Re: Despre kakariki - Cyanoramphus
M-am incumetat si eu si le-am facut manichiura la motatii mei ... pentur ca cu betele abrazive nu faceam nimic si erau tot mai incomode pentru ei ... :rusine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus
M-am incumetat si eu si le-am facut manichiura la motatii mei ... pentur ca cu betele abrazive nu faceam nimic si erau tot mai incomode pentru ei ... :rusine:
:bravo: Si ti s-a parut greu? Ti-a fost teama? E o nimica toata, trebuie oar sa nu iti fie teama de ciocul lor si sa-i tii bine sa nu se zbata si din greseala sa tai mai mult. :wow:
Nu a fost foarte greu , eu iam prins in prosop si iam acoperit ca sa nu ma vada si la final Paco ma ciupit de buza .... :rusine: am taiat doar putin cat am crezut ca e nevoie ca sa nu ating vena
Ai vazut. :angel: Eu mai am sa ii tai unghiile lu Miky, da mi-e cam frica, ca el le are foarte lungi:-s
Eu le-am taiat doar putin
Si cateva poze cu nazdravanii in colivie ca in libertate nu am nici o sansa .... :rusine:
sunt ff frumosi :heart:
De la un magazin pe str Harmanului ... si de pe Valea Cetatiii
Sa-ti traiasca ella sunt superbi :heart: imi place cum le-ai amenajat colivia :fluture: :hug:
Mersi ... fac si eu ce pot ca sa le fie bine ..... :rusine:
Ella sunt foarte frumoase sa-ti traiasca :k:
Ella.papagalii tai sunt singurele vedete la acest topic. sunt scumpei foc. :pup: , deci cat mai multe poze . :k:
Salut prieteni. am nevoie iar de ajutorul vostru. Dupa ce am scapat de diaree, avem alta problema. Papagalul nostru isi distruge singur coada. si-a smuls toate penele din coada. au ramas doar nervurile penelor, goale. ce sa fie? el e vioi, mananca, zboara. e grav?
Se plictiseste. :-s E stresat, nervos. Lasa-l liber, pune-i oglinda, adui o partenera.
Se plisctiseste .... iau un companion sau lasal mai mult liber...
Adaugat: 20-03-2010 19:46
Mihaela pune si tu cateva poze sunt curioasa sa vad cum e micutul tau ... ca pana acum sunt singura cu astfel de specimene....
Adaugat: 21-03-2010 15:41
Am o veste buna .... mogaldetele mele au inceput sa manance out .... :elefant:
Adaugat: 29-03-2010 09:50
Cateva poze facute azi dupa reamenajarea vilei
foarte frumosi.Ai pe youtube filmulete cu ei??
Da, Marian sunt vreo 3 filmulete cu ei cand se dau in spectacol :fluture:
dane si noua lickurile!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOB1v9oMc0w&feature=player_embedded[/youtube]
Unul dintre ele , le gasesti si cu cateva pagini in urma
foarte frumosi!!!! :heart: :heart: :heart:
Foarte simpatice inaripate ai, ella!
Multumim :blb: :blb: :blb:
Ella sunt foarte frumosi sa-ti traiasca. si colivia este superba si incapatoare
Imi place "vila" E incapatoare si are multe jucarii :pup: Apropo tu ai confectionat scarita?
Nu, am cumparat-o azi din magazin .. :rusine:
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus