Re: Iepuras Pitic
Aproape 4 anisori.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
Aproape 4 anisori.
Sa iti traiasca sa te bucuri de ea
Aproape 4 anisori.
Multumesc,asemenea.Ai niste frumusetzi. :heart:
Multumesc mai am si 3 caini,un motan persan,o perechie de ninfe,una de perusi sase zebre australiene si pesti de cvariu (carasi auri)o familie numeroasa
Oho,bravo.... :bravo: Suntem in aceeasi barca.Ai nimerit bine aici printre noi.
nu il stresez pe Teddy ..asa ca pozele nu is asa bune .. dar se intelege
are 2 luni fara 3 zile :heart: e scumpic rau :heart: si fff bland
Cusca nu este prea mica?
da,dar postul e de mult acum are mult mai mult spatiu
ce frumusel e :heart: am avut si eu un iepuras maro dar a murit
Cristal... :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87 … CN0062.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87 … CN0067.jpg
Buna seara,in curand pentru cei interesati pui de iepuri pitici (cap de leu)in poze sunt parinti femela de 600g si masculul de 800g ambi maturi urechile 5-7cm.Timisoara
Buna seara,pun si eu poze cu cei trei pui ramasi ceilalti trei au stapani noi deja.In prima poza sunt toti.Rel 0740094258
Craciun Fericit !!!!
Ce dulce e Cristal :pup:
Hei , am un iepuras pitic de cateva zile si nu stiu sigur cata mancare sa ii dau .. are fan la discretie si ii dau cam jumate de morcov pe zi .. e prea mult prea putin ? Voi ce spuneti ? Cand l-am primit acum 2 zile de la pet shop mi-au spus ca are cam 6 luni ..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-12-2012 22:51[/merge_posts_bbcode]
Hei , am primit acum doua zile un iepuras pitic , are cam 6 luni , asa mi-au spus de la pet shop si am o problema .. nu stiu cata mancare sa ii dau , are fan in cusca non-stop si ii dau cam jumate de morcov pe zi .. e mult putin ? Voi ce credeti ? Vreau sa mai mentionez ca oricata mancare i-as da mananca tot ! asa ca nu stiu daca ii e foame sau nu ...
am primit ieri un iepure pitic femela si un iepure de angora mascul. acum mi s-a paraut ca masculul se urcase pe femela desi cred k sunt pui. sfaturi? eu nu credeam k fiind specii diferite se pot imperechea
Sarbatori fericite pentru toti cei care sarbatoresc Sfintele Pasti!!!!
Mi-am luat un iepuras pitic,cap de leu...Sa va spun povestea...azi ma plimbam cu rolele si am vazut la un magazin alimentar,afara,o cusca cu iepuri.Am intrebat daca sunt de vanzare,iar vanzatoarea a zis ca da.Era 20 de lei unul.M-am dus acasa,am luat banii(mama mea nu stia)si l-am cumparat..cand am ajuns acasa cu el,mama era in curte si trebuie sa vedeti ce fata a facut cand m-a vazut cu el in brate
Sa-ti traiasca ...si sper ca mama ta are o parere buna despre el
Multumesc...I-am pus numele Sasha.Pai...mama spunea la inceput ca nu-i place,sa o duc inapoi,iar acum ii place la nebunie si o alinta Maine o sa pun si poze,e alba
Vai ce pufoshenii sunt pe aikii! :wow:
:wow: Wow!
Seamna cu un iepuras care l-am avut!
E adorabil :hug:
Multumesc! :hihi:
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic