Re: Iepuras Pitic
Eu cred ca stiu de unde l-a comandat..si daca e de acolo....ai toate sansele sa il iei bolnav dar iti tin pumnii sa nimeresti unul sanatos (l-ai comandat online? daca da,atunci stiu de unde e..si iti tin pumnii sa il iei sanatos)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
Eu cred ca stiu de unde l-a comandat..si daca e de acolo....ai toate sansele sa il iei bolnav dar iti tin pumnii sa nimeresti unul sanatos (l-ai comandat online? daca da,atunci stiu de unde e..si iti tin pumnii sa il iei sanatos)
aha, m-am lamurit acum trebuie sa ma descurc cu finantele
deoarece imi doresc si un canar
Plus sa nu uitam de cusca pentru un iepuras pitic minim 80 cm e foarte ok ca sa aibe si spatiu
Cusca poate fi in jur de 80-100 ron ...
Bia,depinde ce cusca,daca este ca ceea din imagine costa cam cat ai spus tu dar daca este cu grilaj este mai scumpa.Eu as recomanda sa-i cumperi cusca cu grilaj,chiar daca este mai scumpa este mult mai comoda pentru iepure sa respire decat prin plasticul acela...
sunt inca incepatoare,Bia,am dreptate la aceasta concluzie?
Marty,te-as sfatui mai bine sa-i cumperi o pereche la perus sau la nimfa decat sa cumperi un canar,a fost doar un sfat,faci cum vrei
multumesc de sfat , o sa ii iau pereche la perus cat de curand scz off opic :pls:
Da,ai maaare dreptate Ioana dar o cusca de 1 m la Hornbach (cu grilaj ) e 120 ron iar una de 80 cm (tot cu grilaj) 100 ron
Hornbach e in Brasov si bucuresti.
sper ca Marty va face alegerea potrivita,in legatura cu aceste amanunte importante... :ironic:
Si sper ca si Maya sa tina cont de acest lucru
nu este ok sa comanzi online ? eu online am comandat de la h.p.
nu neaparat ca nu este bine dar niciodata nu sti dce la cine comanzi,in ce conditii sunt tinute animalele etc.Nu vreau sa-le fac imagine proasta dar stiu doua persoane care au comandat de la ei un perus mascul,pe langa ca pretul lui era exagerat(70lei dar el ar valora 25lei in magazine) si pana la urma a murit cumparandu-l cu raie intr-o stare foarte avansata,neputand sa-l salveze.Mi-au povestit ca ii lipseau multe pene in zona capului,a sunat iarasi in acel loc,iar ei au spus ca "este in perioada de naprlire,este normal!".Dupa ce a murit perusul au sunat iarasi raspunyand foarte rautacios,persoana aceea era foarte afectata de acest incident,plangea cand imi povestea chiar daca pasarea a trait doar o saptamana la ei acasa...
nu vreau sa te sperii,oricum,conteaza sa fie iubit,sa speram ca va fi sanatos...
scuye de off
am sa tin cont de tot , nu vreau sa imi iau un animalutz ca sa il chinui ... chiar sambata viitoare imi va veni bijuteria si s-ar putea sa ii confectionez o cusca sau ii voi cumpara oricum saptamana viitoare merg in tabara si am sa lipsesc de pe forum...:cry:
Adaugat: 24-06-2011 14:24
bietul perus....acum o sa vedem ce si cum va fii , oricum dupa ce il iau , direct la veterinar sa il verifice si sa il vaccineze daca este necesar sa speram ca nu isi bat joc de animale.... :furios:
Mda...nu e deloc bine de unde l-ai luat...dar e bine ca imediat ce il primesti il duci la medic,asa,e foarte foarte bine
PS:stiam ca de acolo e mai muuuult ca sigur ...
da , acum mai mult ca sigur il voi duce la control , nu stiam ca poate fi ceva neinregula dar mai bine ca mi-ati zis...
Buna,cam cat ar costa un ghemotoc din acesta pitic ? :heart: :heart:
Asemenea iepuri gasesti la 50 ron cu vaccin si cu tratamente cum ar fi coccidiostat la un crescator serios.
blanche a crescut muuult...
ce scumpilash este :heart: ptu ptu ptu :pup:
yuii :x..dragu de el:x
uite si o poza cu rashelu meu:d
Foarte dulci iepurasii vostri! Pupam nasucurile si urechiusele lor :pup: :heart:
stiti cumva ce rasa este iepurasul meu??
ori cap de leu ori angora ori un mixt intre cele doua
cand am fost cu el la veterinar a zis ca nu stie exact dar crede ca ar fi fluture belgian
Nu este fluture belgian arata altfel fluturele belgian
da stiu ca am cautat si eu pe net,de aia am zis sa intreb :*
Multumesc pt. aprecieri! :hug:
In poza asta:
Rila:Ce?!S-a stricat patul?!De ce nu mai pot sa intru sub el?!
cand am fost cu el la veterinar a zis ca nu stie exact dar crede ca ar fi fluture belgian
fluture belgian?nu cred ca am auzit de aceasta rasa...cred ca doar de fluture german am auzit..
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic