176

Re: *Poze caini*

dyaloveanimals wrote:

ei bine da,o parte din cainii mei,stiu ca sunt putin dar mai am multi caini care ii vand :rusine: pai mai am pisici,hamsteri,porci de guineea,iepuri,pesti,serpi,soparle, si mai multe reptile,bine ca mai am 2 fete care ma ajuta cu animalele sa le ingrijesc una este deedee si inca o fata :k:

smile smile smile ...am si eu iepuri si pisici...te astept la topicul respectiv fiecarei specii sa-mi spui si mie mai multe ca ma gandesc ca te pricepi foarte bine atata timp cat ai atat de multe animale! :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

177 (edited by biancadumi 24-04-2010 14:02)

si voi chear credeti aaa??? smile toate pozele care le-a pus ia,le-am gasit si pe net wink deci atata tot te intreb,dc vrei sa "spui" ca acesti catei sunt ai tai??? wink pt ca pozele le-am gasit pe siteuri din alta tara,etc...nici macar ca sa zici ca ai mai pus tu undeva pozele wink ca pozele sunt pe siteuri din alte tari ...deci... smile daca chear ai atatia caini hmm pai dc nu pui o poza cu toti cre iai pus tu in grup,sau macar cu o parte din ei wink

- Bianca

178

Cum m-am corectat si eu mai in fata.....Acea "tasa" a ei am vazut-o si eu pe un site la fel si celelalte tongue

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

179

deci 1 la mana nu e nevoie sa ma credeti voi,eu stiu ca am deci nu e nevoie,cine ma crede bine,cine nu ma crede tt bine,cred ca unii dintre voi chiar sunteti invidiosi dar in fine,eu aici am venit sa ajut nu sa ma cert deci credeti ce vreti,si daca sunteti asa de genial sa imi dati si mie steul cu pozele astea,chiar nu imi pasa ce credeti si nu am de gand sa ma enervez,eu am atatea animale pentru ca inubesc animalele si chiar nu ma intereseaza cu ce vreti sa spuneti,daca aveti sa ma intrebati ceva eu sunt de acord sa va raspund cat stiu de bine,pentru ca repet EU AM VENIT PE ACEST FORUM SA AJUT NU SA MA CERT :sol:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

180

dya,ori  pozele cu animalele astea despre care zici tu ca sunt ale tale le-ai postat pe site-ul ala, ori nu sunt ale tale animalele si ne minti!    oricum, te cred pe cuvant chiar daca nu esti sincera!

Adaugat: 24-04-2010 15:22

scuze, dyaloveanimals, te cred! Gata! fara cearta!

Adaugat: 24-04-2010 15:24

raluky4 wrote:

scuze, dyaloveanimals, te cred! Gata! fara cearta!

imi pare rau! nici eu nu vreau sa ma cert!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

181

raluky ei bine si eu am vazut pozele alea pe net dar adv e ca nu am vazuto pe diana in realitatea niciodata si eu am ceva dubii in ce o priveste ca nici  nu iam vazut animalele dar nici eu nu imi doresc sa ma cert,si cand a zis deedee ma  ajuta nu eram eu o prietena de a iei(pe care nu am vazuto niciodata)o cheama Florentina dar ii se spune deedee,pe mine ma cheama andreea,si deci dubii am dar gata nu ne mai certam

182

Cred ca e mai bine sa nu ne certam mai ales ca facem off topic si ne da latifa afara asa ca... hmm

183

el e catelul meu aici cred ca avea 2 luni,il cheama puppy si daca vreti sa imi cereti id ca sa il vedeti la web daca nu ma credeti ca va jur ca e adevarat :pls:( apropo,l-am tuns si nu mai are asa par,aici in poza era mic dar acum are 1 an si 7 luni)

Adaugat: 24-04-2010 15:37

ok eu am pus poze cu catelusul meu si v-am zis ca si eu am dubii si nu prea o cred pe dya dar daca ne da sfaturi bune... scuze latifa de off-topic

184

Deedee pe tine te cred,mai ales ca nu l-am vazut pe alt site sau altceva... wink
E o minunatie Puppy al tau,sa-ti traisca! :bravo: :hug:

185

multumesc as pune poze cu el acuma ca e tuns nu prea ii sta bine smile

Adaugat: 24-04-2010 16:00

mai pun poze de cand era micut

Adaugat: 24-04-2010 16:01

poze cu puppy

186

un  frumos,se vede ca e al tau smile sa-ti traiasca :caine:

- Bianca

187

:heart: multumesc foarte mult :pup:  :caine:

188

ce dragut e puppy! :pup: :caine:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

189

este fff frumusel puppy sa-ti traiasca! :heart:

190

:heart: foarte frumos puppy

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

191

Este un scumpic si jumatate Puppy sa-ti traiasca. :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

192

o minunatie de catel :heart:

193 (edited by AlinaVanesa 25-04-2010 14:10)

si ursu,catelul matusii mele ,este atat de dragut :heart:
1.ursu
2.ursu cand era mic
3.ursu puiutz :heart:

194

Superbi !!  :iepure: Minunate fiinte !!!

Simo

195

Este foarte dragutz mai ales cand era mic big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

196

Ce scumpic e ursu in ultimele 2 poze! acolo era ursulet! deja in prima e ursuloi! smile

197

da raluky,ai dreptate smile ,va multumesc tuturor pt aprecieri :pup:

198

deedee sa-ti traiasca pufosul frumusel.  :k:

Adaugat: 26-04-2010 08:50

Alina sa stii ca numele lui Ursu , se potriveste perfect. nu mai are mult sa fie cat un Urs smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

199

Cainii mei : Pax  1 luna prima zii cand l-am adus acasa,acum are aproape 1 an
                  Kenzo 5 ani

Adaugat: 26-04-2010 15:30

ops!:bang: am uitat sa spun ei sunt pitbulli:) si chiar ma mandresc cu ei!:heart:

200 (edited by cutegirl 26-04-2010 20:30)

Sunt foarte frumosii tibrana! :heart: Sa-ti traiasca si sa mai pui poze cu ei deoarece sunt niste exemplare minunate de pitbulli :hug: