Re: Iepuras Pitic
am o veste foarte rea! :cry: astazi am fost la Animax si nici unul din iepurasi nu mai erau... :cry:
si eu care mult unul
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
am o veste foarte rea! :cry: astazi am fost la Animax si nici unul din iepurasi nu mai erau... :cry:
si eu care mult unul
Lasa,o sa mai aduca ai sa vezi
donez urgent iupuras pitic 3 luni,nu il mai pot creste,f jucaus si educat ,scz pt post latifa
De unde esti?
Este din Bucuresti
buna!as vrea sa va intreb daca iepurasii fac multa mizerie sau miroase de la ei?
Mizerie....da,fac ...normal ....mai,daca schimbi destul de des,nu miroase
donez urgent iupuras pitic 3 luni,nu il mai pot creste,f jucaus si educat ,scz pt post latifa
trist.....acum ceva timp il inrageai iar acum il vinzi...
pun pariu ca il vinzi deoarece e prea mare.
Mai,si a mea e destul de mare,si cu cat a crescut o indragesc si mai mult :heart: e o dulceataaa :heart: dar,poate numai are cum sa il tina ... poate nu o mai lasa parintii ....cine stie ....
pls informati-va si voi inainte de a va cumpara iepurasii... Au nevoie de custi destul de mari (cam un metru pe 60cm), alimentatia lor este alcatuita 90% din fan si 10% legume+mancare de la pet shop, trebuie vaccinati de 2 ori pe an si de la varsta de 6-7 luni foarte probabil nu va veti mai intelege cu ei daca nu-i castrati/sterilizati. POt fi invatati sa foloseasca litiera, ca si pisicutele, insa trebuie rabdare.. Sunt rozatoare, si vor manca absolut toate cablurile pe care le vor intalni, posibil sa roada si la mobila si la pereti. Nu miros absolut deloc, insa litiera lor da (ca doar acolo isi fac nevoile.. e imposibil sa nu miroasa). Traiesc in medie 10-12 ani daca sunt tinuti in casa, deci ganditi-va bine daca vreti unul, pentru ca va sta cu voi foarte mult timp
da normal ca se gandeste omul inainte sa cumpere ceva...doar nu se duce la magazin...pune un iepure in punga si te duci acasa oricum eu nu am iepuras da cred ca asa este cum ai scris tu
pls informati-va si voi inainte de a va cumpara iepurasii... Au nevoie de custi destul de mari (cam un metru pe 60cm), alimentatia lor este alcatuita 90% din fan si 10% legume+mancare de la pet shop, trebuie vaccinati de 2 ori pe an si de la varsta de 6-7 luni foarte probabil nu va veti mai intelege cu ei daca nu-i castrati/sterilizati. POt fi invatati sa foloseasca litiera, ca si pisicutele, insa trebuie rabdare.. Sunt rozatoare, si vor manca absolut toate cablurile pe care le vor intalni, posibil sa roada si la mobila si la pereti. Nu miros absolut deloc, insa litiera lor da (ca doar acolo isi fac nevoile.. e imposibil sa nu miroasa). Traiesc in medie 10-12 ani daca sunt tinuti in casa, deci ganditi-va bine daca vreti unul, pentru ca va sta cu voi foarte mult timp
da....adevarat mai putin poartea cu alimentatia alcatuita 90% din fan.
Teddy
doamne bianca e un scump :heart:
Bianca, e un dulce micutul tau :pup: Sa-ti traiasca :heart:
Va multumesc :pup:
o poza de acum 5 minute
Ce pufooooooos e :heart: :heart: Cati ani are?
7 luni
e usor sa intretii un iepuras ca al tau?
eu ii cumpar brichete ca sa nu imi umple toata casa cu talaj...iar un sac de brichete de 22 lei ii ajunge 2 saptamani .... asa ca intretinerea ei nu e scumpa ...mancarea ...pai 500 g = 10 ron si o cam termina intr-o saptamana-1 sapt jumate ... cam asa ...nu stiu cat de scumpa e intretinerea ei,dar si mai si e cand bocane seara (nu pun geana pe geana).... uneori o ia razna si bocane de zici ca e cutremur! alteori e calma ... dar ce sa'i faci,e si ea mica,poate o sa se mai cuminteasca oricum,o ador!
Ai mei spun ca iepurasii in casa miros urat. E adevarat? :wow: Si de ce bocane?
nu miroase niciun pic (fiindca e femela) bocane,pentru ca ii vine cheful de alergat seara ....dar daca o tii in alta camera nu se aude (din pacate eu o tin in camera in care dor si se audeeeee) in rest e foarte cuminte
Miroase pipi la iepure, nu conteaza daca e femela sau mascul. :hihi:
sa stii ca nu miroase (vorbesc serios) chear mi-au zis mai multe persoane ca cel mai bine e femela ca nu miroase la mine niciun pic nu miroase,serios
Adutsa mea mirosea, si era femele, dar mirosea pipi al ei nu ea.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic