176

Re: Metisi (Corcituri)

ce dulce este in ultima poza  :heart: l-ai tuns ?

177

da,l-am dus la salon :hihi:

- Bianca

178

ii sta bine si eu vreau sa il duc pe al meu la tuns  dar nu prea stiu nici un salon la mn in orasi

179

E asa de scump Muchi....   :pup:  Si ce look are.  :k: Pupam alintatul mic.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

180

multumim mult DAn si Ramona :pup: si noi pupam scumpetea aia mica :pup: si imediat am sa editez sa pun un fimulet cu Muchi big_smile dar mai intai sa il incarc pe youtube :k:

- Bianca

181

Bianca... sunt foarte mari pozele.... se incarca ft greu pagina.

Simo

182

necunoscuta wrote:

Bianca... sunt foarte mari pozele.... se incarca ft greu pagina.

da...si eu vad doar putin din poza ca e prea mare hmm

183

stiu,dar nu am ce face,nu le pot pune la incarcat direct de pe pc meu ca se blocheaza....si apare doar mesajul si nu si pozele :cry: poate imi spuneti voi cum faceti cu pozele de pe arat foto ..ca alea ies mari...si ca sa stau sa le redimensionez pe toate...imi ia cva timp ...

Adaugat: 13-06-2010 12:17

si filmuletul :hihi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MyHK6uWnJ-Y[/youtube]

- Bianca

184

dragutzelul de muchi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

185

multumim Ralu :pup: Muchi iti trimite un pupic  :hihi:

- Bianca

186

Bianca este foarte frumos Muchi si ce codita stufoasa are :hihi: ! sa-ti traiasca!  :pup: 
(Vanesa)

187

multumesc Vanessa smile :pup: de la Muchi

- Bianca

188

ce frumos este muchi  :heart: pupici :pup:

189

multumim,multumim :pup: Muchi trimite un pupic fiecarui utilizator de pe site :pup: :pup:....

- Bianca

190

Ce dragut e Muchi :heart: :heart: ..un scumpic :blb:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

191 (edited by lupu 15-06-2010 16:38)

dupa ce am papat..
tragem un pui de somn  :nani:

- Bianca

192

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qdmtH_933LE[/youtube]pun si eu cu dodo al meu tongue

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

193

Frumos caine. Dar curata`i si tu blana, tunde`l.... ca are niste loloti de toata frumusetea .  :ironic:

Simo

194 (edited by pattyto 15-06-2010 09:47)

ce scump e cum se joaca  :heart:  , dar daca doar il curata se face la loc k sta pe-afara, trebuie tuns k doar e vara...e asa dragalas

195

da o sa il tundem cat de curand

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

196

pattyto wrote:

ce scump e cum se joaca  :heart:  , dar daca doar il curata se face la loc k sta pe-afara, trebuie tuns k doar e vara...e asa dragalas

La asta ma refeream si eu patyto. Nu doar la spalat.

Simo

197

Muchi big_smile "putin rasfat"

Adaugat: 16-06-2010 15:53

si acum ca stiu cum sa fac cu pozele,mai pun 2 big_smile

Adaugat: 16-06-2010 15:58

poze calde tongue

- Bianca

198

pupic lu` muchi scumpicu!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

199

Muchidutul  :pup:  :heart:

Adaugat: 22-06-2010 00:02

Muchi la joaca

Adaugat: 24-06-2010 18:14

continuare ...

- Bianca

200

fff dragutzel Muchi!vad ca ii place mult la joaca  :hihi:   :pup:
(Vanesa)