Re: Hamsteri...
Da ar fi, numai ca iti cam fac mizerie prin camera. :hihi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
Da ar fi, numai ca iti cam fac mizerie prin camera. :hihi:
care-ar fi cea mai potrivita? :sol:
care-ar fi cea mai potrivita? :sol:
Daca ai bani pt prima cusca e perfect. :hihi:
Prima e cea mai potrivita :hamster:
ok multumesc mult
Adaugat: 09-03-2010 18:34
chiar am vazuto in magazin
Si cat costa?
nu mam uiatt intrasem odata sa ma uit daca aveau porcusori de guineea dar acum vreu hamster
Aha.. ok :k:
hamsterii withe winter iarna napalesc sau pur si simplu se schimba culoare blanii? :ok: :hamster:
Naparlesc.
of, pacat. va trebui sami iau alta rasa mama nu vrea sa naparleasca
imi poate spune cineva care hamsteri ar fi mai potriviti pt un copil cae nu a mai avut hamster? :soarece:
pai naparleste in cauta lui, ce treaba ai tu cu el? plus ca toti hamsterii naparlesc atunci cand se schimba sezonul.
aaaa, ok
mia zis ca daca toti naparlesc asa imi ia de care vrau
dar ca la intrebare de la postul de mai sus care hamsteri ar fi mai potriviti pt un copil cae nu a mai avut hamster?
niste hamsteri care nu musca
mda
)
un hamster rusesc(campbell sau winter white) sau un sirian. Roborovski nu sunt potriviti pentru incepatori.
multumesc! :wis:
Roborovsky de ce nu ar fi buni pt incepatori? Intreb pt. ca eu vreau sa-mi iau 2 fetite pitice (una mandrin si una wild type) si un robo... ..si sunt incepatoare..deci m-am razgandit
!
Eu am o hamsterita e Campbell are 2 zile de cand e la mine si ne-am impietenit f. bine
O cheama Puffy
Adaugat: 14-03-2010 09:09
Inca 2 poze cu scumpa mea Puffy
Iusty, robo nu sunt potriviti pt incpatorii deoarece fug bfoarte repede, itit scapa din mana, cin nu este obisnuit cu hamsterii nu poate avea grija de un robo. Exista riscul de al pierde.
Rares, asta mica chiar te place, ai avut noroc. :k: Parca imi amintesc eu ca mi-ai zis o data ca hamsterii sunt ca soarecii si nu itit plac? :wis:
Da, da acuma ii ador
Iusty, robo nu sunt potriviti pt incpatorii deoarece fug bfoarte repede, itit scapa din mana, cin nu este obisnuit cu hamsterii nu poate avea grija de un robo. Exista riscul de al pierde.
Rares, asta mica chiar te place, ai avut noroc. :k: Parca imi amintesc eu ca mi-ai zis o data ca hamsterii sunt ca soarecii si nu itit plac? :wis:
Atunci o sa-mi iau pt. inceput 2 fetite pitice !
Sa postezi poze cu hamstreri cand ii vei avea
maine imi iau si eu un hamster :k:
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...