201

Re: Ciobanesc caucazian..

frumusica
ea este Lava echinus, importul meu facut nu demult din Polonia
Inca nu suntem asa frumoasa, pana nu ne creste blanita pe langa urechi

Adaugat: 04-12-2009 07:13

inca ceva poze cu Lava mea la miscare
cel mai bun dealer si handler de masini  smile

202 (edited by Iusty 04-12-2009 18:29)

E o scumpete smile sa-ti traiasca :pup: :heart: si indiferent daca i-a crescut parul pe langa urechi sau nu..tot frumoasa e :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

203

ceva noutati cu Daxu meu,  la birou smile

a tras si o joaca cu ce a apucat  smile  smile  smile

il tradeaza fizicul ca e asa de jucaus

Adaugat: 13-12-2009 11:36

a venit si prima zapada pentru 2009, si tot odata prima zapada pentru toti micutii mei big_smile

Adaugat: 16-12-2009 15:16

caucov dax  si caucov dara 32 saptamani

Adaugat: 16-12-2009 15:18

si vedeta si rasfatatul casei Giligann de Transcaucazia   29 saptamani

204

Frumosi toti ,sa-ti traiasca.Maine ,daca sunteti liberi,poate ne putem vedea,mergem incolo spre Piatra-Neamt.Am luat nr.de telefon si va sunam maine.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

205

caucov dax

206

:pup: Forate frumosi,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei

:heart: PinK Angel :heart:

207

Cred ca cei mai fericiti acum sunt uriasii nostri.....cu atat zapada.Cel putin Bruno e fericti ca poate zburda si se poate inzapezi.
Craciun fericit tuturor !!!!

http://i48.tinypic.com/a4o7lg.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

208

Multumesc mult suana, intradevar ai mei sunt fericiti
si am sa va si arat smile

Adaugat: 24-12-2009 08:17

un pic de joaca smile

Adaugat: 24-12-2009 08:18

si cu daxu...putina joaca smile

209

sa va traiasca caucazienii! frumosi ca intatdeauna.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

210

la multi ani 2010 si tuturor!!! :sol:

prima este fetita cea mare _ DARA
urmeaza...fratiorul dax de 67 kg=)

Adaugat: 07-01-2010 13:51

gili.....rasfatatul familiei  si Lava:P

211

Uriasul familiei,Bruno  :heart:

http://i45.tinypic.com/xpdnva.jpg

http://i46.tinypic.com/sn1h1s.jpg

212

:k:   :bravo:  :sanatate:

213

ce de ursuleti. sa va traiasca. Bruno e un barbat in toata regula. Dany te felicit pt devotament. sa ai parte de ei si sa te bucuri alaturi de ei.

- Mary-

214

maine o sa pun si eu poze cu boby al meu daca va mai aduceti aminte.......:blb:
am mai pus printre primele pagini poze cu albul meu:D

215

mi-au iesit actele pt canisa.....hehe sunt tare bucuros  :sanatate: :sol:

se numeste Star Caucaz, si foarte curand imi va fi gata si situl meu, unde se pot vedea toate detaliile si amanuntele
am mai facut o achizitie , deocamdata sunt in spital ( inca o operatie la picior) dar cand ies cu siguranta voi posta poze cu batrana mea, are 5 ani , este o femela matura, de sange nobil, provine din Rusia, e blanda si.......daca totul e ok, in curand voi face si monta cu ea. Ca titluri are castigate, campion Romania, campion Serbia si campion Bulgaria, deci are tot ce trebuie.
va pup pe toti si astept poze cu albul lui anghelin

216

Felicitari dany,si insanatosire grabnica sa te poti bucura de cainii tai minunati.E un lucru mare sa poti avea canisa  :bravo: :bravo: :bravo:

217 (edited by lupu 13-06-2010 15:47)

am facut o poza in seara asta k sa ma tin de promisiune.....cu tot ca am intarziat dar maine sper sa ii fac mai multe sa se vada mai clar cat de mare este si frumos...poate acum nu este nici momentul pentru o poza abia se trezise si cum afara este -5 grade cred......ca aseara a fost -10..nu avea chef de poze...
momentan il tin legat dar nu este batuta in cuie...asa lam invatat pentru ca atunci cand greseste ceva ma asteapta la cotet sa il leg..

eu cred ca este dezvoltat aproape normal...are fara o saptamana 1 an..
este un caine ascultator si foarte intelegator nu trece peste cuvantul meu niciodata...
totus cand avea 4-5 luni credeam ca are cel mai prost creier intalnit vreodata la un caine ....practic il invatam cate ceva nu prindea deloc...(sezi....stai pe loc..vino la mine..inapoi...hai esti liber) ....cand ii dau drumul prin curte il las cel putin 3 ore...asta se intampla pe fiecare zi,,,,
ca sa va faceti asa o idee cat este de mare,,,cand sta pe langa mine imi ajunge cu capul, pana in sold....cred ca este normal eu am 1,85m

am uitat sa spun ca acum din toate ordinele enumerate pe toate respecta si la prima strigare,,,,,si nu inceteaza sa ma uimeasca pe zi ce trece...
sa nu uit sa spun ca pe la 6-7 luni am primit o muscatura zdravana....cred ca am meritato....
sa va spun si cum,,,,,de multe ori ii cumparam pui rotisat facut dea gata din carrefour...si intr-o zi uitasem puiul in masina,,el avand un miros dezvoltat a lins toata masina....nu mai aveam nevoie de spalatorie.....am iesit afara ca mi-e spus mama ce facuse ....i-am dat puiul si m-am apucat sa il enervez....si a sarit sa ma muste de fata,,,,,bine ca mi-am dat seama si m-am ferit ca acuma nu mai vedeam cn stie... ferinduma ma apucat de umar a ramas atarnat de pielea mea si mi-a lasat o urma mare,,,,aproape ca lesinasem....
dar boby al meu a terminat puiul si sa dus linistit la cotet.. mam ales muscat si el mancat...
cam atat sper ca nu v-am plictisit

smile in galeata aia ii dau sa manance....dar nu i-o umplu niciodata ca nu imi permit sa ii dau atata mancare...costa o groaza de bani sa umplii o galeata de 18litri cu mancare....oricum poti sa ii tai si un porc ca dupa ochi cum sa uita la tine parca zice ca el vroia vaca ca este mai mare...cat ii dau nu se satura,,,
cred ca o vina o am eu pt ca pana la 6 luni il saturam mereu ca imi permiteam cu bobite conserve,,,,
tin minte ca intro seara nu am dormit deloc l-am pazit ca ii dadusem prea mult de mancat si nu se aseza deloc jos cat era din cap pana la coada parca era si invers...
a trebuit sa am grija ocricum daca patea ceva nu stiam ce sa ii fac,,,
din seara aia i-am facut si eu portie ....asta era la 3 luni,,,ii dadeam pe atunci tin minte...din 3 in 3-4ore sa manance inca de la primele ore ale dimineti pana noaptea...
cu vaccunele sunt la zi si vitamine,,,calciu,,
calciu (calcitabs 150 tablete)
vitamine (k-9 Complete 60 tablete)    ii dau ambele de la 6 luni.

218

angelin e frumos caucazianul tau. sa-ti traiasca. apropo de mancat mult, am o prietena care are o fetita de ciobanesc caucazian. locuind la bloc si cainele era la gradina, cum zice ea, aproape de locuinta ei, mergea zilnic sa-i dea de mancare. acolo la gradina tine si gaini si iepuri si 2 porci etc. in primavara a pus closca si avea in jur de 30 de pui mari acum. dupa o luna a mai ramas cu 5 gaini de toate. Jessy a ei i-a devorat toate gainile.  smile . nu-i ajungea mancarea pe care o primea. pacat, ca nu a ajuns la iepuri, aia sunt din rasa marele urias. cea mai tare faza a fost ca sotul ei nu i-a zis nimic. iubeste catelusa la nebunie si a acoperit-o. numai ca atunci cand prietena mea a mers la gradina si a vazut-o pe Jessy dubla, a zis ca este gestanta. era saraca, dar plina de gaini. smile  smile .

- Mary-

219

ms deyseby
azi am mai facut niste poze asa cum v-am promis....am profitat si de vremea frumoasa tanand cont ca in urmatoarele ore meteorologi au anuntat si -25grade...asa ca numai chef de pozat nu mai ai pe vremea aia...

Adaugat: 22-01-2010 16:15

mai am ceva poze de pus cu boby,,,datu clic pe poza se se vada mai bine

ultimele poze sunt prin gradina atunci cand se plictiseste prin curte il mai plimb si prin gradina.....am peste 5000mp pt el....asa ca are de lucru 4-5 ore pe zi....

220

Bravo pt dragostea si grija cu care il cresti. daca  imi permiti...in cele ce urmeaza vreau sa te corectez putin....nu pt ca sunt eu destept sau ma dau ci pt ca faci unele greseli...si e pacat daca iti iubesti cainele.
deci......cu vitaminele esti ok! :k:
cu mancarea....in nici un caz
eu de ex la ai mei...de la 8 luni am inceput simplu......O MASA PE ZI!!! foarte consistenta si atat. in rest vitamine, iarna din de 3 ori pe zi apa calduta si atat.
de la cine l-ai luat?
multa bafta cu el

221

angelin sa-ti traiasca. e foarte frumos. :bravo:

- Mary-

222

eu l-am cumparat cand era atat de mic.......o luna avea..si este luat de la o familie care se ocupa cu asa ceva...... din prelungirea Ghencea....

Adaugat: 29-01-2010 13:35

inca o poza care imi place foarte mult........!!!!!!!!

223

ce frumos e :pup:

I love animals :heart:

224

Gili meu 8 luni si o sapt

Adaugat: 01-02-2010 11:20

dax 9luni
am achizitionat o femela de 5 ani, cu sange rusesc, linie pur rusa si am facut si monta cu actualul Campion Mondial la juniori, deci,daca da Domnul cat de curand voi avea cu ce sa ma mandresc
La noapte plec in Polonia dupa o alta femela matura de 3 ani care promite mult si la fel voi face monta tot la campionul mondial

225

Uriasul lu' mama alintat....   :heart: :heart: :heart:

http://i46.tinypic.com/2i25uyw.jpg