andrita wrote:Fetelor, am o problema grava. Am vazut pe aripioara Boabei mele o goanga neagra, cam de 1-2 milimetri, cu multe picioare. Am fost la vet si mi-a dat o pudra deparazitara pentru animale, dar nu stiu ce sa fac. Nu prea imi inspira incredere doctorul, nu parea sa se priceapa la ce zice si nu stiu ce sa fac. Mi-e teama sa il las cu goange prin pene, dar nici nu imi vine sa il pudrez cu aia. Mi-a atras atentia ca e toxic si mi-a zis sa am grija sa nu isi curete penele macar o zi, dar nu am cum sa il opresc, ca se curata si se aranjeaza mereu. Daca ati mai avut probleme de genul, poate imi dati un sfat, poate stiti o metoda mai sigura de deparazitare pentru nimfe...
Probabil ti-a dat Ectocid.Nu cumva sa-l folosesti,nici n-ar trebui sa dea asa ceva pentru pasari.... :bang: Si in loc de motorina ti-as sugera sa folosesti otet pentru ca omoara bacteriile.Dupa care clatesti foarte bine.
@george, felicitari.La noi situatia stagneaza,tot un outz avem,vad ca ziua se ocupa de el,in schimb noaptea dorm pe dulapior.In cazul asta nu stiu daca voi deveni,,bunicutza''.... 
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: