Inveti, nimeni nu s`a nascut invatat 
1. Un motiv in plus sa`i iei baietel, sa nu se plictiseasca! Ai grija sa le lasi destula mancare si apa, in mai multe recipiente.Sa nu le lasi ceva ce se poate strica!
Mi`e sa nu raceasca de la mutari..sa nu traga curent.Gandeste`te ca vine iarna...si e greu sa`i tot plimbi asa..
2.Hrana lor de baza e meiul.Nu trebuie sa le lipseasca.Si sa aiba apa mereu.Poti sa le dai o data pe saptamana 1-2 firicele de patrunjel sau marar.Poti sa le dai putina iarba, frunze de papadie, castraveti, morcov ras, ou fiert(10 minute, lasat sa se raceasca, apoi pisat cu o furculita,se da si albusul si galbenusul.Poti sa`i dai si coaja, ai grija la partea cu stanta, cu data expirarii pentru ca , contine tus), mar, putina coaja de pepene rosu rasa..
3.:rusine: :rusine: Vaai! O sa fiu iar nasa! Mai am un fin aici pe forum :heart: O sa fiu mandra de cei 2 finuti ai mei :pup:
Cand iti iei un baietel, mai ales ca`l iei de la pet`shop, uita`te la fundulet sa nu fie murdar, stai si analizeaza`i jumate de ora, cat e necesar, sa nu fie apatic, cu ochii inchisi, umflat in pene, fara lipsa de viata!
Sa aiba un penaj lucitor, sa cante, sa sara de pe o stinghie pe alta, sa manance...
Mult succes cu puiutul :heart:
>>>>Alexandra<<<<