Re: Iepuras Pitic
mai nu stiu ... la mine nu miroase deloc!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
mai nu stiu ... la mine nu miroase deloc!
Poate ca am eu mirosul prea ascutit. simt duhoarea de la o posta, ca si mirosul frumos de altfel. :hihi:
Teddy
Parca ar fi barni al meu. :heart: Ce cumpic e. :heart: :heart:
Mersi,intradevar e tare scumpa :hihi: si Barni e un frumos :pup: sa-ti traiasca! :sanatate:
Buna fetelor! Bine v-am gasit!
Imi doresc foarte tare un iepuras pitic,insa nu gasesc. Aveti idee de unde as putea achizitiona unul? In afara de petshop. Mentionez ca sunt din Bucuresti.
Buna daca mai astepti iti dau eu un puiut ...si acum vestea cea mare .Mi-a fatat Teddy,sunt 4 puiuti,unul e ca ea de ceilalti nu imi dau seama ... va tin la curent
si revin cu poze cand vor avea 12 zile (deocamdata nu pot pune mana pe ei)
Adaugat: 13-12-2010 20:22
si poze cu puii
Buna Bianca!
Felicitari pt puiuti :bravo:
Puii se dau cam dupa 2 luni de viata,nu?
Bianca ai niste minunatii mici. :pup: Sa iti traiasca si sa cresca mari si sanatosi :heart:
cam pe la 6-7 saptamani se intarca puiutii din ce observ e unul maro cu negru (e posibil sa il pastrez pe acela daca e femela) si 3 maro ... inca nu stiu sigur daca asa vor fi culorile...dar cam asa
oricum,daca vrei sa vorbim id meu biancadumi_muchi
Cristal va doreste sarbatori fericite..... :iepure:
Bianca,felicitari pt.puiutzi.sa fie sanatosi. :pup:
poze de ieri cu puiutii
Multumesc Ramona,si al tau e superb :heart:
Super dragalasi micutzii. :pup: Observ ca amandoi iepurasii nostri stau cam pe aceleasi perne..... :hihi: Le place modelul....
Ai mei spun ca iepurasii in casa miros urat. E adevarat? :wow: Si de ce bocane?
Iepurasii de talie mica,asa cum sunt ai nostri,nu miros daca li sa face curatenie cam la 3 zile.Bocane,intr-adevar ,asta fac iepurii.Eu cand curat morcovul,deja cunoaste sunetul si incepe sa bocane.Noaptea,mai ales,ei sunt in activitate mai intensa,asa ca si Cristal doarme dincolo ,ca zici ca face karate......si se aude. :hihi: In rest,ziua e foarte cuminte,iese la plimbare si apoi intra singur acasuca. :heart:
Multumesc,da acum am observat :hihi: intradevar,ea sta muuult pe perna aceea,cum o scot pe ea se uce si se intinde :heart:
Nu ma mai joc. :cry: Vreau si eu iepuras. :rusine:
Vi si iti alegi unul :blb:
Adaugat: 18-12-2010 15:20
Poze noi cu prichindeii :hihi: pe cel gri in cheama Bugs Bunny si il pastrez :heart: puiutii au 10 zile si toti au ochi :hihi:
Adaugat: 22-12-2010 19:19
13 zile
Primele 4 poze sunt cu Bugs Bunny cea care ramane la mine
Adaugat: 25-12-2010 23:46
2 saptamani si o zi
Bai, vreau sa-i mai vad. Bianca ma mai primesti? De data asta o sa-mi fac buzunarele mai adanci sa-l iau si pe Oki Doki si unul din piticuti. :heart:
Te primim,te primim :pup: unul din piticuti,da.Dar pe Oki Doki nu
Ce vorbesti ma? Dokitsuki e primu pe care-l iau. :heart: Nu trebuie sa-mi dai voie tu, fug cu el si nu ma mai prinzi. :heart: :ok:
Poze noi cu piticii care au avut fstin de Revelion
Adaugat: 01-01-2011 01:15
Poze noi cu iepurasii la 3 saptamani
http://biancadumi.sunphoto.ro/Iepurasii_la_3_saptamani
Bianca sunt adorabili micutii. Sunt tot mai frumosi :pup: Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi :heart:
Multumesc :pup:
Adaugat: 03-01-2011 00:05
Poze noi cu puiutii aici http://biancadumi.sunphoto.ro/iepurii_l … e__4_sapt
si un filmulet cu ei [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQ75JyQKvl0[/youtube]
Adaugat: 07-01-2011 11:46
Poze noi de la 4 saptamani fara o zi sunt asa frumosi,si mi-e groaza sa ma gandesc ca mai au mai au o luna de stat la mine ...o sa fie greu la despartire ...
http://biancadumi.sunphoto.ro/Iepurasii … _fara_o_zi
Ce spuneti,sunt frumosi?
Eu i-am vazut.....sunt asa de adorabili Imi place de Piticul mult, si putin de Tedddy
multumesc Piticul se numeste Fulg,asa ia pus viitoarea stapana
Da,si pe cel mare alb cu gri il cheama Hope.va place? :k:
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic