Re: Iepuras Pitic
e o scumpica,sper ca are vaccinul facut,nu?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
e o scumpica,sper ca are vaccinul facut,nu?
E frumoasa foc si eu sper ca are vaccinul facut altfel nu e de bine....
maine mergem la vaccin si sa ii taiem unghiutzele:d
Aoleu..ai sconso afara fara vaccin? ai grija mare...sper sa fie bine,succes la vaccin
pff...:(..poi da am scos-o:(...sper k nu are nimic:):D...
e asa o scumpa:x si o rasfatata si o incapatanata:D
Daca nu ai lasato foarte mult afara cred ca nu are nimic,dar neaparat maine la vaccin!
o sa mergem:)
Adaugat: 22-06-2011 14:34
nush cum sa fac sa o invat sa-si faca nevoile intr-un loc..
knd era mai mica facea doar in cusca..aq face prin casa:(
Nu cred sa reusesti...dar poti incerca,desi foarte putine persoane au reusit
PS: renunta la limbajul de mess
Doamne all3,iepurica ta este o scumpete!!!!!!!!!!!Este superba!!! :heart: :heart:
P.S.:Bia,eu am reusit sa-l invat pe Blanche sa faca in cusca lui,numai acolo face,e,mai gasesc rare ori cateva "bobite de piper" prin spatele fotoliilor :rusine:
all 3 , octy , ina iepurasii vostrii nu sunt frumosi , sunt pur si simplu extraordinari...dulci , pufosi ....as putea sa stau pana maine sa enumar adjective pentru ei si tot n-ar fii de ajuns , si eu imi dores eeeenorm un iepuras pitic dar trebuie sa o conving pe mama dar o sa reusesc eu (mereu reusesc....aproape mereu :rusine: ) octy ce rasa este iepurasul tau vreau si eu unul ... pupici duuulci tuturor iepurasilor vostri... :pup:
maya-maytza,iepurasul meu este hermelin pitic :heart:
P.S.:Merci pt. complimente
multumesc octy era prea frumos si prea dulce ca sa nu imi doresc si eu , pupam boticurile pufosilor vostrii :heart:
hey maya mersi frumos:*
si sunt convinsa ca o sa reusesti sa o convingi:*
am reusit , deja am dat comanda de un iepure angora cap de leu pitic ( prea mi-ati facut pofta cu minunatiile voastre
) cred ca intr-o saptamana o sa vina pupati boticurile iepurasilor din partea mea :pup: :iepure:
Ce mult ma bucur ca ai reusit:x
sunt niste scumpi iepurasii:)
Adaugat: 23-06-2011 11:13
octy...poze mai recente cu iepurasul tau nu ai?
multumesc ,asa este sunt niste ghemotoace pline de iubire :hihi: nu mai pot cand ii vad imi vine sa -i ''mananc'' sunt asa de dulci , plus ca nu ne fac niciun rau si sunt extraordinar de inocenti , abia astept sa il tin in brate , of of of timpul asta nu mai trece odata va pup :pup:
Din pacate nu...Poate reusesc zilele astea sa fac poze .Acum a CRESCUT,nu mai e asa de mic,si imi pare rau ca i s-a schimbat boticul,numai este asa rotund si turtit
,dar tot il iubesc :heart:
nu ai cum sa nu ii iubesti...sunt niste pufosenii adorabile:X:X:X
sper sa reusesti sa ii faci poze si sa ni le arati si noua:*
Da!Poate azi,maine reusesc
Buna,cam cat ar costa un ghemotoc din acesta pitic ? :heart: :heart:
Depinde de rasa(cred) :wis: .La ce rasa te referi?
pai nu stiu..... una obisnuita de exemplu
Paaai....cred ca de la crescatore mai ieftin (cred),si din pet-shop cred ca e pe undeva la 50-100 lei (cred)
Vrei sa-ti iei iepure?
rasha mea e de fapt rashel:)):d
:*:*
pai nu stiu..... una obisnuita de exemplu
acum depinde de unde il iei,cum a zis si Octy de la pet shop este mai scump,eu pe Lorelei am dat 50 de lei la pet shop iar aceiasi rasa am gasit la un crescator cu 30 de lei.La pet shop risti sa-l cumperi bolnav,ei sunt tratati ca o "marfa",nu ca niste fiinte insufletite...
pretul depinde si de rasa,un cap de leu poate costa de la 50-120 lei dar mai sunt si exemplare mai ieftine,sa nu te iei dupa pret,cei ieftin pot fi bolnavi.La iepurii angora difera pretul de la o rasa la alta,un angora pitic este de la 80 de lei in sus dar sunt si alte exemplare de angora mai speciali care pot ajunje si la preturi mai mari 350,400,500lei...
nu uita,trebuie sa te gandesti la toate punctele de vedere inainte sa cumperi o fiinta, timpul dedicat iepurelui(un iepure trebuie toaletat,schimbat asternutul,apa etc.) si bineinteles partea financiara trebuie fixata,pentru alte sfaturi citeste mesajul meu mai vechi la topicul "Iepurasi" pag23.
Mult succes la gasirea unui nou prieten!
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic