151

Re: Broscute testoase

pai ce, cum sa o tina in chestia aia mica, unde n-are spatiu nici sa se intinda?  :wow:  Doamne fereste!  :bang:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

152

Acesta este Donatelo, "broscoiul meu tzestos"  tongue  Il am de 1 an si 5luni.

Adaugat: 15-05-2010 15:08

Asa era cand l-am cumparat  :hihi:

153

foarte frumos dar cati centimetri are acum ca pare destul de mare

154

ce mic si verde era cand l-ai luat!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

155

ce mic era cand l-ai luat si ce mare a crescut acum. eu am crezut ca daca cumperi o broscuta micutsa nu va putea creste niciodata asa mare.daca deja o cumperi cand e mare va creste si mai mare dar vad ca pot sa creasca mari si daca sunt mici ...  :wow: .este fff frumos Donatelo  :pup: !
(Vanesa)

156

ce mic era si ce mare e acum smile
sa-ti traiasca!

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

157

Yo-dan nu am masurat-o insa cred ca va mai creste.Daca doresti neaparat sa stii am sa fac si lucrul acesta(sa o masor).Multumesc pentru aprecieri la toata lumea! big_smile    PS:Ma gandeam sa mai cumpar o broscutza insa nu stiu cum va reactiona Donatelo.Oare se bat?Stie cineva? big_smile

Adaugat: 16-05-2010 03:08

Tot eu.Am masurat-o.Are 15 cm.  :muscle:

158

ms madym am intrebat deoarece eu o am pe a mea de vreo 2 ani si are 10 cm

159

Surpriza! smile Donatelo e de fapt o "ea". :wow:    I-am mai luat un partener precum am zis insa e micutz rau,asa cum era si "ea"la inceput.O sa-i tin separat pana mai creste.Am inteles ca se tolereaza.Daca are cineva experiente de genul astept sfaturi.   
Va prezint noul membru al familiei.

160 (edited by yo_dan 16-05-2010 17:35)

cat este de mica si de frumoasa asa era si a mea  :heart: sa iti traiasca :succes:

161

Asa sunt copiii:mici si scumpi! Si a ta sa iti traiasca!

162

ms :merci:

163

Ce frumusica e! Imi vine s-o pup! sa iti traiasca!  :pup:

164

este micuta si draguta broscuta testoasa.sa-ti traiasca si sa creasca mare!  :sanatate:   :pup:
(Vanesa)

165

azi mi-a venit broscuta http://i727.photobucket.com/albums/ww274/biancadumi_2009/turtle.gif  este mai mica decat a lui Madym...are vreo 3-4 cm :heart: e dulceee rau

Adaugat: 23-05-2010 19:03

deci e cea mai dulcica broscuta :heart: se suie pe insulita si sta in 2 labe si papa pestisorul :heart: si sta sa o mangai sub gusitza :heart: e asa dragalasa smile

- Bianca

166

Salut la toata lumea!
si eu vreau sa ma laud cu scumpelu meu de broscuta. am cumparat-o anul trecut din SIGHET si acuma nu cred ca as putea sa ma despart de ea. Chiar si sotul meu o iubeste. Despre Tomitza al meu, caci asa il cheama pot sa va spun ca are 16 anishori, 550grame si 15 cm lungime si e tare cuminte. Nu musca, nu e agresiv doar ca daca il superi face pipi pe tine. big_smile . Apropo cred ca Broasca mea va trebui sa intre in cartea recordurilor, a calatorit peste 5000km. (Romania, Republica Moldova, Ungaria, Austria, Slovenia, Italia)

167

Ce draguta e! app, cum a calatorit: ea singura pe picioarele ei, sau ai plimbat-o tu?  big_smile

168

mda... un pik de ajutor si din partea mea...ii place mult in masina, in special sa se uite pe geam...

Sa va spun ce-am patit eu cu tomitza al meu zilele astea. Am fost la cineva in vizita si l-am lasat sa se joace prin casa. La un moment dat miam dat seama ca nu mai era. Am cautat de innebunemeam si ghiciti unde l-am gasit...da, chiar acolo sus... nu ma intrebati cum a ajuns acolo pentru ca nustiu...

Adaugat: 02-06-2010 12:15

asta e vedeta...

169

vad ca e foarte curios de se baga prin locuri de-astea!

170

asa este...insa imi place ca oriunde nu s-ar ascunde cand il chem vine la mine. Am citit undeva ca testoasele nu aud, pai nu cred ca e adevarat. Am observat ca TOMITZA reactioneaza cand il chem pe nume.

171

nu aud? nu am mai auzit de asa ceva! :wow:

172

chiar ieri am gasit pe un site de curiozitati, insa se pare ca e fals.ca m-am informat din mai multe surse si se pare ca testoasele aud si foarte bine...

173

madym,as avea o intrebare la tine,la tine broscuta mica care ai luat-o are moale solzii de la carapace (defapt se misca daca dai asa usor in sus si in jos?)? adica partea asta (uite in poza) ms

am luat poza ta,ca la ea se vad bine solzii de la sf carapacei ca sa pot sa iti arat...ms

- Bianca

174 (edited by raluky4 09-06-2010 08:01)

poate ca din cauza ca e foarte tanara si nu i s-a intarit carapacea...

175 (edited by yo_dan 09-06-2010 11:55)

punei calciu asa am patit si eu cand era mai mica testoasa se gaseste in petshopuri calciu in forma de testoasa si ala il bagi in apa