca,eu i-am gasit in Satu Mare,bunicii mei sunt din Maramures(localitatea inainte de Sapanta).Daca localitatea este la drum national,poate am trecut,cand mergeam la bunicii din Oltenia. smile

-Ioana-

581

ce scumpi sunt :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

582

Barsau mare e la drumul national.Crede-ma ca nu vrei sa fi acolo cand trece un tir sunt la distanta de doi metri de drum.Fodora nu e la drumul national.

583

Poze noi cu Nero acum e bine sanatos.
Adora sa se joace cu vecina(fetita din poza) care face 3 ani si adora animalele.
Nero are 8 luni  :heart:

584

Multumim,Mihaela!
Maria,ai o frumusete de caine! smile

-Ioana-

585

Ma bucur ce si-a revenit.O imbratisare mre din partea mea smile .

586

Ce frumusete :heart:  :hihi:

587

Buna, am demult un caine pe nume Spot si e un metis boxer-shar pei dar mai mult spre boxer si as vrea sa stiu cate mese sa ii dau pe zi tinand cont ca face foarte multa miscare .Ii dau pe zi 2 mese de bobite (cam o cutie de inghetata aproape plina pe zi) si din cand in cand niste grasime de porc sa mai puna pe el dar tot slab e ...ce as putea face?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

588 (edited by carmeryne 11-08-2012 16:15)

biancapoli wrote:

Buna, am demult un caine pe nume Spot si e un metis boxer-shar pei dar mai mult spre boxer si as vrea sa stiu cate mese sa ii dau pe zi tinand cont ca face foarte multa miscare .Ii dau pe zi 2 mese de bobite (cam o cutie de inghetata aproape plina pe zi) si din cand in cand niste grasime de porc sa mai puna pe el dar tot slab e ...ce as putea face?

Un caine pierde in greutate din cauza parazitilor intestinali,alimentatie necorespunzatoare,dar pot fi mult mai multe motive....Nu orice hrana din comert ii poate asigura cainelui necesarul de hrana.
   Nu este recomandat sa-i dai alimente bogate in grasimi,se va reface tesutul adipos(in primul rand trebuie sa-si recupereze masa musculara).
Administreaza-i alimente bogate in proteine,pentru refacerea musculaturii.Pe langa hrana uscata,trebuie sa-i dai si cruda;adauga in cel putin doua din mese  carne proaspata de vita sau pui, ou crud, peste, branzeturi nesarate sau iaurt.Dupa fiecare masa,cainele trebuie sa se odihneasca.Sporturile ca inotul,plimbatul is au rostul lor.

589

Multumesc ioana, patriciuca,carmeryne :pup:
biancapoli catelul tau e superb :heart:
Si Nero este la cura de ingrasare saracu in acele zile a slabit cam rau sad .Dar se ingrasa el si devine din nou grasunu meu smile

590

ce frmusel e :heart:  :heart:

maria95 wrote:

Poze noi cu Nero acum e bine sanatos.
Adora sa se joace cu vecina(fetita din poza) care face 3 ani si adora animalele.
Nero are 8 luni  :heart:

591

Multumesc :pup:

592

carmeryne wrote:
biancapoli wrote:

Un caine pierde in greutate din cauza parazitilor intestinali,alimentatie necorespunzatoare,dar pot fi mult mai multe motive....Nu orice hrana din comert ii poate asigura cainelui necesarul de hrana.
   Nu este recomandat sa-i dai alimente bogate in grasimi,se va reface tesutul adipos(in primul rand trebuie sa-si recupereze masa musculara).
Administreaza-i alimente bogate in proteine,pentru refacerea musculaturii.Pe langa hrana uscata,trebuie sa-i dai si cruda;adauga in cel putin doua din mese  carne proaspata de vita sau pui, ou crud, peste, branzeturi nesarate sau iaurt.Dupa fiecare masa,cainele trebuie sa se odihneasca.Sporturile ca inotul,plimbatul is au rostul lor.

Multumesc pentru sfaturi!Azi tata face gratar ,as putea sa-i mai dau niste carne si cruda si facuta la gratar...poate ii mai dau si niste oase daca e prin carnea aia si o sa am grija sa faca un somic bun dupa ce papa.De sport el face foarte mult sport deoarece are loc si in cusca si in fiecare seara ii dam drumul prin curte pana dimineata cand pleaca parintii la servici si avem o curte mare cu multe obstacole si asa cred ca mai si slabeste dar face si musculatura.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

593

bna, s-a intamplat ceva grav neutral  neutral  riky catelusa mea a tat ieri legata(deoarece era n periada de facut puiuti) si tatal  catele a sarit gardul si a venit la ia mad  si au facut pui :cry:  sunt sigura ca iera tatal catelei mele..credeti ca vor pati ceva pui? sad  sad

594

Nu stiu ce sa zic nu mi s-a intamplat niciodata era mult mai bine daca ai fi sterilizat-o si eu l-am castrat pe Nero sa nu faca probleme prin vecini smile

595

cand am luat-o facuse dela o serie pe pui :rusine:  si doctorul a zis ca exista ricul sa faca cancer si ca trebuia steriliata inante sa faca puisori  sad

596

Poze noi big_smile
Mai puneti si voi poze sa mai vad si eu frumuseti pe aici :heart:

597

E foarte frumos am sa ii mai fac poze si eu lui bursucel :k: .

598

1 Ce face Nero cand se plictiseste
2-3 Era certat
4 Dupa 2 minute impacarea :hihi:

599

smile Ce scumpic e.

600

Da azi ii facem prima baita daca pot fac si poze