Re: Ajutor...am pui de hamster nou-nascutzi
pai el se tot agatza de rotitza si sare de pe ea peste marrginea custii da akuma l-am gasit sub comoda
ce cauta acolo?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Ajutor...am pui de hamster nou-nascutzi
pai el se tot agatza de rotitza si sare de pe ea peste marrginea custii da akuma l-am gasit sub comoda
ce cauta acolo?
nush
Adaugat: 03-06-2008 11:21
si nush dak le pun servetele si hatrie igienica la cuib...nu e bine????????(akolo-s si puii)
da pentru ce?intraba pe site la cereri de articole poate stiu ei sa iti raspunda.
gata miercuri voi putea face curat in cusca....dar totusi voi astepta pana joi (nu vreau sa risc) si puii ai blana maricica deja...ar nushtitzi puii sa-i pun separat cand le fac curat sau cu missy(mamica)????
pai de ce sa ii separi?noi poze cu ei cu fire mici de blanitza ar fi super! :heart:
pun si poze dar vreau sa spun ca in timp ce le curatz cusca puii sa fie in alta cutie langa mama lot??sau mama intr-o cutie si puii in alta?
Adaugat: 09-06-2008 15:07
1
Adaugat: 09-06-2008 15:09
2
ce frumosi sunt!le-au crescut blanita :pup:
da dar azi shi-au deschis ochisorii si vad ca mananca mancare solida LOL....si acum exploreaza cushca
ce tare!felicitari!
mesc deja le-am facut curat (ieri)
Adaugat: 12-06-2008 15:50
din cei 7 pui de hamster pe care-i am unul este lovit la un ochi....nu-l poate deschide si nu are blana pe-acolo... :cry:
saracu'!!!!!!
pai akuma vad ca shia revenit dar a fost aja de and a inceput sa meaarga
:wow: super.insanatosire gravnica
Si puisori mei :rusine:
Adaugat: 17-06-2008 21:26
:angel:
Adaugat: 17-06-2008 21:27
Adaugat: 17-06-2008 21:30
mama :pup:
Adaugat: 17-06-2008 22:16
Adaugat: 17-06-2008 22:18
tatal cand era mititel
Adaugat: 17-06-2008 22:23
si putin mai mari :rusine:
Adaugat: 18-06-2008 12:18
:rusine:
Adaugat: 18-06-2008 12:18
:angel:
Adaugat: 18-06-2008 12:19
:blb:
ce frumosi sunt!! :pup:
:angel: :pup:
:heart: :heart: :heart:
angy, sunt foarte foarte dulcici!
Adaugat: 22-06-2008 04:36
danyto, ce mai fac puisorii? s-au facut mari? mai da-ne si noua de veste!
:pup:
sunt asa mititei!
:angel: :rusine:
dap sunt foarte mumosi
cat o fi unul de vanzare asa mititile sau nu gasesc ca vreau si yo!!!
am si eu 3 hamsteri si nuj ce sunt poate imi fac si mie pui,i-am cumparat acum 2-3 sapt!!!voua dupa cat timp v-au facut pui???:o:o:):););):/:/:D:D:D:D:D:heart::heart::rusine::rusine::ironic::ironic:
pai in.. o luna jum..ce sa spun nu erau imperecheati de la inceput dar poate la tn va fi mai rpd.
Hmm la mine nu a durat asa mult
acelasi pret ca la cei mari
Eu ii am de ceva timp ... si i-am vazut ca se imperecheau ...de multe ori .. dar pana acum nu mi-o facut pui
exista hamsteri ipotenti :angel:?ma gandesc ca poate de aia il bate si hamsterita
Forum 4animale → Animale mici → Ajutor...am pui de hamster nou-nascutzi