Re: hamsteri pitici
Vlad,esti canibal ?
Ps: frumoasa foc Timilini :heart: :floare:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Vlad,esti canibal ?
Nu Era o metafora
Sunteti foarte amuzante
Vlad,esti canibal ?
![]()
![]()
![]()
patriciuca,sunt baiat :ok:
scuze
buna,sunt noua pe aici,am primit astazi 23.07.2012 o pereche de hamsteri ptici...am sa pun doua poze si daca ma poate ajuta cineva ...sa imi spune de care sunt....nu am mai avut niciodata hamteri pitici...doar normali..dar am avut cand eram mai mica...help pls
Mai intai,bine ai venit!
In legatura cu hamsterii...cel din prima poza parca e hamster pitic campbell...iar cel de-al doilea parca-i chinezesc..
Sper ca am zis bine....eu nu am hamsteri...
Ar trebui sa astepti parerile altor utilizatori care au avut :hamster:
buna...pt "carmeryne"-cel chinezesc stiu ca trebuie sa aiba coada unpic mai lunga...nu??si nici unu din ei nu are coditza lunga...:)
si multumesc "maria95" pt raspuns..astept si alte pareri ..:)
Sunt ambii champbell, iar daca sunt sexe opuse iti recomand sa ii separi daca nu vrei sa iti umplii casa de soareci.
Hamsterii chinezesti au codita de 1-2 cm.
multumesc pt raspuns....si la rasa aceasta doar daca ii intorc pot vedea care/ce sunt??sau ca la nimfa...dupa culori?? ps:i-am primit ca pereche
Au organe genitale precum orice mamifer. La forumul asta s-a explicat care sunt masculii s femelele, dai pe pagina 5 si citeste de acolo, o sa te lamuresti, sau clik aici.http://www.4animale.ro/forum/topic6-ham … ci-p5.html
buna ...am o problema cu hamsterii :cry: ...se cam cearta...si scot niste sunete...nu cred ca se inteleg...acum i-am despartit...iar pe cel care scotea sunetele alea nu pot sa pun mana deloc,si nu prea mamnanca(am pus o poza cand scoate sunetele alea,dar face ceva mai urat,ca deschide gura mare:(...)..cred k e fetita...(nici acum nu am reusit sa aflu care,ce sunt dar sunt pereche)...va rog,o parere,nu e cam dolofana fata de cel alb???poate face pui :ou:
Adaugat: 06-08-2012 10:30
ps:sunt ceva mai sus 2 poze cu ei...facute in ziua cand i-am primit...si acolo nu pare asa grasut cel maro...:)
Eu zic sa te astepti la puiuti
serios?? ...:ou: nu am mai avut niciodata hamsteri care sa faca puiuti...imi poti da niste sfaturi...are ceva daca nu sta impreuna cu masculul???crezi ca deaia face asa femela???si nu ma lasa nici sa pun mana pe ea??help pls :pls:
Sincer,eu nu prea ma pricep,dar cum se vede in poza pare gestanta,daca compari primele poze cand i-ai luat cu astea...Te-ar putea ajuta bianca sau dany(iloveanimals) deoarece ele se pricep mai bine la hamsteri
Si poti citi si pe internet.Eu asa am facut cand Dali a avut pui.
ok..va multumesc :hug:
Uite:
http://www.4animale.ro/animale-mici/hamsteri/reproducere/imperecherea-hamsterilor-pitici-asigurarea-conditiilor-optime
http://www.4animale.ro/animale-mici/hamsteri/reproducere/imperecherea-hamsterilor-pitici-monta-nasterea-si-dezvoltarea-puilor
mersi mult...abia astept sa faca puisorii ....
Nu e niciuna gestanta. Despartei, posibil sa ai doua fete. Doi baietei de ai mei s-au omorat, cel mai slab pierde, in cazul tau cel care nu mananca. Desparte-i rapid.
dar ciudat e ca cea grasuta nu mananca aproape deloc..si e singura de vreo saptamana....iar celalalt,cel alb,mananca intruna...si pe cea grasuta daca vreau sa pun mana deschide gura mare si tipa,sau nu stiu exact ce face,dar scoate niste sunete ciudate...
iar cand i-am adus...o perioada s-au inteles,iar dupa aceea au inceput "razboaiele"...
Pai erau pui, iar cand sunt mici se inteleg dar din cauza spatiului din cusca ajung sa pune sptapanire pe anumite lucruri si se enerveaza rapid. Pentru a fi tinuti impreuna iti trebuie un spatiu mare si multe jucarii si casute pentru fiecare. Cea care se sperie probabil a fost traumatizata de cealalta cu baitai si toate cele.
Hamsterii mei cand se apucau la harta unul dintre ei sigur ajungea sa sangere, printre care si eu desigur. Asa ca nu-i usor cu ei.
dar cea grasuta se ducea la cel alb si il batea...fara sa ii faca nimic celalalt
Dar nu trebuie sa ii faca ceva, pur si simplu o deranja prezenta ei.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici