Re: Hamsteri...
Imi pare rau patriciuca de pierderea suferita ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
Imi pare rau patriciuca de pierderea suferita ![]()
Multumesc ca sunteti aici,biancadumi intelg cum e,asa era si Jerry in ultimele luni dar seara mai facea scandal,eu il ador pe Porto :pup: E asa dragut is a crescut cu Jerry intr-un fel.
Da,eu il am din Alba iulia,deci cine stie
Si la mine tot seara e mai activ,se mai da de cateva ori pe roata,mai vine la gratii dar pe urma se culca,oboseste repede.
Poze noi cu Suzzy ![]()
Auu, cat de dulce ee :heart: :heart:
Seamana cu Sophia mea...am ajuns sa-i scoatem roata pt ca daca o are acolo merge pe ea zi-noapte,eu ma mir cum nu oboseste.
Si a mea merge pe roata ore intregi fara oprire :hihi:
Nu poti sa ii indentifici usor !!!! Eu am incercat , la cativa din hamsterii avuti si hamsterii care ii am , cativa dintre ei am crezut ca sunt fete ,defapt toti au fost si sunt baieti !
Nu vei putea sa ii deosebesti usor , cand ei sunt pui , sunt mai greu de recunoscut [sau nouveniti in casa ta ] ,deoarece se vor zbate , si vor fii stresati ,crezand ca tu le faci ceva . Dar la maturitate este umpic mai usor ............... [nu sunt eu Ainstein,dar stiu cate ceva despre hamsteri ]
Uite cateva poze : [hamsteri pitici si sirieni !]
Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat. :hihi:
Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat. :hihi:
Foarte haios .................. :furios: ![]()
Ce e asa haios? ![]()
Ce e asa haios?
Haios ca face misto de ce am zis eu .................
Incerc sa explic ceva ,iar Iloveanimals trebuie neaparat sa ia in ras tot ce zic ....... ![]()
Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.
Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.
Atunci de ce a pus un :hihi: ? Asta inseamna ca face misto .............
A pus :hihi: pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.
A pus :hihi: pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.
Da , haios .............. ![]()
Cati ani ai Hamstere?
Dar tu ???????????
![]()
Hai ca sunteti amuzanti ![]()
"Cati ani ai..?"
"Dar tu...?"
"Spune tu primul.."
Am destui. Afla singur ca e pe aici pe undeva pe forum. ![]()
Astazi s-a implinit o luna de la moartea lui Jerry,o luna in care ceva a lipsit si cu greu accept ca acel ceva nu se va mai intoarce...
Ohh ![]()
Buna ! De mult imi doresc sa imi cumpar un hamster si acum chiar fac pasul cel mare. Azi am comandat de pe net o cusca (http://www.petmagia.ro/cumpara/cusca-rozatoare-nr-115-4619411) + hrana si asternut . In week-end merg la petshop sa imi iau si hamsterul , inca nu stiu de care va fi , sa vad ce este si ce imi place...
Vreau sa stiu cateva lucruri generale despre ei . Si am si cateva intrebari :
1. De cate ori sa il hranesc pe zi ?
2. E buna apa de la robinet pentru ei ?
3. Rumegusul sa il schimb o data la saptamana?
4. Care sunt preturile (aproximative) intr-un petshop pentru un pui de hamster ?
Bine ai venit
1 Ii pui mancare in hranitor si el va manca cand ii va fi foame
2 Nu este buna apa de la robinet punei apa plata sau fierbi apa de la robinet
3 Maxim la o saptamana
4 Depinde de fiecare petshop pretul incepe de la 15 lei cam asa
mersi mult
!
si mai am o intrebare in legatura cu acele bilute in care poti pune hamsterul si el sa se plimbe prin casa . sunt in regula ? nu sunt periculoase pentru ei ?
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...