151

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

smile sunt adorabili!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

152

Niste frumosi :bravo: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

153

:merci:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

154

Sunt foarte scumpici :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

155

Ella, si eu am avut impresia ca cel verde e fetita si invers. Nu stiu de ce. Poate culoarea e de vina. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! :pup:

Adriana

156

Eu dupa ochi am avut impresia asta smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

157

Pai cea verde e fetita Kiki  si cel galben e baiat Paco...

158

Da, dar chiar si acum, cand stiu care-i care, daca-mi pui o poza in fata tot zic ca Paco-i Kiki si Kiki-i Paco. smile :bang: Sunt superbi! :heart:

Adriana

159

Ella sunt foarte extra superbi kakariki tai ! :heart:

:hamster: My name is COdY tongue

160

Sigur culoarea e de vina ca majoritatea care iau vazut au avut impresia asta :heart: :sanatate:

161

Da ai dreptate si eu am crezut la fel big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

162

:merci: la toata lumea

163

ella_costan wrote:

Sigur culoarea e de vina ca majoritatea care iau vazut au avut impresia asta :heart: :sanatate:

si eu la fel, dar nu am vrut sa ma fac de ras ca habar nu am.. smile  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

164

Ieri a venit prietenul meu cu o rola de rumegus presat   si ai mei motati in nici 10 minute l-au devorat....   :sol:

165

ella_costan wrote:

Ieri a venit prietenul meu cu o rola de rumegus presat   si ai mei motati in nici 10 minute l-au devorat....   :sol:

smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

166

De 2 zile  Paco nu mai mananca de la mine din mana si sunt foarte sperioasi ... oare ce au patit? nici nu ma mai lasa sa ma apropii de colivie ... :cry:

167

Poate sunt in calduri. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

168

E adevart ca ii vad iubindu-se mai des ... :rusine:  asta o fi motivul?

169

Cred ca da. big_smile :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

170

Si eu sunt de parere ca asta este motivul big_smile

171

ella ,sunt in luma de miere,au nevoie de intimitate. smile Deranjezi si tu iubaretzii..... :rusine:  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

172

:bang:  nesimtire din partea mea .... eu am crezut ca sunt suparati pe mine .... Paco daca nu vrobesc cu el dimineata tipa de trezeste toata casa si mai nou tipa si Kiki dar numai cand are ea chef ... :blb:

Adaugat: 18-01-2010 09:47

Ultima trasnaie a nazdravanilor mei , mai bine zis a lu Kiki .... eu ii las liberi in bucatarie si acum jumatate de ora ma sunat sormea sa imi spuna ca Paco tipa de nebun dupa Kiki si nu o gaseste... ghiciti unde era ascunsa?  In centrala ... am zis ca innebunesc cand am auzit...

173

Salutare.
Sunt noua pe acest  forum si am va rog nevoie de ajutor rapid. Am de o saptamana un papagal capra. A avut vreo 2 zile diaree si acum pare sa se vindece. dar sta trist, doarme mult cu nasucul in puf si nu e activ deloc. asa sunt ei la inceput? sa fie inca bolnav? Va multumesc anticipat pentru ajutor

Adaugat: 19-02-2010 19:36

daca mi-ati putea raspunde pe mess ar fi si mai bine. id=lorymihaela

174

Bine ai venit! Din cate stiu eu nu e bine sa il/o tii singura... eu am pereche. Daca doarme mult inseamna ca se plictiseste punei jucarii in colivie si lasa-l liber ...

175

Lorymihaela, du-te cu el la medicul veterinar, ca e bolnavior. Pentru diaree poti incerca sa-l tratezi cu ceai de menta (sa-i pui in adapatoare), orez fiert (fara sare) sau Dirpur. Multa sanatate micutzului si tine-te la curent cu starea lui.

Adriana