Re: Despre kakariki - Cyanoramphus
sunt adorabili!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus
sunt adorabili!
:merci:
Sunt foarte scumpici :pup:
Ella, si eu am avut impresia ca cel verde e fetita si invers. Nu stiu de ce. Poate culoarea e de vina. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! :pup:
Pai cea verde e fetita Kiki si cel galben e baiat Paco...
Da, dar chiar si acum, cand stiu care-i care, daca-mi pui o poza in fata tot zic ca Paco-i Kiki si Kiki-i Paco. :bang: Sunt superbi! :heart:
Ella sunt foarte extra superbi kakariki tai ! :heart:
Sigur culoarea e de vina ca majoritatea care iau vazut au avut impresia asta :heart: :sanatate:
Da ai dreptate si eu am crezut la fel
:merci: la toata lumea
Sigur culoarea e de vina ca majoritatea care iau vazut au avut impresia asta :heart: :sanatate:
si eu la fel, dar nu am vrut sa ma fac de ras ca habar nu am..
Ieri a venit prietenul meu cu o rola de rumegus presat si ai mei motati in nici 10 minute l-au devorat.... :sol:
Ieri a venit prietenul meu cu o rola de rumegus presat si ai mei motati in nici 10 minute l-au devorat.... :sol:
De 2 zile Paco nu mai mananca de la mine din mana si sunt foarte sperioasi ... oare ce au patit? nici nu ma mai lasa sa ma apropii de colivie ... :cry:
Poate sunt in calduri.
E adevart ca ii vad iubindu-se mai des ... :rusine: asta o fi motivul?
Cred ca da. :heart:
Si eu sunt de parere ca asta este motivul
ella ,sunt in luma de miere,au nevoie de intimitate. Deranjezi si tu iubaretzii..... :rusine:
:bang: nesimtire din partea mea .... eu am crezut ca sunt suparati pe mine .... Paco daca nu vrobesc cu el dimineata tipa de trezeste toata casa si mai nou tipa si Kiki dar numai cand are ea chef ... :blb:
Adaugat: 18-01-2010 09:47
Ultima trasnaie a nazdravanilor mei , mai bine zis a lu Kiki .... eu ii las liberi in bucatarie si acum jumatate de ora ma sunat sormea sa imi spuna ca Paco tipa de nebun dupa Kiki si nu o gaseste... ghiciti unde era ascunsa? In centrala ... am zis ca innebunesc cand am auzit...
Salutare.
Sunt noua pe acest forum si am va rog nevoie de ajutor rapid. Am de o saptamana un papagal capra. A avut vreo 2 zile diaree si acum pare sa se vindece. dar sta trist, doarme mult cu nasucul in puf si nu e activ deloc. asa sunt ei la inceput? sa fie inca bolnav? Va multumesc anticipat pentru ajutor
Adaugat: 19-02-2010 19:36
daca mi-ati putea raspunde pe mess ar fi si mai bine. id=lorymihaela
Bine ai venit! Din cate stiu eu nu e bine sa il/o tii singura... eu am pereche. Daca doarme mult inseamna ca se plictiseste punei jucarii in colivie si lasa-l liber ...
Lorymihaela, du-te cu el la medicul veterinar, ca e bolnavior. Pentru diaree poti incerca sa-l tratezi cu ceai de menta (sa-i pui in adapatoare), orez fiert (fara sare) sau Dirpur. Multa sanatate micutzului si tine-te la curent cu starea lui.
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus