Re: Discutii despre Concurs
Sau... :wis:
-un animal intr-o situatie inedita;
-prieteni indiferent de specie(de exemplu un iepure cu o pisica)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Sau... :wis:
-un animal intr-o situatie inedita;
-prieteni indiferent de specie(de exemplu un iepure cu o pisica)
Da buna idee Paulie si Jerry se inteleg destul de bine dar daca era si Coco era perfect il iube pa Jerry Cand il scoteam afara il pupa.Erau doi scumpici.
Sau...
Cea mai reusita poza cu animalele noastre.
Prieteni pentru totdeauna(stapan-animal)
Mai am o idee:
Arta bio.Facem un obiect de arta din frunza,aschii,bete... si sa fie ceva simbolic Latifa.ro.Ar fi frumos :heart: .
Mai am o idee:
Arta bio.Facem un obiect de arta din frunza,aschii,bete... si sa fie ceva simbolic Latifa.ro.Ar fi frumos :heart: .
Chiar,ca-i buna ideea cu hand-made :k: asa si-ar arata fiecare utilizator abilitatile,si-ar fi si amuzant
Sau...
Prieteni pentru totdeauna(stapan-animal)
Mie imi place mult ideea Mariei
patriciuca wrote:Mai am o idee:
Arta bio.Facem un obiect de arta din frunza,aschii,bete... si sa fie ceva simbolic Latifa.ro.Ar fi frumos :heart: .Chiar,ca-i buna ideea cu hand-made :k: asa si-ar arata fiecare utilizator abilitatile,si-ar fi si amuzant
Asa-i.Si mie imi place.
maria95 wrote:Sau...
Prieteni pentru totdeauna(stapan-animal)Mie imi place mult ideea Mariei
Si mie imi place ideea mea Acesta este un forum dedicat animalelor eu cred ca ar fi mult mai frumos ca ideile noastre sa includa mai mult animalele :heart:
Mie toate imi plac. :heart:
si mie :k:
Mie toate imi plac. :heart:
Ar fi interesant sa fie mai multe categorii (2-3)si fiecare sa aleaga ce se pricepe :wis:
Da,foarte buna .
excelenta idea.. :k:
Ar fi interesant sa fie mai multe categorii (2-3)si fiecare sa aleaga ce se pricepe :wis:
:hihi:
E o idee buna,dar aproape imposibil de realizat.Nu suntem o comunitate mare de membri activi,trei categorii de concursuri=trei premii diferite,dintr-un foc,mai bine pastram diplomele si pentru alte editii,sper sa nu ma intelegeti gresit...
Daca administratorul spune ca se vor organiza concursuri numai la inceputul scoli.Eu ma ganseam sa facem un concurs ca iubim noi scoala.Ar fi perfect .
Scuze,am multe idei
m-am tot gandit la ele:
1.Poze cu animalele in natura.
2.Cea mai frumoasa poza editata.
3.Decoratiuni facute de noi.
4.Vreau sa-mi faca stapanul un portret.
5.Povesti vesele cu mine.(animalultul)
6.Vreau sa fiu la moda
7.E ziua mea!
8.Cand merg la plimbare?
9.Cat imi iubesc eu stapanul :heart: .
Gata mai las si pe alti.
Cat imi iubesc eu stapanul :heart: asta imi place
Multumesc :merci: .
Patri, eu sunt de parere ca un concurs de animale ar fi mai adecvat, e totusi un forum pentru animalute. Si nu suntem toti la scoala, unii dintre noi am imbatranit :hihi:
Bine.Ai dreptate.Scuze :rusine: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-09-2012 11:23[/merge_posts_bbcode]
Sau sa mai se faca o editie animalfun .
Nu se mai fac concursuri?
Da.Acum ar fi perioada perfecta dupa mine.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 11:44[/merge_posts_bbcode]
Cel mai frumos colaj cu animale :heart: .
Un desen pentru Latifa.
Poze cu deserturi(facute de noi).
Deseneaza un smile nou.
Spune o gluma.
Da.Acum ar fi perioada perfecta dupa mine.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 11:44[/merge_posts_bbcode]Cel mai frumos colaj cu animale :heart: .
Un desen pentru Latifa.
Poze cu deserturi(facute de noi).
Deseneaza un smile nou.
Spune o gluma.
Dar totusi...Latifa este un site despre animale,parca nu-si au rostul glumele si desertul (ma gandesc ca te-ai referit la cel de mancat,nu cel cu nisip) :wis: ar trebui sa fie legat de animalele noastre de companie...
eu zic sa se faca un concurs de miss pentru animale, si sa se aleaga miss si mistar la fieare animal
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs