claudia252820 wrote:buna! eu am o nimfa. em luat-o acum 3 zile. cand sa incep sa i dau vitamine, sa o duc la medic ptr deparazitare sau invatati-ma ce trebuie sa fac ca nu stiu mai nimic. multumesc
nu prea se duc papagalii la medic pt deparazitare, precum cateii sau pisicile. la noi nu sunt prea informati medicii ca in afara si poti face mai rau. daca citesti pe topicul nimfelor, ai sa observi ca majoritatea le trateaza acasa si sunt perfecte. in caz de extrema urgenta mergi la medic, dar tot de la cei cu experienta inveti mai bine. Ilove, Suana. ele sunt mai "doxa" in medicatia pasarilor.dar pt inceput dai vitamine in apa o perioada de 2 saptamani. vitaminico de la Padovan. apoi treptat il mai tratezi daca va fi nevoie. baita de 2 ori pe saptamana cand e cald, sau castronel cu apa calduta la indemana lui, out fiert, morcov ras, fructe si legume care sa nu fie prea zemoase, provoaca diaree. os sepia in colivie, calciu lactic in apa de baut. :k: o sa-ti mai spuna cei cu experienta ce mai este nevoie.
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro