Re: American Staffordshire Terrier (Amstaff)
sunt din harghita in apropiere de miercurea ciuc
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → American Staffordshire Terrier (Amstaff)
sunt din harghita in apropiere de miercurea ciuc
in lesa de la ce varsta o pot invata?
pe al meu prima data l-am pus in lesa la 2 luni dar nu la propriu ci iam pus hamu zgarda si lesa si lam lasat sa le tarasca prin casa si asa s-a obisnuit cu ele iar apoi ma plimbam cu el prin casa cu o jucarioara sa nu se chinuie
apoi cand am avut voie sa-l duc afara am avut noroc de catelusa mea cea mare ca se tinea dupa ea si a mers foarte frumos in lesa
se va invata sper!mi-am dorit mult un caine de aceasta rasa!si sper sa mearga bine treaba! frumos catelul tau!bv
multumesc!...si eu sper sa va descurcati
e mai bun ham decat lesa?
Da, hamul este mult mai bun decat lesa, parerea mea
Din cate stiu eu , nu .
este mic si vreau sa il invat sa mearga in ham sau lesa si m-ar interesa sa stiu cum este mai usor ptr el!
La pui nu e bine ham,pentru ca stiu ca nu e ok pentru coloana...cand e adult merge sa ii pui ham...
Ai mei nu vo ham dar trebuie neaparat sa ii obisnuiesc cu ham deoarece trag si zgarda ii cam gatuie
Hamul este bun dar dupa o varsta cand e mic nu e bine si eu am auzit tot de faza cu coloana
buna, sunt noua aici, de 2 zile mi am luat si eu un baietel de 5 saptamani, as vrea sa stiu ce hrana este ce a mai buna pt el acum , pt ca am probleme cu el, nu prea vrea sa pape
va multumesc
buna, sunt noua aici, de 2 zile mi am luat si eu un baietel de 5 saptamani, as vrea sa stiu ce hrana este ce a mai buna pt el acum , pt ca am probleme cu el, nu prea vrea sa pape
va multumesc
Un pui trebuie sa stea cu mama lui pana la varsta de 8-9 saptamani (minim)...
Nici nu-i de mirare....Cine ti l-a dat asa mic si de ce l-ai luat la varsta asta?Cum spunea si Simona,puiul nu trebuie despartit de mama lui mai repede de ,minim 2 luni jumate.Laptele matern contine toti anticorpii de care are nevoie.
E foarte mic puiutul. Mancare exista, dar nici eu nu recomand sa fie despartit de mamica asa repede.
De la Royal Canin gasesti lapte praf pentru catei, care teoretic contine si colostru, si poti sa ii dai mancare Starter tot de la Royal Canin. Este o hrana uscata, dar amestecata cu un pic de apa, se face pasta sa il manance mai usor.
De la Belcando mai gasesti hrana, se cheama Puppy granula-start. e foarte marunta, si si aceasta se poate face pasta cu apa.
buna din nou, am rezolvat problema, papa bine mersi acum, deja are 6 saptamani si putin, din pacate mamanica lui a facut 12 pui, si nu aveau cum sa ii tina pe toti , asa ca a inceput sa ii de a, este foarte sanatos si jucausi si deja ne pregatim pentru primul vacin
...eu am avut in ordine : Pitbull, Bull terrier, Amstaff , Amstaff. De la primul caine au trecut aprox. 20 de ani. Nu cred ca stiu destule ca sa dau sfaturi, mereu ma surprinde Nero"["stafful pe care il am acum]. Vreau sa spun totusi cate ceva. Cainii mei au primit toti dresaj" de pisoi si totusi nu se apropie nimeni de sotia mea fara sa fie indeaprope supravegeat de Nero." Instinctul e instinct ,americanii au stabilit recent ca ne pot simti starea de spirit si gandurile, telepatie cum spun ei despre caini,cred ca e prea mult. In doua" cuvinte,dresajul de tip paza si aparare cred ca e inultil si chiar contraindicat. Asa cum s-a mai spus cine nu e dispus sa aloce timp pentru socializare va pierde cainele ,care se va transforma in altceva. Hamul face cainele sa traga in lesa cu mult aplomb. Daca proprietarul nu se poate impune ,atunci cred ca ar fi corect : "am intrat la stapan" si nu "mi-am luat staff. Sant caini domonanti si f. inteligenti , nimeni nu cred ca se poate plictisi langa un Amstff, dar coabitarea poate fi o lupta" pentru privilegii si e un adversar" redutabil.
Le plac foarte mult copiii, dar afara, cand alearga in voie, devin "Sageata capitanului Ion" si uita de finetze si eleganta.
.
Doar pareri personale !
salut,imi poate spune cineva daca se poate ce greutate cu aproximatie ar trebui sa aibe o femela amstaff de 10 luni? va multumesc anticipat!
am revenit cu imagini catelusha mea are 3 luni jumate!
Buna seara ! Tin sa va felicit pe toti posesorii de Amstaff, aveti niste catei superbi! :*. Caut de ceva timp un pui de amstaff, pitbull sau rottwailler, fiindca sunt fascinat inca de mic de rasele acestea. Rog pe cei care cunosc persoane din orasele Galati, Braila, Tulcea si imprejurimi, sa ma contacteze. Vreau sa cumpar sau sa adopt un pui. Multumesc !
Era sa uit ) Nr de tel. 0749808855 ! Disponibil la orice ora !
Buna seara lume.Il am si eu pe Rocky,are 4luni si i-au iesit niste pete rosii pe labute.as dori sa stiu daca si cateii vostri au avut si cat timp dureaza pana trec?multumesc
cel mai bine e sa mergi la un cabinet!am si eu o fetita de 4 luni!nu are asa ceva!
am fost a2a zii.mi-a dat o crema si un sampon..au inceput sa-i treaca...
de unde esti scz ca te inteb...:)
Forum 4animale → Caini → American Staffordshire Terrier (Amstaff)