Re: Iepuras Pitic
bianca e o scumpa si Ramona, Cristal e foarte frumos :heart: ce pereche frumoasa ar forma :hihi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
bianca e o scumpa si Ramona, Cristal e foarte frumos :heart: ce pereche frumoasa ar forma :hihi:
Ce pitici dragalasi aveti, pupici pe nasucuri :pup:
Andreea, mi se pare ca amandoi iepurasii sunt masculi :wis:
mersi Andreea si Lory :pup:
Lory,sunt pereche..dar e distanta asta ..off ce pui frumosi ar fi fost...asta este...
Adaugat: 04-08-2010 17:14
Ramona,ce zici de prima poza?
Zici ca e varianta 2 Star+Cristal
Poza de genul ala are si Ramona si este cu Staricu si Cristal
Doamne ce simpatici sunt :pup:
si eu prima data tot la poza cu star si cristal m'am gandit, dar am zis ca poate vede ramona si rascolesc trecutul...oricum trebuie sa fie mandra de ce'a avut :pup: probabil de aceea a "atentionat'o" pe ramona de poza...
intradevar e varinata 2 sau varianta mai mica cum zic eu ))
multumesc de complimente
Adaugat: 04-08-2010 23:59
sus pe biblioteca,rod si eu niste carti shhhhh,sa nu ma spuneti stiti cum a ajuns rozatoarea asta mica acolo? sarind
si un filmulet cum arunca ea castronul eu eram cu punga de mancarica in mana si era nerabdatoare sa ii pun in castron :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYm60-OY1Xc[/youtube]
Ce dragutza e cum arunca castronelul Iii pup boticul pufos si micut :pup:
Multumiim :pup: si noi pupam multele cioculete,mai mari si mai mici :pup:
Ramona,ce zici de prima poza?
Bianca,felicitari ca inveti animalutele unele cu altele si asa se imprietenesc si traiesc in armonie.Ce sa zic,imi aduce aminte de poza cu Staricu' meu drag si Cristal.Insa nu ma pot uita la pozele cu ei pentru ca mi se strange inima dupa Star.Daca-i pomenesc numele nu pot sa nu plang.
Sunt tare frumoase pozele si astept si eu sa pot sa-i fac la Daissy si Cristal poze impreuna.Pana acuma nu i-am prins,iepurasul e tot in miscare ca si Daisyy.Insa se inteleg fara probleme.
Ieri am fost la taiat de gherutze si am tipat putin la nenea doctoru'.L-a tinut sotul meu dar tot s-a simtit putin amenintat in mediul strain.Dupa, am primit multi morcovei,varza si nuca sa ne treaca si am fost si la plimbare la tara la aer curat sa ne recream. :iepure:
off .... Ramona... da,intradevar se inteleg de minune ... imi pare rau daca am facut mai rau cu poza .. daca e o rog pe latifa sa o stearga,nu'i bai
PS: mai usor cu varza ca baloneaza
Stai linistita Bianca.Poze cu Star am peste tot in casa,vezi ca exista si la avatar.El exista in sufletul si mintea mea si nu-l poti scoate de acolo chiar daca ar disparea toate fotografiile.Te ro sa nu stergi nimic,sunt pozele tale frumoase,merita sa fie vazute.Pupici pe boticuri umede.... :hug: :pup:
Cristal mananca destul de echilibrat,n-a avut probleme de nici un fel pana acum.Varza stiu ca produce balonare pentru ca fermenteaza insa nu facem abuzuri......
ok,multumesc nu o sa sterg nimic! :pup: pe cioculete si boticuri pufoase
Adaugat: 15-08-2010 12:12
buna , :perus: ! mai demult cumparam revista animalele planetei(cred ca ati auzit de ea :hamster: )si acolo am vazut un iepuras pitic... :iepure: am intrebat-o pe mami daca-mi ia unul caci i l-am aratat si i-a placut tare mult :lma: mi-a raspuns cu da, pentru ca i-am zis ca e mic, usor de tinut in apartament :angel: :buzz: :floare: :heart: am cautat cam timp de-o luna iepurasi pitici dar nu am gasit decat pe internet care toti erau vanduti... :succes: ....in final o persoana vindea iepurasi dar nu ne-a mai raspuns...si acei iepurasi care i-am vazut incapeau in pahar,, deci chiar erau pitici..... :sol: stiti cumva de unde se pot cumpara iepurasi?stiti pe cineva care vinde? :iepure: ...sper ca incurand o sa vad pe cineva care vinde iepuurasi pitici.. :fluture:
in imaginea 1. e iepurasul care era cat pece sa-l cumparam, dar nu mai am primit nici un raspuns
'
e acum ca am iepuras iti pot raspunde ca e o MINUNATIE ... e extrem de cuminte :heart: l-am luat de la domnul acela care are iepurasul in halba .... si ea e tot atat de mica e .... cica ar fi o sub categorie a angorei ... numita teddy zwerg :heart: ai sa vezi cu poze cu ea cu cateva pagini in urma (defapt e singura caci altcineva nu a mai pus poze) e galbena cu albastru (albastru insemnand un gri inchis) e dulce si extrem de cuminte,iti sare in brate! mor de dragul ei :heart: si cand o sa o dau la pui (peste 1 an,ca ea are acum 3 luni) o sa ii opresc o femela :heart: abea astept
felicitari biancadumi...este foarte frumos Teddy... tare mult as vrea si eu unul ca nu stiu de ce mama nu ma lasat cu porcut de guineea o sa ii arat niste poze si poate iepuras o sa vrea ca e scumpic foc :k:
mersi bafta cu convinsul
mda...o sa am nevoie...
Adaugat: 21-08-2010 16:29
IN SEPTEMBRIE LA INCEPUTUL LUNII IMI IAU UN IEPURAS PITIC !!!!! BIANCA SPER CA NU TE SUPERI...DACA VOI AVEA PROBLEME CU EL IMI VEI PUTEA DA NISTE SFATURI?? MULTUMESC MULT...SUNT FOARTE entuziasmat
ei doamne,cum sa ma supar? bravo,abea astept sa iei pala mic :heart:
pei astazi o sa merg sa vad de o cusca nu foarte mare ca dupa ce se obisnuieste cu mine o sa ii mai dau drumul prin casa... abia astept
Adaugat: 23-08-2010 09:58
Bianca am plecat sa caut o cusca...mai intru diseara poate...papa
am si eu o pereche de iepurasi de 7 luni.Stau impreuna de cand aveau 6 saptamani!Pana acum nu s-au imperecheat.Nustiu daca sunt frati sau nu.oare nu s-au împerecheat pentru ca sunt frati?
probabil ca da...
buna seara,imi pare bine ca v-am gasit,deoarece suntem posesorii unui iepuras pitic berbec(l-am facut cadou pustoaicei mele) si nu stim prea multe lucruri despre cresterea lui.Speram sa gasim ajutor aici.Am citit ca sunt foarte jucausi,al nostru poate nu s-a acomodat inca cu noi(il avem de 5 zile),dar in timp speram sa se "dezlantuie" :iepure:
am si eu o pereche de iepurasi de 7 luni.Stau impreuna de cand aveau 6 saptamani!Pana acum nu s-au imperecheat.Nustiu daca sunt frati sau nu.oare nu s-au împerecheat pentru ca sunt frati?
Pai daca stau impreuna de la 6 saptamani e destul de probabil sa fie frati. Dar de la cine i-ai luat? Nu poti sa afli daca se inrudesc? Poate sunt de acelasi sex
@tatiana: la iepurasi nu prea ma pricep, dar ai putea citi tot ce s-a scris la acest topic si sigur vei gasi lucruri interesante. Sunt doar 4 pagini
ok,multumesc,am gasit!Ieri eram pe fuga.Ne sunt de mare folos informatiile.Este primul animalut dupa acvariul cu pesti.Iepurasul e un scumpic si vrem sa-i asiguram tot confortul pt a fi si el si noi fericiti.
Bine ai venit! in sfarsit suntem mai multi sa pui poze cu scumpetea in primul rand este normal ca dupa 5 zile sa nu fie obisnuit cu voi pe e mea o am de 1 luna si ceva si imi sare efectiv in brate cand o pun in pat :)este extrem de blanda ...si a ta o sa se obisnuiasca,ai sa vezi ...cat de mica e fetita? daca are sub 5-6 ani ,sa o supraveghezi cand e cu iepurasul succes ..daca mai ai nevoie de sfaturi sau ai intrebari de pus ...nu ezita sa le pui :pup:
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic