birdslover wrote:Nu cred ca avea cum sa-i rupa aripile ca a apasat-o pe spate. Eu as crede ca e bolnava. Sta cumva pe jos.. in colivie? Sau pe cea mai joasa stinghie? Mananca? Are diaree?
Nu, chiar din potriva, sta pe cea mai inalta stinghie, fix langa apa. De mancat mananca normal. Cand mananca Kiki, mananca si ea. Mai face ture prin colivie, diariee nu cred ca are. Adica vad prin excremente niste bobulete rotunde, dar nu stiu daca sunt ale ei. Desi probabil sunt, pentru ca Kiki mai iese si pe afara si isi mai face treburile is pe fata de masa
si ale lui arata normal.
Tare as vrea sa nu fie bolnava. La inceput am vrut sa mergem la cel din piata sal intrebam, dar cred ca mergem la veterinar. Si vitamine are. Si in mancare si si in apa. Ca am inceput sa le dau, pentru ca la kiki ii picau penele si vetul mia zis sa-i dau iar vitamine.
Nu stiu ce ar putea fi in neregula. Asa ea pare sa arate normal. Adica mananca, se misca, atunci cand canta kiki canta si ea. Deci pare ok. Pur si simplu aripile ... am sa pun o poza cu ea cat mai curand ca sa vedeti si voi
Adaugat: 06-10-2009 14:00
Uitati aici cateva:
Culmea e ca ea sta sa o prind (cateodata) nu ca si Kiki, care fuge de mine ca de dracu
)
Kiki e cel cu mai mult gri (nui asa cai mumos)
Si Coco e cealalata cu aripile lasate