326

Re: Hamsteri...

Se pare ca familia de hamsteri se mareste! big_smile Va felicit pe toti pentru micile rozatoare :bravo:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

327

hamsterita mea sapa in suportul pentru mancare, unde are hrana uscata. de ce?

Adaugat: 19-03-2010 13:34

nu tie nimeni?

328

Cauta mancarea mai buna. tongue Hamsterii adora sa sapeee.  :heart: Pune-i mai mult rumegus.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

329

pai are
mai sapa si in colturi pana nu amane si sta acolo, fara talaj :fluture:

330

Are casuta? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

331

da are
si roata, adaptoare, hranitor

332

Hamsterii adora sa sape, e normal. wink Probabil ecald in camera,d ar e un comportament normal, ai mei dorm sub rotie sau pe langa tuburi.

333

eu nam tuburi, desi as putea sa inlocuiesc scarita care duce la etaj (la etaj era casuta dar am demontat etajul si am pus casuta jos pt ca era scara abrupta) cu niste tuburi

334

Trebuia sa ii lasi etajul, hamsterii adora sa se catere, ai mei fac tractiuni pe tavanul coliviei. smile Pune-i inapoi etajul. wink

335

a incercat sa se urce si defiecare data a cazut printe gratile scaritei care sunt mai departate decat cele ale etajului sau ale custii cam de 2 cm jumatate sau 3

336

Pai daca e mic. smile Ai rabdare ca mai creste el, pune-i un servetel pe platforma etajului. tongue

337

ok
cand se trezeste si iese din casuta ii remontez etajul
si da, e mica

Adaugat: 19-03-2010 17:36

iam montat inapoi etajul.
ce as putea pune pe scarita (si pe platforma etajului, ca sa nusi prinda picorusele sau sa cada?

338

Servetel pe platforma. smile scarita las-o asa, ca altfel nu are cum sa catere

339

ok

Adaugat: 19-03-2010 19:39

stiu ca la porcusori trebuie sa le dai vit C si fan. si hamsterilor?

340

Ai citit articolele despre hamsteri de pe latifa nu? Acolo9 nu scrie nimic de vitamina C si fan. Fan au voie, mancanca, dar nu le trebuie pungi mari de fan, o mana de fan le ajunge destul timp. Iar vitamina C intaraeste organismul, eu le-am dat la ai mei doar cand au fost raniti. smile

341

aha, deci nu trebuie sa ma grabesc cu fan.
auci, nilly tocmai ma muscat sad(

342

Eu am devenit imuna la muscaruri. smile Cand ma musca ai mei, (rare cazuri) tin mana sa ii faca ei ce vrea, sa isi verse ei toti nervi si pe urma cand isi da seama le pare rau, ca ma linge. smile  Ma doare, dar suport. neutral

343

Oricum, Nilly nu musca prea tare ca are dintisorii mititei, si aproape nu simt nimic, poate doar o ciupitura... smile

Adaugat: 20-03-2010 16:24

S-a bagat acum sa doarma sub casuta...

Adaugat: 20-03-2010 16:25

acum am in sfarsit poze cu hamsterul meu, de azi, cand iam facut curat

344

Foarte frumosi hamstericii vostrii....si hamsteritza mea m-a muscat doar odata...dar stiam ca a fost vina mea!
Am trezit-o ziua knd ea dormea.

345

am observat ca hamsterului meu ii lipseste blana la piciorul din spate pe interior are blana dar i se vede pilea acolo

346

Rani vizibile are? Sau pielea e rosie? Eventual sa pui o poza sa ne dam seama cam ce ar putea avea!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

347

aici este si o poza

348

Daca ai putea face o poza mai clara ar fi mai bine. Ma tem sa nu fie micoza.  :wow:

349 (edited by yo_dan 02-07-2010 19:35)

nu stiu o sa incerc mai am citit pe net si pote fi si o ciuperca rani din cate am vazut nu are numa ca nu are atata blana in locul ala si la picorul din fata asa pe o parte nu are blana dar nu este chel de tot

350

Si zona afectat pare jegoasa si e aspra?  neutral