Re: Pechinez
mersi de sfaturi !! :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Pechinez
mersi de sfaturi !! :hug:
el este Lucky :caine: a facut 6 ani in ajunul craciunului
Foarte frumos sa-ti traiasca :pup:
frumos rau,sa-ti traiasca!
multumesc :merci:
frumos...sa-ti traiasca :pup:
multumesc
Foarte dragut :pup:
Simpatica foc!
Sunt noua pe site si acum am citit povestile. Si eu o am pe Nuky, pekinezul meu mic de 5 anisori. Stiu cat de dureros este sa i se intample ceva (apropo de povestea lui zambar3atza). A mea se chinuie cu o unghie de la picior care ii creste in forma de cerc, astfel ca atunci cand creste mult ii intra inapoi in deget. A facut si infectie, dar unghia creste in cerc mereu
. Oricum, va pup pe toti si sper sa aveti numai povesti vesele de scris! :k:
buna! am si eu un catelus care are 2 ani pe nume scubi si o catelusa micuta care are 5 sptamani :heart: pe nume bella..
urmatoarele poza sunt ei ia..sper ca va plac :heart:
Foarte draguti :heart: Sa-ti traiasca :pup:
multumesc :heart: ! sa-ti traiasca si tie animalutele :pup:
Multumesc :pup:
inca o poza cu scubi :heart:
buna tututor, este normal ca unei cateluse ce a nascut in martie sa-i vina mentruatia acum ,la 4 luni dupa nastere? nu era normal la 6 luni??
O colega are o femela de pechinez gestanta.Din cate am inteles are cam o luna de cand s-a imperecheat si i-a crescut burta destul de mult si mameloanele...Intrebarea ei e daca poate sa ii faca baie femelei
Numele meu este Andreea. In aceasta dupa-amiaza mi-am luat un pechinez .
L-am botezat Nicky . Are in jur de 3-4 saptamani zic eu . Maine o sa ma duc cu el la veterinar .
As vrea cateva sfaturi despre ingrijire si alimentatie ptr ca stiu ca sunt destul de peretentiosi .
Va multumesc !
**Am pus o poza si cu micutul !
Salutare,cea din poze,cateaua roscata e a mea si o iubesc mult.Are 7 ani ,acum a disparut si cand am mers cu sorcova,am gasit-o!O cheama Lesi (Lassie).
Forum 4animale → Caini → Pechinez