176

Re: Bichon Frise

POZITIA ASOCIATIEI CHINOLOGICE ROMANE FATA DE CRESCATORII COMERCIALI DE CAINI

Link:
http://www.ach.ro/info%20home/crescatori_comerciali.pdf

''...cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte, pentru ca iertarea este calitatea celor puternici!''
www.facebook.com/cristian.palamaru

177

da....ms iloveanimals:)

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

178

EXPOZITII CANINE << CACIB si CAC >> ROMANIA 2010

Adaugat: 27-12-2009 21:04

EXPOZITII CANINE << CACIB si CAC >> ROMANIA 2010

''...cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte, pentru ca iertarea este calitatea celor puternici!''

179

Buna tuturor ! Acum, cand se scurg si ultimele firisoare de nisip din clepsidra acestui an, am tinut sa transmit colectivului acestui site, toate urarile de bine,si multa sanatate. Felicit "trupa" compusa din Cristi si "Winny" pentru rezultatele exceptionale obtinute in acest an competitional atat pe plan national cat si international. Sunteti doi "nebuni" frumosi ..prietenii stiu ...de ce ...Si tuturor care au pus umarul la ridicarea chinologiei romanesti : Asociatia Chinologica Romana, dlor arbitri  si COR (Cartea de Origine Romana) le doresc un "AN NOU FERICIT" SI DEDIC TUTUROR O URARE : "Fie ca in anul ce vine, viata sa iti fie o continua sarbatoare... Salariu occidental, dimineti dulci ca parfumurile frantuzesti, zile pline de entuziasm si realizari nemtesti si nopti leganate de cantecul gondolierilor venetieni... 2010 sa te invete ca visele pot deveni realitate!"
LA MULTI ANI !

180

Cam cat ar costa un Bichon Frise ? big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

181 (edited by x3m 29-12-2009 16:58)

Estera wrote:

Cam cat ar costa un Bichon Frise ? big_smile

Cam smile intre 500 si 4000 Euro un pui, depinde de unde il iei si daca iti doresti unul pentru a te juca sau unul pentru show.

wink

Adaugat: 29-12-2009 16:43

cornelazar wrote:

Buna tuturor ! Acum, cand se scurg si ultimele firisoare de nisip din clepsidra acestui an, am tinut sa transmit colectivului acestui site, toate urarile de bine,si multa sanatate. Felicit "trupa" compusa din Cristi si "Winny" pentru rezultatele exceptionale obtinute in acest an competitional atat pe plan national cat si international. Sunteti doi "nebuni" frumosi ..prietenii stiu ...de ce ...Si tuturor care au pus umarul la ridicarea chinologiei romanesti : Asociatia Chinologica Romana, dlor arbitri  si COR (Cartea de Origine Romana) le doresc un "AN NOU FERICIT" SI DEDIC TUTUROR O URARE : "Fie ca in anul ce vine, viata sa iti fie o continua sarbatoare... Salariu occidental, dimineti dulci ca parfumurile frantuzesti, zile pline de entuziasm si realizari nemtesti si nopti leganate de cantecul gondolierilor venetieni... 2010 sa te invete ca visele pot deveni realitate!"
LA MULTI ANI !

Iti multumim de felicitari! smile wink

Te salutam,
...'cei doi "nebuni" frumosi' smile ... Cristi si Winny 'Esprit de Larus'

Adaugat: 29-12-2009 16:46

Salutare...

M-am intors si eu acum de la munte din statiunea Semenic si doresc sa va pun cateva poze dragutze cu mine. Sper sa va placa wink ...

Link poze:
http://xtrem.sunphoto.ro/2009_decembrie … _-_Romania
Va pup,
Winny ''Esprit de Larus''

182

Ce scump e Winny smile ...mai ales in ultima poza :heart: ! E asa de alb, ca-l confuzi cu zapada :wow: ...e un frumos :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

183

An nou fericit si plin de realizari!

Adaugat: 29-12-2009 22:55

Salutari!

184

Pupam fulgusorii pufosi de nea,succese in anul ce vine si ,,LA MULTI ANI!!  :pup:  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

185

bichon_frise wrote:

An nou fericit si plin de realizari!

Si voua la fel!

186

Ce cateleu dragut e Winny bv x3m :bravo:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

187

Noi nu v-am mai pus poze de ceva timp.Cei mici cresc vazand cu ochii , deja au zece saptamani( am pus poze cu o fetita la rubrica de vanzare).
Tessy si-a revenit incredibil de bine chiar la 2 saptamani dupa nastere si blanita e mult mai bogata.
Va ura weekend placut in continuare.

Adaugat: 16-01-2010 22:32

suana wrote:

Pupam fulgusorii pufosi de nea,succese in anul ce vine si ,,LA MULTI ANI!!  :pup:  :heart:

Multumim si voua la fel.

188 (edited by suana 16-01-2010 23:29)

:pup: :pup: :pup: :pup:

Ce frumosi,sa-ti traiasca si puiutii sa ajunga la stapani iubitori.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

189

suana wrote:

:pup: :pup: :pup: :pup:

Ce frumosi,sa-ti traiasca si puiutii sa ajunga la stapani iubitori.

Multumim.Sa speram.:)

Adaugat: 17-01-2010 11:46

Va pun doua poze de azi:Kya si Bella

190

bichon_frise wrote:

Buna Catalina,
Puiutii tai sunt niste dulci!
Pupai din partea mea... }{
Ciao,
Cristi

Adaugat: 18-01-2010 05:03

Salutare tuturor bichoneilor,

Am participat si noi la CACIB-ul din 17 ianuarie 2010 de la Ljubljana (CACIB Tromostovje - Slovenia) unde am avut 12 Bichoni Frise prezenti in show.
Rezultatele obtinute:
Clasa: Campioni
Calificativ: Excelent, V1
Titluri: CAC, CACIB, BOB, Slovenian Winner 2010
Dupa aceste rezultate Winny ''Esprit de Larus'' a devenit Campion Slovenia.

Link Poze:
http://xtrem.sunphoto.ro/2010_ianuarie_ … -_Slovenia

Va pupam,
Winny ''Esprit de Larus'' si Cristi

191

x3m wrote:
bichon_frise wrote:

Buna Catalina,
Ciao,
Cristi

Multumim! Si felicitari pentru Slovenia!

192

bichon_frise wrote:
x3m wrote:
bichon_frise wrote:

Buna Catalina,
Ciao,
Cristi

Multumim! Si felicitari pentru Slovenia!

Merci mult!

193 (edited by cornelazar 29-01-2010 19:25)

Buna tuturor iubitorilor acestei rase.Felicitari "trupei" formata din Cristi si Winny care ne-a reprezentat tara si de aceasta data la cel mai inalt nivel obtinand titlurile : "CAC, CACIB, BOB, Slovenian Winner 2010
Dupa aceste rezultate Winny ''Esprit de Larus'' a devenit si "Campion Slovenia". Am vazut catalogul cu ceilalti participanti si ne mandrim ca ati "batut" catei din canise de renume mondial. ...dar ce poate sa fie mai frumos decat un concurs sportiv unde eventual se mai pot face si unele schimburi de experienta ? Anul acesta vom merge in afara de expozitiile din tara si in alte tari,la vecinii nostri  sa vedem ce si cum ...Voi posta aspecte din expozitii si in acest fel veti putea trai emotiile alaturi de participanti. Doresc tuturor detinatorilor acestei superbe rase Un an plin de impliniri pe toate planurile si multa sanatate ! Sa auzim NUMAI de bine !!!:sanatate:

194

cornelazar wrote:

Buna tuturor iubitorilor acestei rase.Felicitari "trupei" formata din Cristi si Winny care ne-a reprezentat tara si de aceasta data la cel mai inalt nivel obtinand titlurile : "CAC, CACIB, BOB, Slovenian Winner 2010
Dupa aceste rezultate Winny ''Esprit de Larus'' a devenit si "Campion Slovenia". Am vazut catalogul cu ceilalti participanti si ne mandrim ca ati "batut" catei din canise de renume mondial. ...dar ce poate sa fie mai frumos decat un concurs sportiv unde eventual se mai pot face si unele schimburi de experienta ? Anul acesta vom merge in afara de expozitiile din tara si in alte tari,la vecinii nostri  sa vedem ce si cum ...Voi posta aspecte din expozitii si in acest fel veti putea trai emotiile alaturi de participanti. Doresc tuturor detinatorilor acestei superbe rase Un an plin de impliniri pe toate planurile si multa sanatate ! Sa auzim NUMAI de bine !!!:sanatate:

Multumim de felicitari!
''Trupa'' Cristi si Winny tongue wink

195

Felicitari si numai succese pentru frumoasele exemplare.Cred ca am admirat unul extrem de  frumos la Craiova anul trecut.I-am facut poze;dupa atitudine si prezentare cred ca nu ma insel...

196

suana wrote:

Felicitari si numai succese pentru frumoasele exemplare.Cred ca am admirat unul extrem de  frumos la Craiova anul trecut.I-am facut poze;dupa atitudine si prezentare cred ca nu ma insel...

_________

Merci de felicitari!
Si noi am fost anul trecut la Craiova, unde am ajuns sa luam si R. Best in Show!
Va pupam,

197

Da,inconfundabil pufuletul de nea.Am stat in loc sa-l privim in ring.Si in afara ringului e o bijuterie.Numai bine....

198 (edited by x3m 29-01-2010 23:16)

suana wrote:

Da,inconfundabil pufuletul de nea.Am stat in loc sa-l privim in ring.Si in afara ringului e o bijuterie.Numai bine....

_________

Sper sa ne vedem din nou la Craiova in 20 Martie si sa facem o figura frumoasa si anul acesta! wink tongue
Va pupam,

199

ce frumos e acolo in zapada....sa-ti traiasca :heart:

I love animals :heart:

200

luky-muky wrote:

ce frumos e acolo in zapada....sa-ti traiasca :heart:

_____

Merci mult!
Pozele sunt facute in Statiunea Semenic. Cand il duc acolo nu mai pot sa il iau din zapada smile wink vreo doua ore.
Ciao,
Cristi