nu neaparat esti mai sanatos daca nu mananci carne...cu religiile este o alta problema delicata...aici e vb de protectia animalelor nu de cum e mai bine sa fii vegetarian sau nu,cum esti mai sanatos!!!ia gandeste-te ca asta cu carnea e de la inceputul lumii!da nu zic ca nu ar fi bine pt noi sa fim vegetarieni!Ok cu asta ajuti sa nu se mai omoare in special vaci,porci,gaini ca astea sunt cel mai des sacrificate ca sa zic asa.Nu foarte multa lume manaca iepure sau rata sau etc...ok deci,prin vegetarianism am ajuta aceste specii,da?Si cu celelalte cum ramane?Animalele abandonate pe strada nu sunt luate si omorate pt carne!!!!Nu prea mai are rost sa discutam pe tema asta!Nu asta e solutia in concluzie!!!Am ajuta si asa dar o mica parte,sunt de acord cu tine,DAR NIMIC MAI MULT!Politia animalelor si centrele pt animale sunt obligatorii si de necesitate maxima in lumea in care traim!!!Si asta se poate face!nu cred ca se poate da o lege prin care sa fim toti vegetarieni,niciodata nu va disparea carnea de pe piata!
Adaugat: 13-06-2008 18:21
ouale si laptele sunt o alta chestie...nu tre sa omori animalul ca se le dobandesti!
...ouale sunt carnea cea mai delicioasa pt mine
Adaugat: 13-06-2008 18:23
si paperea mea proprie ca prin a fi vegetarieni toti ducem la disparitia mulor specii de animale,unele pt asta sunt tinute si nu cred ca\oamenii le-ar tine acuma ca animale de companie,plus ca nici pt lucrul la camp nu ar mai fi tinute ca tehnologia a evoluat,deci...si sunt unele care se inmultesc f repede,UNELE care in salbaticie nu ar rezista,si atunci ori se duce la disparitie ori suprapopulatie...DELICAT SUBIECT! :pls: :wis:...
Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......