alecss,bun venit.Daca nu e prea mult,te-as ruga sa incerci sa scrii in limba romana.Limbajul asta zgarie urechile si deranjeaza ochii.,,e de anul asta'? Parca ar fi vreo leguma sau ceva.
Si acum sa-ti raspund,totusi: Vitakraftul e o mancare buna.Marele Alex are nevoie de multa floarea soarelui cruda,nesarata ,neprajita.Asta e meniul de baza.Pe urma mananca foarte multe fructe si legume:mar,portocala,pepene galben,caisa,conopida,brocoli.Pentru a amesteca in mancare exista ulei cu multivitamine sau seminte speciale pentru pene sau vitamine care se adauga in apa plata.Sper ca ti-am fost de folos.
Scuza-ma ca am scris prea dur dar animalele sunt suflete si cred ca merita sa le prezentam pe nume,nicidecum cu vreun apelativ ,parca ar fi obiecte.
Adaugat: 09-11-2009 13:22
ella,multumesc din suflet.Nici nu se pune problema sa renunti la un suflet doar pentru un altul.Cei doi ai tai sunt frumosi si ei si cred ca ii aduc satisfactii ,chiar daca nu e un mare alex.Alexi este aici pentru voi ,sa va inveseleasca ,sa va povesteasca ce face si sa trimita pupici zi de zi. :pup: :pup: :pup:
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: