Re: Iepuras Pitic
frumos :pup:
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
frumos :pup:
Ce scump e!! :heart:
Iepurii au voie sa manance gazon? :rusine:
au voie iarba dar din locuri 100% sigure!!!
buna ziua,
cumpar iepure pitic preferabil berbec in timisoara,
va multumesc
De unde pot sa iau fan proaspat pt iepuri? Acela din pet-shop ambalat este bun? :-?
da,e bun
si vezi sa aibe in permanenta ![]()
multumesc mult Bianca ! ![]()
Buna tuturor! :hug: imi plac mult iepurasii pitici si ieri mi-a venit ideea auzindu-l pe tata ca discuta de ei sa-mi iau si eu unul pentru ca sunt adorabili:Xeu ador animalele dar parintii nu m-au lasat sa tin in casa pisici si caini dar cu un iepuras ar fi de acord:Xmi-ar placea mult sa fie femela si asa pufoasa...mai am un perus verde foarte zapacit :perus: e adorabil il consider un "macho man":))nu-i tace gura deloc
Bine ai venit!
Sper sa ai noroc cu iepurasul si sa fii fericita :iepure:
Am fost azi la pet shop si au zis ca nu mai au si nici nu aduc prea curand...si stiu ca au avut unii foarte draguti Cap de leu :heart: :iepure:
Alt petshop nu mai ai in oras?
Eu sunt curios cum se inmulteste lucerna/fanul pentru iepuri,deoarece vreau sa pun putina lucerna si fan in curte pentru iepurasi.Se inmulteste prin seminte?Si daca da unde as putea sa gasesc?
Adaugat: 03-03-2012 16:49
Te rog sa imi spui cum se inmulteste la tara ![]()
Cumperi seminte lucerna dintr-un magazin de specialitate, pui in pamant si cam atat!
aha, multumesc mult ![]()
Buna seara,in curand pentru cei interesati pui de iepuri pitici (cap de leu)in poze sunt parinti femela de 600g si masculul de 800g ambi maturi urechile 5-7cm.Timisoara
Buna seara,in curand pentru cei interesati pui de iepuri pitici (cap de leu)in poze sunt parinti femela de 600g si masculul de 800g ambi maturi urechile 5-7cm.Timisoara
OOOOOOOOO CE FRUMOSI SUNT :k:
Multumesc frumos de abea astept si eu sa vad ce culori vor avea pui lor
cam cati pui face ?
La prima fatare a facut 6 puiuti acum la a doua vom vedea.Voi pune poze cu siguranta.
si ii vinzi?
Cristal... :heart: 

oo ce frumosi sunt
Foarte frumoasa Cristal
Cristal... :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87 … CN0062.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87 … CN0067.jpg
Adaugat: 12-03-2012 20:45
Cat timp are?
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic