Re: Mancarea pasarilor noastre
asa.dupa ce cresc mai marisori :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre
asa.dupa ce cresc mai marisori :pup:
Laura eu le dau si Kiki, mere, capsuni , morcov... cam de toate ... ai mei la inceput nu mancau decat seminte acum de seminte abia se mai ating.... au tot timpul cate ceva gatit: cartofi fierti, orez fiert, paste, mamaligura, ou cu branzica .... si nu lipseste verdeata : salata, papadie si patrunzel ....
Ce prajituri pentru pasari sunt astea care se gatesc cu zahar si sare
sunt foarte frumoase pozele cu mancare, dar cand ma gandesc la nimfele mele care mananca numai mei, frunze de papadie si out fiert , nu s-ar atinge de alte mancaruri. tot le pun tot felu de fructe ce ar trebuii sa le manance in mod normal dar nu vor nici in ruptu capului sa se atinga de ele.
Al doilea link.. la retetele "Apple cinamon muffins" care are si unt :wow: ca multe altele sau la "Apricot nut bread" sau "Easy bake muffins" care are si lapte si sare si ulei..
O metoda chiar cunoscuta prin care de obicei se determina pasarile sa incerce mancare noua ii sa o amestecati cu seminte de-a lor sau sa puneti seminte chiar pe o felie..de rosie de ex. Nici a mele nu mancau aproape nimic, acuma mananaca si rosie, castraveti, cam tot ce le dau, numai banane nu.
pai daca nu-s maimutzele! :maimuta:
Din fericire si ai mei au inceput sa manance de toate .... chiar nu m-ai am probleme cu mancarea lor....
Angel inca mai are cateva probleme cu mancarea..e mofturos..daca ar fi dupa el numai seminte de floarea soarelui ar manca ..si cum ziua lui e pe 16 august, o sa-i dau un castron mare cu seminte de floarea soarelui si o colivie noua..si cu asta basta..apoi o sa asteptam inca o nimfulina..perechea lui..si de aici o sa incheiem cu animalele (MOMENTAN
)
Ai mei au inceput sa manance dovleac nu am stiu ca le place si ieri am avut surpriza sa imi fure o bucata de coaja de la dovleac..
Angel inca mai are cateva probleme cu mancarea..e mofturos..daca ar fi dupa el numai seminte de floarea soarelui ar manca
..si cum ziua lui e pe 16 august, o sa-i dau un castron mare cu seminte de floarea soarelui si o colivie noua..si cu asta basta..apoi o sa asteptam inca o nimfulina..perechea lui..si de aici o sa incheiem cu animalele (MOMENTAN
)
dar Angel nu mai mananca si altceva in afara de seminte de floarea soarelui? :wow: Nu ii e pofta cand de vede ca papi felii de mar sau chestii de astea?
mofturos :heart:
si ai mei sunt umpic mofturosi
al meu numai mei sau grau papa, dar scap acusi de sesiune si stau pe capu lui...cand am avut timp am vazut ca a incercat si caisa si i-a placut, deci trebuie rabdareeeeee multaaaaaaaaa :ironic:
uhh,mofturosi si ei,dar putin :k:
am si eu o intrebare...pot sa le dau perusilor capsuni?
da, dar nu in exces si nu in combinatie cu alte fructe
pai se strica la burtica de aia am zis mai sus alexandrei sa nu-i dea perusului capsuni in combinatie cu alte fructe
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre