176

Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre

mihay28 wrote:

avansam cu pasi marunti...

incet si sigur! :k: felicitari pt voliera , arata foarte bine

177

pana acum arata frumos si cred ca si rezultatul  va fi unul ca lumea .felicitari :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

178

Merci frumos Sabina, chiar cred ca ii place pentru ca numai in colivie sau pe ea sta...m-a disperat big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

179

Mihai deocamdata arata super si cred ca si finalul va fi si mai si ... :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

180

voliera aceea pt . ce este, sper ca nu pt. marele alex. ca nu-l vei mai gasi...

181

Scz ca raspund eu :rusine: jumatatea de jos este pentru nimfe si cea de sus pentru perusi smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

182

ok

183

Cand va mai creste o sa il mut intr`o casuta mai mare big_smile

184

Scuze ca e off-topic, dar de unde ai luat cusca?  P.s. : Din ce oras esti?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

185

raluky4 wrote:

Scuze ca e off-topic, dar de unde ai luat cusca?  P.s. : Din ce oras esti?

sunt din iasi

186

la stadiu final..mai trebuie lustruita si vopsita...

Adaugat: 28-03-2010 23:00

inspectam cuibul.. ceva nou :sol:

187

Felicitari pentru voliera, Mihai!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

188

mihay e ...superba e putin spusa.felicitari :bravo: vreau si eu sa fac una cand o sa vina vacanta big_smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

189

super voliera. i-mi place tare. o sa iau exemplu si o sa fac una sa am cand merg la tara cate 2-3 zile cu ei. chiar i-mi place.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

190

Intradevar superba.... felicitari Mihai ... :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

191

multumesc tuturor...

192

ti'a iesit super mihai! bravo! :pup: ...

Ana :heart:

193

mihay28 wrote:

la stadiu final..mai trebuie lustruita si vopsita...

Foarte reusita.
O sati multumeasca cu niste puisori.
Felicitari.

Crescatorie papagali. Oti

194

e foarte frumoasa mihay.si eu as vrea sa fac una dar mai incolo.pe la sfarsitul lui mai.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

195

Mihai e superba voliera :bravo:
Si eu astazi i-am mutat pe papagalicii mei in voliera de vara big_smile sunt in culmea fericirii vineri voi merge din nou sa mai aduc crengi de salcie ca deja sunt praf smile

196

si vopsita... trebuie sa mai astept inca vreo 2-3 zile pt ca sa se usuce foarte bine vopseaua si sa piara mirosul acela de vopsea... si apoi una din perechile de perusi va pasi in "ea"... urmatoare va ramane cu puiutii pana cand vor creste mari si apoi vor urma si ei...

197

Superba Mihai nici ca se putea mai bine bravo :bravo: cred ca pasaroi tai vor fi tare fericiti de munca stapanului smile

198

mihai bv..pasarile tale se vor simti minunat.. :succes: :perus: :fluture: ce inaltime are colivia..?

:heart: -SABINA- :heart:

199

poly wrote:

mihai bv..pasarile tale se vor simti minunat.. :succes: :perus: :fluture: ce inaltime are colivia..?

pai cu tot cu picioare are cam 2,10 m, iar fara picioare are 1,80 m.

200

Bravo Mihay :bravo: imi place cum ai facut-o

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X