301

Re: Mancarea pasarilor noastre

asa.dupa ce cresc mai marisori :pup:

302

Laura eu le dau si Kiki, mere,  capsuni , morcov... cam de toate ... ai mei la inceput nu mancau decat seminte acum de seminte abia se mai ating.... au tot timpul cate ceva gatit: cartofi fierti, orez fiert, paste, mamaligura, ou cu branzica .... si nu lipseste verdeata : salata, papadie si patrunzel ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

303

Ce prajituri pentru pasari sunt astea care se gatesc cu zahar si sare  hmm

304

sunt foarte frumoase pozele cu mancare, dar cand ma gandesc la nimfele mele care mananca numai mei, frunze de papadie si out fiert sad, nu s-ar atinge de alte mancaruri. tot le pun tot felu de fructe ce ar trebuii sa le manance in mod normal dar nu vor nici in ruptu capului sa se atinga de ele.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

305 (edited by birdslover 10-06-2010 23:31)

Al doilea link.. la retetele "Apple cinamon muffins" care are si unt  :wow:  ca multe altele sau la "Apricot nut bread" sau "Easy bake muffins" care are si lapte si sare si ulei..

306

O metoda chiar cunoscuta prin care de obicei se determina pasarile sa incerce mancare noua ii sa o amestecati cu seminte de-a lor sau sa puneti seminte chiar pe o felie..de rosie de ex. Nici a mele nu mancau aproape nimic, acuma mananaca si rosie, castraveti, cam tot ce le dau, numai banane nu.

307

pai daca nu-s maimutzele! :maimuta:  smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

308

Din fericire si ai mei au inceput sa manance de toate .... chiar nu m-ai am probleme cu mancarea lor....

309 (edited by Iusty 14-06-2010 12:46)

Angel inca mai are cateva probleme cu mancarea..e mofturos..daca ar fi dupa el numai seminte de floarea soarelui ar manca smile ..si cum ziua lui e pe 16 august, o sa-i dau un castron mare cu seminte de floarea soarelui si o colivie noua..si cu asta basta..apoi o sa asteptam inca o nimfulina..perechea lui..si de aici o sa incheiem cu animalele (MOMENTAN smile)

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

310

Ai mei au inceput sa manance dovleac nu am stiu ca le place si ieri am avut surpriza sa imi fure o bucata de coaja de  la dovleac..  smile

311

Hmm hmm ...o sa incerc si eu sa le dau..dar in principal perusii mananca orice smile ..Angel nu stiu.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

312 (edited by raluky4 14-06-2010 12:54)

Iusty wrote:

Angel inca mai are cateva probleme cu mancarea..e mofturos..daca ar fi dupa el numai seminte de floarea soarelui ar manca smile ..si cum ziua lui e pe 16 august, o sa-i dau un castron mare cu seminte de floarea soarelui si o colivie noua..si cu asta basta..apoi o sa asteptam inca o nimfulina..perechea lui..si de aici o sa incheiem cu animalele (MOMENTAN smile)

dar Angel nu mai mananca si altceva in afara de seminte de floarea soarelui? :wow: Nu ii e pofta cand de vede ca papi felii de mar sau chestii de astea?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

313

Pai mananca si mei, si ou fiert, si mar...dar preferatele lui sunt floarea-soarelui, in rest nimic hmm

Iusti

314

mofturos  :heart:

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

315

Da, asa e smile

Iusti

316

si ai mei sunt umpic mofturosi  smile

317

al meu numai mei sau grau papa, dar scap acusi de sesiune si stau pe capu lui...cand am avut timp am vazut ca a incercat si caisa si i-a placut, deci trebuie rabdareeeeee multaaaaaaaaa  :ironic:

318

uhh,mofturosi si ei,dar putin  :k:

319

am si eu o intrebare...pot sa le dau perusilor capsuni?

320

Da tongue

321

da, dar nu in exces si nu in combinatie cu alte fructe

322

Ce idee buna big_smile..o sa le fac niste salata de fructe smile ...putin pepene rosu, piersici, capsuni si mere :ironic:

Iusti

323

Nuuuuu!

324

Glumeam smile ..dar de ce nu? hmm

Iusti

325

pai se strica la burtica de aia am zis mai sus alexandrei sa nu-i dea perusului capsuni in combinatie cu alte fructe