Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Le asteptam......
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Le asteptam......
Gata cu asteptarea :merci:
Adaugat: 15-11-2009 13:18
Si acuma poze cu tatal lor si cu femela singura
Felicitari :bravo: se vede ca ai foarte mare grija de ei insa nu ma asteptam sa nu aiba pene, cei drept e prima data cand vad puiuti abia iesiti din eu.....dart sunt superbi sa iti traiasca ..... :pup:
Cat de scumpi sunt! Felicitari si sa-ti traiasca toti! :bravo:
Multumesc amndurora :merci:
superbi rares93 .. bv :bravo:
Multumesc :sanatate:
Adaugat: 15-11-2009 16:26
Micutul din ultimul ou nu poate iesi ce sa fac? :cry:
Of, Rares! Eu nu am avut pui pana acum, dar imi amintesc procedeul bunicii. Dac ai se vede cioculetzul, inseamna ca nu poate sa sparga coaja. Ai putea sa-i rupi putin de tot din coaja astfel incat sa-l ajuti, dar nu prea mult, ca am inteles ca sunt lipiti de o membrana, de aceea trebuie sa iasa singuri. Prietenul meu spune sa-i rupi putin cate putin din coaja, cam din 3 in 3 ore, pana cand poate sa iasa singur. Of, nu stiu ce altceva sa-ti spun.
Poate intra totusi cineva care a avut pui pana acum si te ajuta cu un sfat! Iti tin pumnii!
:pup: :bravo: sa-ti traiasca toti. i-mi imaginez cat sunt de mici. :bravo:
Deyseby, poate il ajuti tu pe Rares cu un sfat. Tu ai avut puiutzi si presupun ca atunci cand sunt probleme si puiul nu poate sa iasa din ou, se aplica cam aceleasi principii la pasari. Tua i trecut prin asa ceva? Ce sa faca sa-l ajute pe micutz sa iasa? Multumim frumos!
Nu cred ca mai am ce sa fac.. ii las pe ei sa faca ce considera.. nu pot sa am acces la cuib deoarec mama puilor nu se da la o parte deloc nici daca imi bag mana in cuib ba ma chiar ataca(ciupeste nesemnificativ) cred ca puiul a murit deja, nu stiu
Zizi si Zuzu la o sueta cu Paulie. Intotdeauna e mai bine in colivia altora.
Multumesc elifie ca te implici multumesc mult! :pup:
Nu cred ca mai am ce sa fac.. ii las pe ei sa faca ce considera.. nu pot sa am acces la cuib deoarec mama puilor nu se da la o parte deloc nici daca imi bag mana in cuib ba ma chiar ataca(ciupeste nesemnificativ) cred ca puiul a murit deja, nu stiu
Of, Rares! Imi pare atat de rau! :cry:
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut. :cry:
Si mie.. :cry:
Adaugat: 15-11-2009 20:39
Super draguta poza
Multumesc frumos. Acum Zizi s-a bagat cu totul in recipientul de mancare al lui Paulie. Pana si mancarea e mai buna de la altii.
elfie pot tine nimfele cu zebrutele?:)
In aceeasi colivie, nu-ti recomand. Sunt prea micutze si chiar daca nimfele sunt blande, pot surveni accidente. Deci, nu. In camera, in schimb, poti sa le dai drumu impreuna fara nici o problema.
aha, multumesc
Cu placere! Sa ne pui poze cu zebrutzele cand le iei!
sigur...
Imi pare rau Rares pentru ultimul puiut ...
Elfie sunt superbi .... nu se cearta daca la dai drumul la toate speciile?
Se mai intampla , am desfacut oul si puiul era mort in el .
Cei 4 pui cresc pe zi ce trece tot mai mari si mai frumosi
posibil ca puiul a murit din cauza ca nu a putut sa sparga coaja...dar asta e, lasa sa iti cresca sanatosi ceilalti si totulva fi bine.
important e ca ai reusit sa ai 4 minunatii......
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata