Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
avansam cu pasi marunti...
incet si sigur! :k: felicitari pt voliera , arata foarte bine
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
avansam cu pasi marunti...
incet si sigur! :k: felicitari pt voliera , arata foarte bine
pana acum arata frumos si cred ca si rezultatul va fi unul ca lumea .felicitari :bravo:
Merci frumos Sabina, chiar cred ca ii place pentru ca numai in colivie sau pe ea sta...m-a disperat
Mihai deocamdata arata super si cred ca si finalul va fi si mai si ... :bravo:
voliera aceea pt . ce este, sper ca nu pt. marele alex. ca nu-l vei mai gasi...
Scz ca raspund eu :rusine: jumatatea de jos este pentru nimfe si cea de sus pentru perusi
ok
Cand va mai creste o sa il mut intr`o casuta mai mare
Scuze ca e off-topic, dar de unde ai luat cusca? P.s. : Din ce oras esti?
Scuze ca e off-topic, dar de unde ai luat cusca? P.s. : Din ce oras esti?
sunt din iasi
la stadiu final..mai trebuie lustruita si vopsita...
Adaugat: 28-03-2010 23:00
inspectam cuibul.. ceva nou :sol:
Felicitari pentru voliera, Mihai!
mihay e ...superba e putin spusa.felicitari :bravo: vreau si eu sa fac una cand o sa vina vacanta
super voliera. i-mi place tare. o sa iau exemplu si o sa fac una sa am cand merg la tara cate 2-3 zile cu ei. chiar i-mi place.
Intradevar superba.... felicitari Mihai ... :bravo:
multumesc tuturor...
ti'a iesit super mihai! bravo! :pup: ...
la stadiu final..mai trebuie lustruita si vopsita...
Foarte reusita.
O sati multumeasca cu niste puisori.
Felicitari.
e foarte frumoasa mihay.si eu as vrea sa fac una dar mai incolo.pe la sfarsitul lui mai.
Mihai e superba voliera :bravo:
Si eu astazi i-am mutat pe papagalicii mei in voliera de vara sunt in culmea fericirii vineri voi merge din nou sa mai aduc crengi de salcie ca deja sunt praf
si vopsita... trebuie sa mai astept inca vreo 2-3 zile pt ca sa se usuce foarte bine vopseaua si sa piara mirosul acela de vopsea... si apoi una din perechile de perusi va pasi in "ea"... urmatoare va ramane cu puiutii pana cand vor creste mari si apoi vor urma si ei...
Superba Mihai nici ca se putea mai bine bravo :bravo: cred ca pasaroi tai vor fi tare fericiti de munca stapanului
mihai bv..pasarile tale se vor simti minunat.. :succes: :perus: :fluture: ce inaltime are colivia..?
mihai bv..pasarile tale se vor simti minunat.. :succes: :perus: :fluture: ce inaltime are colivia..?
pai cu tot cu picioare are cam 2,10 m, iar fara picioare are 1,80 m.
Bravo Mihay :bravo: imi place cum ai facut-o
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre