Re: Metisi (Corcituri)
e cam maricel,poate o sa fie mai mare cand va fii mai mare,al meu la 2 luni jum avea 450-500 g
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
e cam maricel,poate o sa fie mai mare cand va fii mai mare,al meu la 2 luni jum avea 450-500 g
la cate4 kg se ajunge la obezitate?
Adaugat: 28-02-2010 19:49
am scris din greseala 4 dupa kg de fapt intrebarea mea era : la cete kg se ajunge la obezitate?
tot asa depinde de rasa,la un pechinez la vreo 5-6-7 kg e mult pt el (el fiind micut si slabut) dar depinde de rasa ...
Bella mea a luat.o razna...sare sa ma muste, ma maraie intruna nu prea ma mai pot atinge de ea... :cry:
la fel face si al meu...el cand vrea sa se joace si eu nu vreau ma musca de picioare sau ma trage de pantaloni. bine....nu ma musca da ma apuca cu colti si eu ma supar pe el pt ca eu mereu il alint fata de parinti mei
Adaugat: 04-03-2010 09:15
lui Ceapy ii cade blada in continuu...si i s-a lungit potul defapt si el s-a lungit nu mai e asa frumos cum era cand l-am luat
Adaugat: 04-03-2010 09:21
de ce ii cade oare blana?...ii cade in abundenta
Naparleste...
Adaugat: 05-03-2010 13:04
Periaza.l in fiecare zi, si cauta sa ii dai niste vitamine. Naparlitul se cam repeta o data la 6 luni sau o data pe an depinde...
aha merci..
am si eu doi caini la tzara , unul e Blaky, dar nu am poze cu el ! Mai am un catzelush, care initzial credeam ca e baiat, dar am vazut ca e fata! Uitatzi o poza cu ea!
Vin cu o veste proasta Acum cateva zile am aflat ca sunt alergica la catei pentru ca imi apareau niste pete ciudate pe maini
Asa ca l-am dat pe Ceapy unei prietene.Medicul mi-a spus sa nu ma mai ating de un caine pentru ca imi vor aparea din nou.Sunt tare trista pentru ca tin foarte mult la el si nu credeam ca de la el am alergie
.
si pana sa il iei pe Ceapy nu stiai ca esti alergica !?
Nu pentru ca nu am stat asa apropiata de un catel si nu mi-am dat seama, ca da stiam ca am alergie nu il mai luam pe Ceapy
Ce rau imi pare, cutegirl!
Azi am fost la acea prietena careia i l-am dat pe Ceapy sa-i dau temele iar dragutul de el statea la picioarele mele si scheuna...Cand l-am vazut nu mai puteam de durere :cry: L-am luat in brate si l-am iubit,el ma lingea si scheuna intruna.Mi-au dat si lacrimile de fericire ca l-am vazut :heart: .Sa nu va ganditi niciodata ca animalele nu au suflet sau memorie.Ele tin minte stapanul lor chiar daca nu mai e langa ele....Am mai vazut eu la alt topic ca a zis o persoana ca animalele nu au suflet,greseste pentru ca animalele tin minte si cand sunt lovite sau maltratate de un om,ele simt rautatea din uni oameni si se feresc sau ataca Deci,concluzia:ANIMALELE AU SUFLET! :hug:
:heart: sunrt de acord cu tine cutegirl,puppy e la bunica mea si cand ma duc la el incepe sa planga :heart: oricum voi sta 3 luni cu el :heart:
Eu ma gandeam sa-l duc pe Ceapy bunicii mele mai ales ca dumneaei ii plac enorm de mult animalele (o mostenesc ) Si il va tine in casa si noi ii vom cumpara mancare,jucarii etc. Si la vara voi sta cu el! Deabea astept pentru ca prietena mea nu are de ales pentru ca e al meau si eu aleg ce e mai bine pentru el :heart: Mai ales ca bunica nu pleaca la scoala
buna idee
uitati o alta poza cu foxa! Asta e mai recenta, de la Paste!
Dimineata m-am trezit in niste sunete ciudate. Am crezut ca scartaie o usa, dar de fapt "scartaiau" puiutii Mayei, una dintre catelele mele. Cand m-am dus la ea avea doar un pui.. sau doi. Acum are 3. Sunt asa micuti:X
Cealalta catea , Lara, e foarte curioasa si tot vrea sa mearga la ei si latra si plange intr-una.. si nu o pot lasa ca la cat de zapacita e cine stie ce va face
Acuma chestia naspa e ca sunt metisi metisi..adica si Maya e metis de pechinez cu tekel si ia facut cu ceva catel vagabnond de prin vecini.. nici macar nu stiu cu care.. ca la cu cati a fost :-j.. si mami a zis ca vrea sa'i arunce in vale. Sper sa nu indrazneasca sa faca asa ceva.. pe ea poate ca nu o cred in stare, insa pe tati da.. nu stiu ce sa fac ca sa'i opresc. Nici nu stiu ce am sa fac cu ei.. adica cel putin un pui am cui sa'l dau.. dar ceielalti doi?
Pacat de ceea ce vor sa faca. Incearca sa-i convingi ca nu e corect ceea ce doresc. De ce nu sterilizati catelele pt a evita asemenea situatii? Eu daca as fi in situatia in care as avea caine la curte, si nu mi-as permite sa intretin eventualii pui, as face sterilizare. Mai cunosc oameni cu asemenea idei cu a parintilor tai..
de unde esti??
Din Baia Mare is..
Apoi nu cred ca o sa'i arunce in vale..cred ca o zis doar asa ) oricum cand o sa vada ce draguti is nu cred ca o sa mai vrea sa faca asa ceva.. plus ca mami o iubeste foarte mult pe Maya.. nu cred ca i-ar omori puii stiind ca Maya va suferi dupa aceea :-j
O sa gasesc eu cui sa ii dau :-j
Si cat despre sterilizare.. le vom steriliza pe amandoua.. Da o zis mami ca mai bine fata odata ca asa trebuie :-?? chestia e ca sunt metisi si nu oricine iubeste metisii :-j..
deci ieri mi-am luat aparat foto,asa ca o sa va bombardez cu poze deocamdata doar cateva
Adaugat: 11-06-2010 12:22
mai pun cateva
PS: ma scuzati pentru atatea poze
Adaugat: 11-06-2010 12:30
si 2 poze cu Muchi si cu fratele meu "in tandreturi"
frumos micutz!sa mai pui poze!
buna ziua tuturor,va rog mult dati-mi un sfat in urmatoarea problema:sunt o mare iubitoare de animale,am avut tot timpul,dar niciodata nu am fost in situatia de acum.Locuiesc pe o strada unde cred ca lumea a inebunit de tot:acum o luna am gasit o punga cu 6 pisoi si langa pe mamica lor disperata ca nu putea ajunge la ei.I-am luat cu mamica cu tot si i-am salvat.Dupa o saptamana am gasit tot intr-o punga 3 catelusi cam de 5 zile pe care i-am luat,i-am hranit cu seringa si cresc.Acum o saptamana am gasit iar 3 pisoi nou nascuti care din pacate au murit.Dar problemele nu se termina aici,alaltaieri mi-a murit motanul de 10 ani otravit iar ieri mamica puisorilor de pisica.Sunt disperata,e ca-n filmele de groaza,nu stiu ce sa fac cu oamenii astia daca se pot numi asa iar ce e mai grav e ca m-am trezit cu 9 pui orfani,in afara animalelor pe care le aveam eu,cu care imi este cumplit de greu sa-i cresc pt ca eu am o pensie de 500 roni iar ei au nevoi mari.M-au mai ajutat din cunostinte ori cu cate o cutie de lapte praf de sugari,ori ceva bobite dar nu stiu unde sa cer ajutor.Nu vreau sa-i dau asa mici si nu vreau nici bani,vreau doar sa-mi spuneti daca stiti o fundatie ceva care ma poate ajuta cu mancare pt pui si tratamente sau ce mai au ei nevoie,si mai ales cu sfaturi pt ca nu am avut pui asa mici si nu stiu ce ar trebui sa fac si ce sa le dau.multumesc
inca cateva pozite :hihi:
PS: lui ii palce mult in cosuletzul lui si de aceea majoritatea is in cosuletz :hihi:
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)