226

Re: Iepuras Pitic

e o scumpica,sper ca are vaccinul facut,nu? smile

-Ioana-

227

E frumoasa foc smile si eu sper ca are vaccinul facut altfel nu e de bine....  sad

- Bianca

228

maine mergem la vaccin si sa ii taiem unghiutzele:d

229

Aoleu..ai sconso afara fara vaccin? ai grija mare...sper sa fie bine,succes la vaccin

- Bianca

230

pff...:(..poi da am scos-o:(...sper k nu are nimic:):D...

e asa o scumpa:x si o rasfatata si o incapatanata:D

231

Daca nu ai lasato foarte mult afara cred ca nu are nimic,dar neaparat maine la vaccin! smile

- Bianca

232

o sa mergem:)

Adaugat: 22-06-2011 14:34

nush cum sa fac sa o invat sa-si faca nevoile intr-un loc..
knd era mai mica facea doar in cusca..aq face prin casa:(

233 (edited by biancadumi 22-06-2011 14:25)

Nu cred sa reusesti...dar poti incerca,desi foarte putine persoane au reusit big_smile

PS: renunta la limbajul de mess smile

- Bianca

234

Doamne all3,iepurica ta este o scumpete!!!!!!!!!!!Este superba!!! :heart:  :heart: 

P.S.:Bia,eu am reusit sa-l invat pe Blanche sa faca in cusca lui,numai acolo face,e,mai gasesc rare ori cateva "bobite de piper" prin spatele fotoliilor  :rusine:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

235

all 3 , octy , ina iepurasii vostrii nu sunt frumosi , sunt pur si simplu extraordinari...dulci , pufosi ....as putea sa stau pana maine sa enumar adjective pentru ei si tot n-ar fii de ajuns , si eu imi dores eeeenorm un iepuras pitic dar trebuie sa o conving pe mama dar o sa reusesc eu  cool  (mereu reusesc....aproape mereu :rusine: ) octy ce rasa este iepurasul tau vreau si eu unul ... pupici duuulci tuturor iepurasilor vostri... :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

236

maya-maytza,iepurasul meu este hermelin pitic  :heart:
P.S.:Merci pt. complimente

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

237

multumesc octy era prea frumos si prea dulce ca sa nu imi doresc si eu , pupam boticurile pufosilor vostrii  :heart:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

238

hey maya mersi frumos:*

si sunt convinsa ca o sa reusesti sa o convingi:*

239

am reusit ,  smile  deja am dat comanda de un iepure angora cap de leu pitic ( prea mi-ati facut pofta cu minunatiile voastre  smile ) cred ca intr-o saptamana o sa vina pupati boticurile iepurasilor din partea mea  :pup:   :iepure:

240

Ce mult ma bucur ca ai reusit:x

sunt niste scumpi iepurasii:)

Adaugat: 23-06-2011 11:13

octy...poze mai recente cu iepurasul tau nu ai?

241

multumesc ,asa este sunt niste ghemotoace pline de iubire  :hihi: nu mai pot cand ii vad imi vine sa -i ''mananc'' sunt asa de dulci , plus ca nu ne fac niciun rau si sunt extraordinar de inocenti , abia astept sa il tin in brate , of of of timpul asta nu mai trece odata  smile  va pup  :pup:

242

Din pacate nu...Poate reusesc zilele astea sa fac poze  wink .Acum a CRESCUT,nu mai e asa de mic,si imi pare rau ca i s-a schimbat boticul,numai este asa rotund si turtit  sad ,dar tot il iubesc  :heart:

243

nu ai cum sa nu ii iubesti...sunt niste pufosenii adorabile:X:X:X

sper sa reusesti sa ii faci poze si sa ni le arati si noua:*

244

Da!Poate azi,maine reusesc  big_smile

245

Buna,cam cat ar costa un ghemotoc din acesta pitic ?  :heart:  :heart:

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

246

Depinde de rasa(cred) :wis: .La ce rasa te referi?

247

pai nu stiu..... una obisnuita de exemplu  smile

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

248

Paaai....cred ca de la crescatore mai ieftin (cred),si din pet-shop cred ca e pe undeva la 50-100 lei (cred)
Vrei sa-ti iei iepure?

249

rasha mea e de fapt rashel:)):d

:*:*

250

marty wrote:

pai nu stiu..... una obisnuita de exemplu  smile

acum depinde de unde il iei,cum a zis si Octy de la pet shop este mai scump,eu pe Lorelei am dat 50 de lei la pet shop iar  aceiasi rasa am gasit la un crescator cu 30 de lei.La pet shop risti sa-l cumperi bolnav,ei sunt tratati ca o "marfa",nu ca niste fiinte insufletite...

pretul depinde si de rasa,un cap de leu poate costa de la 50-120 lei dar mai sunt si exemplare mai ieftine,sa nu te iei dupa pret,cei ieftin pot fi bolnavi.La iepurii angora difera pretul de la o rasa la alta,un angora pitic este de la 80 de lei in sus dar sunt si alte exemplare de angora mai speciali care pot ajunje si la preturi mai mari 350,400,500lei... smile
nu uita,trebuie sa te gandesti la toate punctele de vedere inainte sa cumperi o fiinta, timpul dedicat iepurelui(un iepure trebuie toaletat,schimbat asternutul,apa etc.) si bineinteles partea financiara trebuie fixata,pentru alte sfaturi citeste mesajul meu mai vechi la topicul "Iepurasi" pag23.
Mult succes la gasirea unui nou prieten!

-Ioana-