Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
ii vei lasa si noaptea acolo??
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
cu siguranta
si nu le va fi frig la perusi?
si nu le va fi frig la perusi?
nu.. altii i-au scos de acum 1 luna afara in voliere si nu au nimic...
alte intrebari mai ai?
nu.Eu credeam ca le va fi frig dar daca zici ca totul e in regula e bine.Si cu pisicile cum stai?
nu ai sa vezi pisici la mine in curte... o sa pun maine si o poza cu ciobanescul meu german... si o sa realizezi de ce spun asta :hihi:
si de caine nu tie frica ca va sari pe voliera??
Ce intrebari
oricum unii crescatorii isi lasa pasarile si pe timp de iarna in voliere, nu le este frig, singurul inamic este vantul si curentul, dar in rest pot fi lasati linistiti acolo, doar ca le va acoperi cu o folie de plastic, sau cu placi de rigips, ca nu cumva sa intre zapada sau sa ii traga curentul.
dar gerul ce este?
si de caine nu tie frica ca va sari pe voliera??
nu
Eu intelesesem ca papagalii sunt pasari sensibile care nu rezista la temperaturi sub 5 grade celsius si deasta am intrebat.!
Eu nu mi-as lasa papagali iarna afara, nici macar toamna sau primavara. Vara imi tineam papagali afara cu colivia, dar acum nu i-am mai lasat, mi-e frica, nu de caini sau pisici pt ca ii pot pune intr-un loc sigur, dar poate dimineata ma trezesc fara ei, poate ploua nu stiu, mi-ar fi frica. :hihi:
:ironic: Mi se pare ca in mod normal, nu ar trebui tii papagalul la minus 20 de grade cum a fost iarna 2009-2010, pentru ca s-ar putea sa inghete! Asta din cauza ca nu are blana de urs polar ! cel putin asa cred!
mai..papagalii sunt sensibili.......si pentru sanatatea lor este mai bine sa nu ii lasati iarna si toamna afara......acum fiecare face ce vrea cu pasarile lui..dar eu una nu-mi las pasarea afara decat atunci cand vad eu ca este foarte cald..si este in sigurantza...
Estela am revenit cu pozele de mult promise ...
E foarte bine!!Cat a costat o punga??
13 lei am dat si ajunge cam o luna jumatate ... schimbat de 2 ori pe saptamana ... si fiind si colivia destul de mare ... oricum este mult mai igienic decat nimic
Asternut ecologic? Asta le pui la papagali?
Se gaseste asternut ecologic si pentru rozatoare se costa de la 20 de lei in sus.
e foarte bun!!
Nu stiu daca e neaparat asternut dar am vazut ca e foarte bun si nu cred ca le face rau il folosesc de ceva vreme si papagalici mei sunt ok
E bun iti spun eu sigur.La fel de bine daca nu ai asa ceva la dispozitie le poti pune hartie in tava si le inlocuiesti zilnic hartia.
Am folosit si hartie numai ca pana seara era confeti si nu era tocmai ceea ce vroiam eu
asa e
Si nu inghit papagalii talasul acela?
Nu, se joaca cu el dar nu il mananca ...
Acelea sunt pucati de hartie, din cate vezi sunt destul de mari, la umezeala li se dubleaza volumul.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre