201

Re: *Poze caini*

sa ma mandresc si eu cu cateii mei(am destul de multi);) in prima poza este dolphi stapanul curtii,in a doua poza este lady(i se mai spune si printesa)si in a treia poza este un pui de al lor o mogaldeatza care dormea pe fotoliu intre pernute:D

Adaugat: 28-04-2010 15:57

si inca trei frumuseti ale mele,prima e alma,a doua e ysa,iar a treia e jessie,

202

asa de multi?!banuiesc ca stai la curte?:) oricum sunt superbi sa-ti traiasca

203

da stau la curte, si ii iubim pe toti la fel de mult ca doar sunt ai nostrii,si nu trece zi sa nu faca vreo nazbatie :rusine: dar nu-i certam,ei nu stiu ce inseamna cearta sau doamne fereste bataia.ne mandrim cu ei peste tot.acum ca au si un "fratior" pe nimfoiul pako,pe care daca ar putea l-ar linge pe toate partile de bucurie. :nimfa:

204

mie imi plac foarte mult cainii mops...sunt adorabili... :heart: :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

205

ultima poza este Kenzo cu Fetita ... care din pacate a murit :cry:

206

smile super a 2 poza! Zici ca jucau "capra noua"! smile

^ :heart: Ello :heart: ^

207

Deosebit, sa iti traisca !
Pitbull-ul are vreo varsta cand  isi schimba comprtamentul? Stiu ca Doberman devine agresiv dupa 7 ani.

208

mersi la fel crinad  si nu, nu este adevarat smile nici un caine nu inebuneste...decat daca il inebunesti tu tongue

Adaugat: 30-04-2010 16:01

si nu prea o sa isi schimbe nici comportamentul! eh asta depinde de varsta ca dresorul lui kenzo si pax are si el un pitbull si are 14 ani ... si gandeste-te ca numai e la varsta de 2-3 ani deci o sa fie ceva mai linistit

209

felicitari dana_pako si tibrana pentru minunatiile de catei :pup:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

210

tibrana te rugam incearca sa editezi ultimul post daca este tot al tau in cazul in care ai uitat ceva sa spui in mesaj sau ai corecturi, adaugiri, etc.
(nu ne referim la postarile care contin imagini)

Este de preferat evitarea postarilor multiple consecutive ale aceluiasi utilizator.

Multumim!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

211

kenzo si pax!   :heart:

Adaugat: 09-06-2010 14:23

a 3-a poza kenzo cu iubita lui in apa tongue

Adaugat: 09-06-2010 14:25

si nani!

212

frumosi cutzi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

213

sunt superbi ptbullii tai Giovana!sa-ti traiasca!  :heart:
(Vanesa)

214

Sunt intr'adevar superbi!!!Imi plac la nebunie!!! Am si eu un metis tigrat...e frumos dar pacat ca nu a avut cine sa aiba mai multa grija de el ca ar fi aratat super bine acum  big_smile !

^ :heart: Ello :heart: ^

215

mersi la fel smile

Adaugat: 10-06-2010 10:30

si poze cu nebunii din parc smile

216

ce frumosi sunt! cel din ultima poza  zici ca e urs panda! smile

217

Si 2 poze cu tutu meu... :X

218

un catel foarte frumos :caine:

219

rocks minunat catelusul  :heart:

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

220

Multumesc. :heart:  :pup:

221

aceasta este hera catelusa mea, are 8 luni si este amstaff tigrat

Adaugat: 06-10-2010 16:17

scuzati pentru dublu post, dar de ce nu imi merge poza?

Adaugat: 06-10-2010 16:18

hershel wrote:

scuzati pentru dublu post, dar de ce nu imi merge poza?

Ce mesaj de eroare primesti?

Adaugat: 07-10-2010 00:58

niciunul, pur si simplu nu mi le uploadeaza
apas choose selectez poza, dau trimite si nimic. daca gresesc cu ceva spune-mi

222

si mie mi se mai intampla sa nu mearga pozele ! mai trimite in continoare , poate merge  :floare:

ADOR POZA ASTA , cu ELLIOT pe masa din curte !!! :heart:  :heart:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

223

in caz ca nu ati accesat topicul cu amstaff

224

:nani:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

225

ea e Ira....mai bine zis era  sad  vara asta facuse 8 puisori f ff f frumosi...din pacate cineva mi`a otravit`o...pe ea o fetita pe kre o oprisem si 2 ogari englezesti.... Ira era iar gestanta si am gasit`o moarta intr`o balta de sange iar Lupea(penultima poza)...fetita ei s`a chinuit 3 zile...am duso la veterinar i`a facut vaccin cu vitamina K ptr k sangera mult dar na mai rezistat sad:(:(.
acum il am insa pe Shoby kre e un obraznik!!!(ultima poza)

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet