76

Re: Iepuras Pitic

am o veste foarte rea!  sad  :cry:  astazi am fost la Animax si nici unul din iepurasi nu mai erau... :cry:  sad  si eu care  mult unul  sad

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Lasa,o sa mai aduca wink ai sa vezi smile

- Bianca

78

donez urgent iupuras pitic 3 luni,nu il mai pot creste,f jucaus si educat ,scz pt post latifa

79

De unde esti?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

80

Este din Bucuresti smile

- Bianca

81

buna!as vrea sa va intreb daca iepurasii fac multa mizerie sau miroase de la ei?

82

Mizerie....da,fac ...normal ....mai,daca schimbi destul de des,nu miroase wink

- Bianca

83

irina.maria wrote:

donez urgent iupuras pitic 3 luni,nu il mai pot creste,f jucaus si educat ,scz pt post latifa

trist.....acum ceva timp il inrageai iar acum il vinzi...
pun pariu ca il vinzi deoarece e prea mare.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

84

Mai,si a mea e destul de mare,si cu cat a crescut o indragesc si mai mult :heart: e o dulceataaa :heart: dar,poate numai are cum sa il tina ... poate nu o mai lasa parintii ....cine stie .... sad

- Bianca

85

pls informati-va si voi inainte de a va cumpara iepurasii... Au nevoie de custi destul de mari (cam un metru pe 60cm), alimentatia lor este alcatuita 90% din fan si 10% legume+mancare de la pet shop, trebuie vaccinati de 2 ori pe an si de la varsta de 6-7 luni foarte probabil nu va veti mai intelege cu ei daca nu-i castrati/sterilizati. POt fi invatati sa foloseasca litiera, ca si pisicutele, insa trebuie rabdare.. Sunt rozatoare, si vor manca absolut toate cablurile pe care le vor intalni, posibil sa roada si la mobila si la pereti. Nu miros absolut deloc, insa litiera lor da (ca doar acolo isi fac nevoile.. e imposibil sa nu miroasa). Traiesc in medie 10-12 ani daca sunt tinuti in casa, deci ganditi-va bine daca vreti unul, pentru ca va sta cu voi foarte mult timp

86

da normal ca se gandeste omul inainte sa cumpere ceva...doar nu se duce la magazin...pune un iepure in punga si te duci acasa smile oricum eu nu am iepuras da cred ca asa este cum ai scris tu

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

87

iepulash_dlagalash wrote:

pls informati-va si voi inainte de a va cumpara iepurasii... Au nevoie de custi destul de mari (cam un metru pe 60cm), alimentatia lor este alcatuita 90% din fan si 10% legume+mancare de la pet shop, trebuie vaccinati de 2 ori pe an si de la varsta de 6-7 luni foarte probabil nu va veti mai intelege cu ei daca nu-i castrati/sterilizati. POt fi invatati sa foloseasca litiera, ca si pisicutele, insa trebuie rabdare.. Sunt rozatoare, si vor manca absolut toate cablurile pe care le vor intalni, posibil sa roada si la mobila si la pereti. Nu miros absolut deloc, insa litiera lor da (ca doar acolo isi fac nevoile.. e imposibil sa nu miroasa). Traiesc in medie 10-12 ani daca sunt tinuti in casa, deci ganditi-va bine daca vreti unul, pentru ca va sta cu voi foarte mult timp

da....adevarat mai putin poartea cu alimentatia alcatuita 90% din fan.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

88

Teddy

- Bianca

89

doamne bianca e un scump  :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

90

Bianca, e un dulce micutul tau  :pup:  Sa-ti traiasca  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

91

Va multumesc :pup:

o poza de acum 5 minute

- Bianca

92

Ce pufooooooos e  :heart:  :heart: Cati ani are?

Gestul Conteaza !

93

7 luni

- Bianca

94

e usor sa intretii un iepuras ca al tau?

Gestul Conteaza !

95 (edited by biancadumi 23-01-2011 13:00)

eu ii cumpar brichete ca sa nu imi umple toata casa cu talaj...iar un sac de brichete de 22 lei ii ajunge 2 saptamani .... asa ca intretinerea ei nu e scumpa ...mancarea ...pai 500 g = 10 ron si o cam termina intr-o saptamana-1 sapt jumate ... cam asa ...nu stiu cat de scumpa e intretinerea ei,dar si mai si e cand bocane seara (nu pun geana pe geana).... uneori o ia razna si bocane de zici ca e cutremur! alteori e calma ... dar ce sa'i faci,e si ea mica,poate o sa se mai cuminteasca smile oricum,o ador!

- Bianca

96

Ai mei spun ca iepurasii in casa miros urat. E adevarat?  :wow: Si de ce bocane?

97

nu miroase niciun pic (fiindca e femela) bocane,pentru ca ii vine cheful de alergat seara ....dar daca o tii in alta camera nu se aude (din pacate eu o tin in camera in care dor si se audeeeee) in rest e foarte cuminte smile

- Bianca

98

Miroase pipi la iepure, nu conteaza daca e femela sau mascul.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

99

sa stii ca nu miroase (vorbesc serios) chear mi-au zis mai multe persoane  ca cel mai bine e femela ca nu miroase smile la mine niciun pic nu miroase,serios smile

- Bianca

100

Adutsa mea mirosea, si era femele, dar mirosea pipi al ei nu ea.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki