Re: Ciobanesc caucazian..
dany , pupici pt Gili. e o scumpa. sa-ti traiasca.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Ciobanesc caucazian..
dany , pupici pt Gili. e o scumpa. sa-ti traiasca.
Multumim si noi si returnam pupicii. :pup:
Adaugat: 20-10-2009 12:03
Bo-ho....Se apropie sarbatoarea de halloween.Dar la cat sunt de mare,doar nu credeti ca ma sperii....
pe mine sigur m-a speriat!
. e un scumpic.
Suana,Bruno e splendid si a crescut foarte mult decand e la tine.....se vedeca e ingrijit :bravo:
:merci: luky-muky. Toate animalele mele au parte de ,,tratamentul'' asta.Nici nu concep altfel.Daca ii am ,il ingrijesc si le ofer conditii optime,daca nu ,mai bine nu-i iau. De la Bruno se trage in toamna asta noua moda.Toate hainele si pantofii cu model de labutze Are obiceiul de se lasa pe tine cand esti langa el,te calca sau sare sa-si puna amprenta.
:merci: luky-muky. Toate animalele mele au parte de ,,tratamentul'' asta.Nici nu concep altfel.Daca ii am ,il ingrijesc si le ofer conditii optime,daca nu ,mai bine nu-i iau.
corect :k: :k:
da...ai dreptate nici eu nu mi-as lua un catel ca sa arat lumii ca am catel...daca pot sa-l ingrijesc si imi permit mi-l iau daca nu nu-l iau
noutati de la mine :sol: :sanatate:
C.A.C. Turda- 24 Octombrie 2009- Expozitie de campionat
Giligan de Transcaucazia a luat f. promitator si.....BEST PUPPY!!!! :ok:
Adaugat: 25-10-2009 08:19
sunt foarte happy
Adaugat: 25-10-2009 08:21
Nici fetita, Dara nu s-a lasat mai prejos, f. promitator la clasa Puppy femele
Felicitari dany.Merita din plin.La mai mare........ :bravo:
mersi mult suana
sunt asa de fericit si de implinit
gili la varsta lui de puppy are de 2X best baby + best baby of breed, la o expo Internationala si la una de campionat nationala
-ar face bine sa confirme pt ca , cei 3 caini ai mei, ma costa lunar....fara expo 1700 ron, ca le platesc si dresaj, domnul din imagine, zilnic vine si face cu ei antrenamente.
sapt asta, ne inmultim....de data asta o fetita, de import
multa bafta si frumos tare bruno al tau, sper ca intr-o zi sa treceti pe la mine
Promitem o vizita la inceputul lui noiembrie.Mergem la soacra-mea spre Piatra-Neamt.Dar vom merge doar cu Star ,cu iepurasul si cu Alexi(marele alexandru).O sa fie plina masina :wow: dar pe ei trebuie sa-i iau cu mine.Restul ii cazez la mama ca sunt obisnuiti cu ea.Bruno nu mai incape in masina
.....Ne-ar trebui o rulota sa plecam toti.Si nu ca n-as fi in stare sa plec cu ei.
Micul zoo la plimbare....
va astept cu drag
ne auzim
Adaugat: 25-10-2009 13:03
si....sa ne mandrim din nou...:ironic::P
noua mea achizitie, si pana acum...cea mai buna...se numeste Echinus Lava si are 7 sapt, am luat-o si ales-o din Polonia de la canisa Echinus
Adaugat: 10-11-2009 11:48
negrutza mea:angel:
Ai cu te mandri,intr-adevar.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.Cred ca ne vedem dupa weekend,spaream sa putem pleca.
oki suana, va astept
imi dati un semn sa stiu , sa imi fac vreme
Adaugat: 10-11-2009 16:29
inca ceva poze cu LAVA mea, de la ea de acasa din Polonia. D-na este crescatorul, pe nume Malgorzata iar numele canisei este Echinus. creste caucazieni de multi....multi ani, nici n-are rost sa va zic de cand, avand rezultate ff bune in lume. Este intradevar o profesionista. in martie ma duc dupa inca un caine, care nu s-a nascut=)
bravo dany! se vede ca dori acesta rasa si pui mult suflet. e o scumpa cea mica. :bravo:
bravo dany......ai niste catei superbi...sa-ti traiasca si sa fi fericit alaturi de ei :pup:
C.A.C.I.B. Cluj Napoca- 14/15.11.2009
sambata , prima zi arbitru Anna Tits, clasa baby, adica la mine;), BEST BabY a luat Caucov Dara, fetita mea:angel:
Adaugat: 15-11-2009 14:00
ziua a 2-a, arbitru PAP Laszlo, BEST BABY, a luat gilicutu meu:sol:
este la al 3 -lea titlu de best baby, la 2 CACIB-uri si la un CAC
Felicitari :bravo: :bravo: :bravo: O munca si o pasiune incununata de succes.La mai mare..... :k:
ceva poze cu gili meu si dara
Adaugat: 19-11-2009 12:12
giliganu meu, la o noua sedinta foto, suntem cam murdari.....da frumosi :angel:
Adaugat: 30-11-2009 14:24
Caucov Dax si Dara
:bravo: foarte frumosi si cuminti. Cat mai multe poze cu ei.
Dara, draga de ea, de cate ori ii faci poze tot necajita si suparata sta. In schimb....Dax, fratiorul de 60 de kg , nu-i pasa
Adaugat: 30-11-2009 14:38
Caucov Dax
60 de kg :wow: e mult mai greu decat mine dar e mare si frumos
ceva poze noi cu Lava mea, panchista
are 2 luni
frumusica si dulce :pup: sa-ti traiasca
frumusel ala micu alb
Forum 4animale → Caini → Ciobanesc caucazian..