126

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

Daca nu le pui cuib n-o sa fie probleme.N-are rost acuma,asupra iernii sa faca puiuti.Ai avzut cat timp trebuie sa le dedici.Dar poate la primavara,cand totul renaste si prinde viata......Si eu am emotii daca vine Motzatul......daca o sa faca Hanyy outze si scoate pui....  :wow: Dar asta e......  Pupici la frumosi   :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

127

Nu o sa le pun ciub acum, oricum sunt inca mici poate la primavara... inca  nu sunt sigura :pup: si  lui Alexi

Adaugat: 24-11-2009 11:10

Cateva poze cu indragostitii mei ... tongue

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

128

Sunt foarte frumosi Ella :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

129

ella_costan wrote:

Cateva poze cu indragostitii mei ... tongue

foarte drguti! sa iti traiasa! :k:

130

ella vreau poze cu perechea ta si cu bradul. ce faci? ii pupam si pe ei.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

131

Nu m-am riscat sa le dau drumul la bradul impodobit ca imi e ca ma lasa fara el.... ultima jucarie din lemn care nu are nici o saptamana au devorat-o complet..... dar o sa iti fac pe plac si o sa le dau drumul intr-o zi sa pot sa le fac poze cu bradutul... pupam si noi pe ai tai care sunt niste scumpi.... :pup:

132

ella_costan wrote:

Nu m-am riscat sa le dau drumul la bradul impodobit ca imi e ca ma lasa fara el.... ultima jucarie din lemn care nu are nici o saptamana au devorat-o complet..... dar o sa iti fac pe plac si o sa le dau drumul intr-o zi sa pot sa le fac poze cu bradutul... pupam si noi pe ai tai care sunt niste scumpi.... :pup:

:pup:

- Mary-

133

Dupa 4 zile de zburatacit prin casa aseata  am reusit sa inchid colivia dar de diminieata toate jucariile erau pe jos asa ca m-am apucat de redecorat colivia si spre surprinderea mea atat Kiki cat si Paco au iesit pe langa mana mea desi eram in fata colivie ..... sunt niste neastamparati in ultima perioada....

Iar veste buna care ma emotionat cel mai tare e ca Kiki a inceput sa il imite tot mai mult pe Paco ....  :blb:

134

La multi ani si un An Nou mai bun!

135

,,La multi ani!'' cu multe bucurii,alaturi de dragutele pasarele.

http://dl.glitter-graphics.net/pub/1889/1889171coemta599t.gif

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

136

sunt prima care scriu pe anul asta....  :bravo:

- Mary-

137

La multi ani 2010
:sanatate: :sanatate: :sanatate:

138

La multi ani tuturor si la inceput de an vin cu o veste nu tocmai buna..... le-am dat drumul nazdravanilor in sufragerie la brad nici nu sau atins de el deoarece au stat putin si Paco sa intors in bucatarie unde stau de obicei iar Kiki a vrut sa mearga si el la el si sa izbit de oglinda si a cazut jos.... :cry: :cry: :cry: din fericire acum e bine mananca, canta dar inca o mai tin sub observatie...

139

ella si la mine se mai intampla din astea cand vin bucatarie in camera sau invers.....Nu neaparat in oglinda.....Important sa nu se fi lovit tare de ceva,in rest isi revin imediat.  :pup:  De regula dau cu ciocul si fiind mai tare amortizeaza din lovitura la capsor.

140

Si-a mai revenit nu e asa grav si a consulatat-o si varul meu care e veterinar si a spus ca nu are nimic ... a dat cu pieptul .... si nu sa mai ridicat de jos.... am luat-o eu si amm dus-o in colivie si toata seara respira foarte greu ... acum e cat de cat bine....

Adaugat: 02-01-2010 12:19

Cateva poze cu Paco

141

Ma bucur ca si-a revenit.Inseamna ca s-a lovit mai tare sad  La noi inca nu s-a lovit nimeni asa tare,si se intampla foarte rar sa nu ia cineva virajele bine  smile

142

Saracuta sad ...sper ca se simte mai bine :pup: ! Si Norisor a cazut jos si m-am speriat tare de tot :cry: ! Acuma zboara f. greu hmm ...facem antrenamente, mai ales ca a invatat sa vina pe deget :k: ...in rest totul e bine :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

143

Ce dragut e Paco sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

144 (edited by ella_costan 03-01-2010 13:28)

Azi o sa le dau drumul sa vad cum va zbura.... mersi Estera si ai tai sunt frumosi :pup:

145

Mersi Ella :pup:

146

Silviu, cel galben e masculul si cea verde e femela smile ...si eu i-am confundat la inceput!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

147

Da Silviu sunt sigura ca sunt pereche ieri toata ziua s-au pupacit, el are ciocul mai mare si mai lat iar ea mai ingust.... vin si cu o veste buna le-am dat drumul si Kiki zboara fara probleme .... :angel:

148

Ce veste buna ! Si ai mei se mai lovesc din cand in cand , dar ushor. Mai luam virajele gresit. smile Bine ca Kiki nu are nimic! :pup:

Adriana

149

Bella zboara greu dar o ajut cat pot! Ii dau avant etc. ! Sigur ne vom reveni! smile

Iusti

150

Chiar e foarte vesela si am avut inima cat un purice cand am deschis usita la colivie .... dar asa cum a zis si medicul nu are nimic grav si vad ca sunt din ce in ce mai apropiati unul de celalalt... :angel:

Adaugat: 03-01-2010 13:50

Cateva poze cu amandoi nazdravanii