Am dat de belea cu Micu meu ! :cry: S-a procopsit cu niste purici si face alergie la muscăturile lor ... Se scărpina sărmanul până la sânge ! L-am tratat cu băită cu sampon antiparazitar si spray BOLFO, iar pentru alergie cu 2 pastile prednison/zi si încă 1/2 pastilă dată de veterinar (mare, roz, cică specială pentru alergii si cu gust plăcut)... rănile produse la scărpinat s-au retras, dar continuă să se scarpine într-o veselie si scheaună prin somn... Altfel, mînâncă, normal, e vioi, desi e mai somnoros ca de obicei si parcă este cumva, supărăcios (la plimbare e agresiv si mârâie la trecători, cum nu făcea până acum). Să fie din cauză că-l tin în lesă si nu-l mai las să bântuie aiurea ca înainte ? 
Si era să uit: parcă are mătreată pe blănită (si nu e de la spălat că l-am limpezit îndelung, cu multă apă si cu mare atentie)! 
Cineva mi-a spus ca face alergie si de la oasele de vită pe care i le dau, că e o rasă predispusă la alergii şi să nu-i mai dau, decât supă de oase, cu bucătele de cărnită (am încercat, dar nici nu se apropie de ea). De dat nu-i dădeam decăt câte un os la câteva zile, mai mult de distractie, că face un adevărat festival cu el
În mod obisnuit, mânâncă biscuiti sau conserve Frischies sau Darling, sau din cele produse de Profi. Mai fură el pe ne-ve din biscuitii motanului sau din laptele lui, dacă rămâne prin strachinuţă... Si mai este si mare amator de pâine de casă (dar din aia primeste doar coajă) 
Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez