176 (edited by biancadumi 12-03-2010 22:05)

Re: Caini bolnavi... Ajutor!

ok,pai vetul mi-a recomandat hills smile si i-am luat azi si vad ca ii place smile da...pedigree e chear foarte proasta... royalul mi sa parut foarte bun ..dar daca nu'i primeste..... normal ca nu ii luam pedigree si cva la fel de bun ca royalul smile

- Bianca

177 (edited by maria97 14-03-2010 10:21)

hills  este chiar bun...eu lui elliot i-am dat royal canin si nu ii placea si am trecut pe hills ... :heart: :heart: :heart: .

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

178

pe la mine e o catelusa vagaboanta mica,de cateva luni care de cam 4-5 zile e cam racita.nu prea am bani sa o duc la medic si ma gande am ca poate stie cineva ce medicament as pute a sa-i dau.
are o dara luciosa pe langa ochi,nasul uscat si doarme cam mult.daca stiti cumva ce as pute a sa-i dau.chiar nu vreau sa raceasca mai tare.
ea locuieste pe un mic deal de langa o piata de pe la mine.mai locuieste cu cativa catei si lumea(inclusiv eu)le mai aduce mancare

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

179

Ce alte simptome mai are? nu mananca/nu are pofta de mancare?bea multa apa?daca ii dai ceva sa manance,vomita?Daca are toate aceste semne...da-i antibiotice:tetraciclina,amoxacilina etc.... si in loc de apa,pune-i ceai de menta! :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

180

mananca normal,nu vomita.nici nu asteapta sa scot mancarea.sare direct.oare ii mai trece daca ii dau ceva cald cum ar fii un ceai sau o supa calda.
ma gandeam la un ceai antibronsic uman sau o supa de pui.crezi ca-s bune?

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

181

ai grjija sa nu aiba parvoviroza...ca e grav cu aia...incearca sa ii faci orez cu legume si carne de pui si sigur o sa fie happy!

182

a,si asta e catelul(cand nu era racit)maine atasez poze cu ochii si nasul

183 (edited by biancadumi 06-05-2010 20:30)

e tare frumusica ..vezi intreaba pe la rude/prieteni poate o vrea careva si pe ea :caine: saracuta ...bafta mult

- Bianca

184 (edited by bratzarinuta 06-05-2010 21:10)

mi-am intrebat toate cunostintele si nu o vrea nimeni.oricum daca totusi vrea sa o adopte cineva sa ma contacteze pe mess:neculaiarina

185

tibrana wrote:

ai grjija sa nu aiba parvoviroza...ca e grav cu aia...incearca sa ii faci orez cu legume si carne de pui si sigur o sa fie happy!

Eu  am avut o catzelusa care a avut parvoviroza si posibil jigodie...de asta am intrebat-o de simptomele enuntate mai sus de mine.
Si eu ii dadeam carnitza de pui fiarta,ou fiert,carnitza in sos(la plic)...dar nici nu se atingea de mancare,era de ajuns sa miroase putin ca si vomita(sa nu mai spun in ce hal mirosea cand vomita:bleah: ) si am intrebat la o farmacie veterinara si mi-a zis sa nu-i mai dau carne iar apoi am intrebat u medic vet si mi-a zis sa-i dau antibiotice si si-a revenit dar slabise in ultimul hal,va dati seama,stand atata timp nemancata!Si dupa ce si-a revenit s-a jucat cu un alt caine al meu si a contactat si el virusul... sad  noroc ca de data asta am stiut remediul  tongue

^ :heart: Ello :heart: ^

186

buna am un ciobanesc corb, acum o saptamana a inceput sa tuseasca nu prea des, dar m-a speriat, recunosc ii dadeam cam multe oase 3-4pe zi de porc, i-am facut deparazitarea si i-am dat pauza la oase, adevarat nu mai tuseste dar tot speriata sant. sa fi fost de la oase sau sa nu aiba altceva?

Adaugat: 19-06-2010 15:26

acesta este nero(ciobanescul corb)

187 (edited by maria97 20-06-2010 10:42)

andnela wrote:

buna am un ciobanesc corb, acum o saptamana a inceput sa tuseasca nu prea des, dar m-a speriat, recunosc ii dadeam cam multe oase 3-4pe zi de porc, i-am facut deparazitarea si i-am dat pauza la oase, adevarat nu mai tuseste dar tot speriata sant. sa fi fost de la oase sau sa nu aiba altceva?

asa am patit eu cu elliot  dar nu i-am dat oase de porc ca nui ii face bine la caine  oasele de porc . punei intr-o lingura  5 picaturi  de albastru de mentin cu miere si ii amesteci  . daca nu ii face bine lui dul la veterinar. SUCCES.

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

188

mersi mult maria97, o sa incerc si o sa revin, inca o data multumesc

189

andnela wrote:

mersi mult maria97, o sa incerc si o sa revin, inca o data multumesc

Cuplacere! sper sa se faca bine si cand se face bine sa nu ii mai dai oase de porc ca nu ii fac bine daca vrei sa ii dai oase dai de vitel eu asa ii dau lui elliot si nu ii dau mult. SPER SA SE FACA BINE  :pls:   :pls:   :pls:

www.maria97.sunphoto.ro

190

Am şi eu un teckel de 6 ani şi rasa lor e bolnavă adică ei fac crize de spasmofilie. Aşa mi-a spus veterinaru' şi cu înaintarea în vârstă vor creşte, mai multe crize unele fiind una după alta şi mai dese. Ultima criză a făcut-o acum 3 luni şi a făcut 4 una după alta. La veterinar mă duc degeaba că n-are ce să-i facă decât să-i dea vitamine. Şi .. din câte a spus că e posibil să moară odată din cauza asta.

Din cauza la spasmofilie nu se mai oxigenează creierul i se încleştează dinţii, devine tot rigid şi tremură..

Ştiţi cumva ce aş putea să fac să-l mai ajute??

„Intunericul nu este intotdeauna echivalent cu raul,la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele ”

191

Buna ziua.Am un catelus de 7 luni din rasa ciobanesc carpatin.De doua zile nu a mancat nimic in schimb face diaree si bea apa ,,in prostie"O alta problema ar fi ca a slabit extrem de mult.Si inca o chestiune:de 20 de minute nu se mai opreste din latrat chiar daca nu are motiv sa latre(daca avea motiv latrau si ceilalti caini din curte)Ce sa fac?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

192 (edited by di.modi 19-08-2010 22:18)

Am dat de belea cu Micu meu !  :cry:  S-a procopsit cu niste purici si face alergie la muscăturile lor ... Se scărpina sărmanul până la sânge ! L-am tratat cu băită cu sampon antiparazitar si spray BOLFO, iar pentru alergie cu 2 pastile prednison/zi si  încă 1/2 pastilă dată de veterinar (mare, roz, cică specială pentru alergii si cu gust plăcut)... rănile produse la scărpinat s-au retras, dar continuă să se scarpine într-o veselie si scheaună prin somn... Altfel, mînâncă, normal, e vioi, desi e mai somnoros ca de obicei si parcă este cumva, supărăcios (la plimbare e agresiv si mârâie la trecători, cum nu făcea până acum). Să fie din cauză că-l tin în lesă si nu-l mai las să bântuie aiurea ca înainte ? yikes
Si era să uit: parcă are mătreată pe blănită (si nu e de la spălat că l-am limpezit îndelung, cu multă apă si cu mare atentie)!  sad
Cineva mi-a spus ca face alergie si de la oasele de vită pe care i le dau, că e o rasă predispusă la alergii şi să nu-i mai dau, decât supă de oase, cu bucătele de cărnită (am încercat, dar nici nu se apropie de ea). De dat nu-i dădeam decăt câte un os la câteva zile, mai mult de distractie, că face un adevărat festival cu el  smile   În mod obisnuit, mânâncă biscuiti sau conserve Frischies sau Darling, sau din cele produse de Profi. Mai fură el pe ne-ve din biscuitii motanului sau din laptele lui, dacă rămâne prin strachinuţă...  Si mai este si mare amator de pâine de casă (dar din aia primeste doar coajă)  big_smile

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez

193

Cainele meu a fost lovit de masina ieri. L-am dus la medicul veterinar, l-a tinut cu perfuzie un timp, l-a vaccinat cu antihemoragice si antiinflamatoare. Nu are nimic intern(i-a facut o ecografie) si in urma unei palpari mi-a zis doamna doctor ca nu pare nimic rupt, dar nu isi poate tine echilibrul, merge efectiv ca un om beat, inclinat inspre o parte. Nu-i pot face o radiografie pana luni (azi e sambata si nu e deschis niciunde). Doamna doctor mi-a sugerat chiar un rmn si mi-a spus ca poate fi de la cap sau sa fie afectata zona cervicala. Credeti ca exista vreo posibilitate ca animalul meu sa mai mearga normal ? Era atat de vioi si zglobiu. De miscat se misca, vine dupa mine prin casa ca inainte, dar iavas iavas, mai cade si ofteaza, se chinuie foarte mult. E un labrador retriever de aproape 7 luni. Va rog mult de tot, orice sfat este binevenit, chiar dc stiu ca e greu sa dai sfaturi fara sa vezi despre ce este vorba.

194

intradevar este greu... nu stiu ce sa iti zic nici nu ma prea pricep eu la caini... dar sper sa isi revina cat mai repede si daca acel om care la lovit cu masina a facuto cu intentie inseamna ca nu are inima... sad

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

195

Dr. Radu Ionescu,
Servicii medicale veterinare complexe, consultatii, tratamente, chirurgie, urgente
Cabinet ISRAVET, Bd. Basarabia Nr. 28, sector 3
Orar: L-V: 9-21; S: 10-18; D: 10-14.
Telefon: 320.55.19; Mobil: 0722-503.508
http://www.cabinet-veterinar.ro/ eu aş zice să te duci mâine la acest doctor. Este foarte bun şi se pricepe.. înainte să te duci fă-i radiografia după poţi să te duci cu radiografie cu tot la el.

Te va ajuta.

Am fost şi eu cu porcuşorul meu când am avut problemă şi .. erau o grămadă de animale la el şi a avut grijă de toate.

Sper să se facă bine.

„Intunericul nu este intotdeauna echivalent cu raul,la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele ”

196

Terapiile complementare (Reiki) sunt foarte apreciate de prietenii nostrii. Prin Reiki se pot trata diverse afectiuni, si este foarte utila ca si metoda alternativa in recuperarea postoperatorie. De asemenea se pot face echilibrari (anxietate si probleme comportamentale) si este extraordinar de utila in cazul durerilor. In Europa, dar si America medicii veterinari sunt asistati de terapeuti sau folosesc chiar ei terapiile complementare. Reiki se poate folosi direct prin punerea mainilor pe animal, la mica distanta dar si la distante mari prin intermediul fotografiei. Din pacate la noi sunt foarte putin cei care practica terapia pe animale. Daca sunteti interesati de subiect sau aveti un animalut bolnav poate gasim o cale de rezolvare.
Cu drag,
Clara

197 (edited by birdslover 23-09-2010 19:52)

Am nevoie urgenta de ajutor! Pe langa ai mei se aciuase la casa la tara o catelusa. Alaltaieri a iesit in fata unei masini care a dat peste ea. Au gasit-o ai mei seara, zacand in sant, curgandu-i saliva din gura, plangand si neputand sa se ridice (se ridica dar cadea si se tavalea pe jos); ai mei cred ca a patit ceva la coloana, cert este ca nu se poate folosi de partea din spate. Au luat-o si au mutat-o undeva la adapost, pe o patura (nu o putem duce la doctor ca ne-ar costa destul de mult si suntem intr-o situatie proasta cu banii).
Ieri nu vroia sa ii priveasca in ochi pe ai mei (din cate am inteles e semn de moarte) si n-a vrut sa manance si sa bea apa. Nu se putea nici ridica.
Astazi mi-au spus ca a mancat si a baut extrem de multa apa. Probabil e deshidratata, insa cu echilibrul este in aceeasi stare.
Mi-am adus aminte ca am castigat la un concurs vitamine profesionale RX Vitamins Amino B-Plex pe care scrie ca sunt pentru animale trecute prin stari severe si extenuante de boala etc. Intrebarea ar fi cum sa i le administram .. ca pe ele scrie doar 1-3 ml o data, de 2 sau de 3 ori pe zi. Se pun in apa sau trebuie sa i le picuram direct in gura? Si cam cate picaturi sa pun? sad Please help!

Uitati asta scrie si pe prospectul lui http://www.happypets.ro/rx-amino-bplex- … 20aa7688f4

198

Buna si eu am un ciobanesc german:D deic ascultama bine:D cat de mult iubesti animalele cu acesti caini terbuie s afi autoritar adika aratai ca tue sti stapanu nu el  cand face o prostie batel:P dfar nu sai upi capul nu stiu cu cureaua sau ceva sa usture tongue ma rog si daca scheuna lasal in pace:P ac vrea sati atraga atentia asa va invata sa te respecte... apoi nu osa stai sigilat de el trebuie sai oferi si afectiune daca te musca il bati si il lasi catev aore singur:) apoi dute la le si sa vedem daca face acelas lucru:P stiu cai o metoda dura:P dar daca il vei lasa asa cand va creste nu te va asculta va trebui sal ti in lant si sal izolezi de lume si am rog:P trebuie sa fi autoitar cu acesti caini:) asta e sfatul meu daca vrei ascultal:)

Adaugat: 23-09-2010 20:58

ma scuzatzi am un caine rony..care ori cand m-as duce la el......buf pe mione sau la pantalini(am noroc ca nu ma mushca)  dar..pantalonii is vraiste..dap nu mi-e pre dor de ei....da as vrea si eu sa ma pot juca cu catzelushul meu...sa-l plimb fara sa ma plimbe el pe mn... 
sfatul e pt danyto

I'll keep you my dirty little secret...

199

Nu stiu cui te adresezi .. ma rog.. eu nu ma astept la un raspuns pentru ca in general nu-l primesc. Dar daca totusi are cineva chef sa-mi raspunda..

200

bietul animalut!parerea mea este ca trebuie sa-i dati fortat pe gura apa neaparat, fara mancare traiesc mult, insa fara apa...mult mai putin.am mai vazut pe un site o catelusa in situatia ei, insa si-a revenit putin doar dupa operatie la coloana, dar nu de tot.insa nu e obligatoriu sa fie atat de rau lovita, poate fiind de curand accidentata, are dureri mari, dar isi poate reveni. eu ii doresc sa se faca bine, insa nu uita de apa, poate conteaza, cine stie!
cel mai bine ar fi sa intrebi un medic despre RX Amino B-Plex, el trebuie sa stie cum se administreaza, poate trebuie dizolvat in apa sa nu-i afecteze alte organe, poate trebuie direct turnat pentru a-si face efectul mai rapid...doar un medic poate sa stie sau cineva care a folosit, insa se pare ca nu l-a mai folosit nimeni. succes!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--