Re: hamsteri pitici
pai i-am luat cand aveam 4 sapt, si akm am vro luna de cand sunt la mine
deci sunt la mine de 1 luna, 3 sapt:D
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
pai i-am luat cand aveam 4 sapt, si akm am vro luna de cand sunt la mine
deci sunt la mine de 1 luna, 3 sapt:D
si esti sigur ca sunt fata si baiat?? pana acum hamsterita trebuia sa fete sau macar sa aibe burtica mare ...
le fak o poza? la "burtica" poate tu stii mai bine
Da,fale o poza la burtica daca iese destul de clara poate se vede ceva
si cu ocazia asta fale si lor o poza,sa ii prezinti asa cum se cuvine
nu ies clare deloc pozele, poate vei rade dar e prima dta cand am hamsteri pitici, unu are sa zik asa "buric" sau putza una din 2:)) si cealalta nu are buric
nu ies clare? ok pai uite o poza de pe net
da exact asa sunt >:D< poate masculul meu o fi impotent de nu o face mamica pe fetitza
e ft posibil... cine stie...
trebuia sa fete 100% pana akm?
mai mult ca sigur,la ei gestatia dureaza 21 de zile si intra i ncalduri o data la 4 zile dupa ce e gestanta nu mai intra in calduri ... dar poate cine stie,are puiuti in burta
deci i-am luat la varsta de 4 saptamani si akm au 1 luna jumate 2
se poate sa fi fatat si eu sa nu fi vazut?
adik exista vreun semn? prin care sa vad dak a fatat deja sau nu?
burta ei e ca a masculului, adik nu cred ca se vede nici o dif, la siberian cand se ridica in 2 labutze se vedeau clar urmele puilor
pai daca a fatat ar trebui sa gasesti pui prin casuta sau pe unde sta ea mai mult... dar e posibil si sa aibe puiuti in burtica
Poate are de curand pui in burtica si atunci nu se vede mare lucru
deci tu zici de azi sa o despart? si in caz ca nu are pui sa o mai pun in fiecare seara in cusca la baiat?
da,e ok asa
si sa le pun niste bumbac? sa vad dak isi face cuib din el? asta ar fi un semn ca ar trebuii sa fete?
mai bine le pui niste fasii de servetele neparfumate si albe
si dak le mananca? se intampla cv?
nu le mananca prob ca le baga in saculeti si pe urma in casuta le scot si isi amenajeaza cuib
sunt bune si alea de hartie? sti gen alea de masina doar ca nu sunt parfumate.. sau sa le pun dalea de carpa
coala a 4 vorbesti? daca dinacea nu, nu e buna,doar servetele
ma refer la servetele dastea de bucatarie
Aaa,sunt ok,daca zici ca nu sunt parfumate sunt ok
si cam cat de mari ar trebuii sa fie fashiile?
nu foarte mari,cat sa le poata cara in casuta
cam de 4-5 cm sunt ok? app ms mult pt ajutor. stiu ca sunt cam enervant dar am vrut sa ma interesez bine, sa nu le fak vreun rau
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici