Pe Bursucelul meu il cheama Gilican, si ii zic Gili, am zis sa nu-i pun alt nume, ala e numele.
Il am de la canisa Gorby de Valeni. am mers dupa el 400 de km plus cu sofer, deocamdata eu nu pot
am suferit un accident grav si sunt invalid temporar:(
Gilicanul meu mi-a mai indulcit viata de atunci. Mama e Varta de Valeni o sa va pun ceva poze cu ea, iar mai tarziu cu tatal
Adaugat: 08-08-2009 07:41
Am sa il scot la expozitii la prima ocazie, dar trebuie sa ma interesez de la ce varsta si ce si cum. Vreau sa il duc peste tot, sa nu rateze nimik. Chiar cine poate sa ma ajute avand in vedere expozitiile, va rog spuneti-mi. Si de ex caucazianul ce tre sa faca la expozitii. Cu ciobanestii germani ma stiu si am fost. Oricum ma bucur mult ca intrat in cercul acesta
Adaugat: 08-08-2009 07:48
Am uitat sa va mai spun ceva , legat de Canisa Gorby de Valeni. Intradevar domnul Beznea Dorel este un adevarat profesionist in acest domeniu. Acum 10 zile cand am fost la dansul am ramas uimit de-a dreptul. Avea cel putin 20 de caucazieni adulti plus pui. Acuma nu ca e gili al meu, dar l-am luat pe cel mai frumos pui din cuib, a si avut alt pret fata de restul :wow::D, dar nu imi pare rau nici o clipa
Adaugat: 08-08-2009 07:56
sa va mai arat ce face gilicanul meu=)