301

Re: Hamsteri...

Da ar fi, numai ca iti cam fac mizerie prin camera. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

302

care-ar fi cea mai potrivita? :sol:

303

Eu la viitorul meu hamster cred o sa-i iau acvariu :hihi: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

304

brihirihg wrote:

care-ar fi cea mai potrivita? :sol:

Daca ai bani pt prima cusca e perfect. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

305

Prima e cea mai potrivita :hamster:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

306

ok multumesc mult

Adaugat: 09-03-2010 18:34

chiar am vazuto in magazin

307

Si cat costa?

308

nu mam uiatt intrasem odata sa ma uit daca aveau porcusori de guineea dar acum vreu hamster

309

Aha.. ok :k:

310

hamsterii withe winter iarna napalesc sau pur si simplu se schimba culoare blanii? :ok: :hamster:

311

Naparlesc.

312 (edited by brihirihg 13-03-2010 11:04)

of, pacat. va trebui sami iau alta rasa mama nu vrea sa naparleasca
imi poate spune cineva care hamsteri ar fi mai potriviti pt un copil cae nu a mai avut hamster? :soarece:

313

pai naparleste in cauta lui, ce treaba ai tu cu el? smile plus ca toti hamsterii naparlesc atunci cand se schimba sezonul. smile

314

aaaa, ok
mia zis ca daca toti naparlesc asa imi ia de care vrau
dar ca la intrebare de la postul de mai sus care hamsteri ar fi mai potriviti pt un copil cae nu a mai avut hamster?

315

niste hamsteri care nu musca smile

^ :heart: Ello :heart: ^

316

smile mda smile)

317

un hamster rusesc(campbell sau winter white) sau un sirian. smile Roborovski nu sunt potriviti pentru incepatori.

318

multumesc! :wis:

319

Roborovsky de ce nu ar fi buni pt incepatori? Intreb pt. ca eu vreau sa-mi iau 2 fetite pitice (una mandrin si una wild type) si un robo... big_smile ..si sunt incepatoare..deci m-am razgandit hmm !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

320 (edited by rares93 14-03-2010 09:11)

Eu am o hamsterita e Campbell big_smile are 2 zile de cand e la mine si ne-am impietenit f. bine big_smile
O cheama Puffy big_smile

Adaugat: 14-03-2010 09:09

Inca 2 poze cu scumpa mea Puffy big_smile

:hamster: My name is COdY tongue

321

Iusty, robo nu sunt potriviti pt incpatorii deoarece fug bfoarte repede, itit scapa din mana, cin nu este obisnuit cu hamsterii nu poate avea grija de un robo. Exista riscul de al pierde. hmm
Rares, asta mica chiar te place, ai avut noroc. :k: Parca imi amintesc eu ca mi-ai zis o data ca hamsterii sunt ca soarecii si nu itit plac? :wis:

322

Da, da acuma ii ador smile

:hamster: My name is COdY tongue

323

iloveanimals wrote:

Iusty, robo nu sunt potriviti pt incpatorii deoarece fug bfoarte repede, itit scapa din mana, cin nu este obisnuit cu hamsterii nu poate avea grija de un robo. Exista riscul de al pierde. hmm
Rares, asta mica chiar te place, ai avut noroc. :k: Parca imi amintesc eu ca mi-ai zis o data ca hamsterii sunt ca soarecii si nu itit plac? :wis:

Atunci o sa-mi iau pt. inceput 2 fetite pitice big_smile !

Iusti

324

Sa postezi poze cu hamstreri cand ii vei avea big_smile

325

maine imi iau si eu un hamster :k: