am facut o poza in seara asta k sa ma tin de promisiune.....cu tot ca am intarziat dar maine sper sa ii fac mai multe sa se vada mai clar cat de mare este si frumos...poate acum nu este nici momentul pentru o poza abia se trezise si cum afara este -5 grade cred......ca aseara a fost -10..nu avea chef de poze...
momentan il tin legat dar nu este batuta in cuie...asa lam invatat pentru ca atunci cand greseste ceva ma asteapta la cotet sa il leg..
eu cred ca este dezvoltat aproape normal...are fara o saptamana 1 an..
este un caine ascultator si foarte intelegator nu trece peste cuvantul meu niciodata...
totus cand avea 4-5 luni credeam ca are cel mai prost creier intalnit vreodata la un caine ....practic il invatam cate ceva nu prindea deloc...(sezi....stai pe loc..vino la mine..inapoi...hai esti liber) ....cand ii dau drumul prin curte il las cel putin 3 ore...asta se intampla pe fiecare zi,,,,
ca sa va faceti asa o idee cat este de mare,,,cand sta pe langa mine imi ajunge cu capul, pana in sold....cred ca este normal eu am 1,85m
am uitat sa spun ca acum din toate ordinele enumerate pe toate respecta si la prima strigare,,,,,si nu inceteaza sa ma uimeasca pe zi ce trece...
sa nu uit sa spun ca pe la 6-7 luni am primit o muscatura zdravana....cred ca am meritato....
sa va spun si cum,,,,,de multe ori ii cumparam pui rotisat facut dea gata din carrefour...si intr-o zi uitasem puiul in masina,,el avand un miros dezvoltat a lins toata masina....nu mai aveam nevoie de spalatorie.....am iesit afara ca mi-e spus mama ce facuse ....i-am dat puiul si m-am apucat sa il enervez....si a sarit sa ma muste de fata,,,,,bine ca mi-am dat seama si m-am ferit ca acuma nu mai vedeam cn stie... ferinduma ma apucat de umar a ramas atarnat de pielea mea si mi-a lasat o urma mare,,,,aproape ca lesinasem....
dar boby al meu a terminat puiul si sa dus linistit la cotet.. mam ales muscat si el mancat...
cam atat sper ca nu v-am plictisit
in galeata aia ii dau sa manance....dar nu i-o umplu niciodata ca nu imi permit sa ii dau atata mancare...costa o groaza de bani sa umplii o galeata de 18litri cu mancare....oricum poti sa ii tai si un porc ca dupa ochi cum sa uita la tine parca zice ca el vroia vaca ca este mai mare...cat ii dau nu se satura,,,
cred ca o vina o am eu pt ca pana la 6 luni il saturam mereu ca imi permiteam cu bobite conserve,,,,
tin minte ca intro seara nu am dormit deloc l-am pazit ca ii dadusem prea mult de mancat si nu se aseza deloc jos cat era din cap pana la coada parca era si invers...
a trebuit sa am grija ocricum daca patea ceva nu stiam ce sa ii fac,,,
din seara aia i-am facut si eu portie ....asta era la 3 luni,,,ii dadeam pe atunci tin minte...din 3 in 3-4ore sa manance inca de la primele ore ale dimineti pana noaptea...
cu vaccunele sunt la zi si vitamine,,,calciu,,
calciu (calcitabs 150 tablete)
vitamine (k-9 Complete 60 tablete) ii dau ambele de la 6 luni.